Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Търся си несемейни приятели в София

  • 16 924
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 1 519
Добра идея! Доста по-голяма съм на години, но те разбирам.

# 16
  • Мнения: 5
Здравейте и от мен, към авторката и другите, които желаят.
Отворена съм към нови запознанства и съм добронамерена. Знам, че повечето хора са скептични, може и странно да звучи. В последните години все по- трудно се създават качествени приятелства, а доста от старите те разочароват. И така, който иска може да ми пише Simple Smile

# 17
  • Мнения: 1
Здравей, бих се радвал да се запознаем да се поразходим и да си поговорим ... аз също живях доста време в чужбина и когато се върнах не ми бяха останали приятели. Самотно ми е и имам нужда от някакъв социален живот. Та ако имаш желание насреща съм.

# 18
  • Мнения: 397
Всеки ден всички срещаме десетки хора - като се почне от колеги и съседи, та до сервитьори или продавачи в магазините. Е, питам аз, що за асоциалиен тип трябва да си, че да не можеш да намериш някой с който да общуваш или да се наливаш с бира, пък защо не и нещо друго? Някаква епидемия от самотни и неспообни да общуват хора забелязвам през последните години, и то сред младите най-вече.

Напротив, не е асоциален тип, точно обратното - търси приятели и то такива, с които може да има еднакви интереси. В голям град е трудно сигурно, особено ако не си оттам, а понякога от работа не винаги се получават приятелства.

# 19
  • Мнения: 167
Здравейте! Да съживя темата. Имам прекрасен съпруг, бебенце, по майчинство съм. Проблемът идва от това, че на всичките ми познати темата им на разговор е бебета. А когато това правиш по цял ден (гледането) и като почнеш и да говориш за това по цял ден, на мен ми идва в повече. За това търся приятни хора, с които да се виждам вечер, привечер. Нямам против да си говорим за повечко неща. Изгубих доста приятелства с времето, а около мен нямам познати,с които да се видим.
Ако някой иска, може да ми пише. Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт