Магията на изтока - тема 52

• 64 988
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Е,Шош,на мен не ми трябва снегорин.Да кажем,че съм на топло,макар,че е толкова топло колкото ми се иска,но съм с пантофки,а не с ботуши.
Някой ден когато се завърнеш на кинофронта  - Doubtful мисля,че ще ти хареса.

Ако на някой му трябва календар за март месец.

# 526
  • MJF
Doubtful прибавен в списъка. Някой ден  Blush.

Малко поздрави и раздвижване от ледената оли-гала.
За дането - http://fsnews.ru/forums-m-posts-id-24243.html
За rossonera - http://fsnews.ru/forums-m-posts-id-24246.html
Дано се отворят линковете при вас  Thinking
От домакините за нас - http://fsnews.ru/forums-m-posts-id-24248.html       http://fsnews.ru/forums-m-posts-id-24249.html          http://fsnews.ru/forums-m-posts-id-24255.html
За всички  http://fsnews.ru/forums-m-posts-id-24262.html   http://fsnews.ru/forums-m-posts-id-24266.html
За мен http://fsnews.ru/forums-m-posts-id-24265.html    Laughing Wink

# 527
Аригато, Шо. Отваря се всичко, нямам проблем, а и знам как да се възползвам от vpngate, ако не мога да отворя нещо. Имам опит от чужбина.
Обичам го това сладко японче. Нямам търпение да го видя и в Милано, след 19 март.
Вчера гледах посрещането на всички японски медалисти в Токио. Страхотна церемония, с много настроение и радостни мигове.
Юзуру отново нахилен до уши, Нана Такаги, Нао Кодайра, Аюму Хирано (ехх, много ме беше яд, че Шон Уайт му измъкна златото), Шома, Михо Такаги, женският отбор по кърлинг... Сладури.

Женя пък още не може да се нарадва на срещата си с ЕХО - качи и видео преди час. Те са нейното вдъхновение.
До преди седмица-две имаше около 300 хиляди последователи в Инстаграм, но ЕХО-Л-силата си каза сериозно думата и сега има над 600 000 (и ги увеличава). ЕХО-Л я приеха повече от отлично.

Тази снимка я качиха преди броени минути от Nikkan sports.
Лудото момче Юзуру и сладкият Шома, с най-невинното изражение на лицето, хехе.

Ето тук има и още снимки от церемонията в Токио, ако някой иска да ги види. Юзуру радва на макс.

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 10:12 от rossonera

# 528
  • DE
Шоши, мерси за линка Heart Eyes Галата я гледах цялата, хареса ми. Открих и Шома, хареса ми стила му на пързаляне и костюма, има подчертано мъжко присъствие. Юзо е вълшебник, но и друг път съм казвала, че има нужда от друг стилист. Достатъчно е грациозен и няма нужда от олекотяван е на мъжкият му образ.

# 529
Оооо, прекрасна корица за мертенския ми каледнар!
Мерсиииии! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 530
Явно японците ще спасяват българското. Предполагам, че виждате видеото, щом аз нямам профил в FB, но го виждам.
Много мило ми стана...

Преди няколко дни излезе вече и официален трейлър на Butterfly Sleep с Михо Накаяма и Ким Дже Ук.
Филмът ще има премиера в Япония на 12 май.
Ще бъде голяма любов тук, японо-корейска, но ще се мре на финал...

Ако ви трябва нов климатик, предполагам, че той ще помогне.
Отново с нова реклама, ден след ден, не мога да им хвана бройката.

# 531
  • MJF
Хм, не биваше аз да съм правила каста за главни роли на Butterfly Sleep. Михо Накаяма и Ким Дже Ук са от една филмова порода. Разгеле и друг ги е видял така.
Е не ви стига Юзу ами сега и Шома ми нападнахте  Thinking Crossing Arms.
Днес може и да стигна до Final Cut 6  Thinking

# 532
Сега, като спомена Final Cut, че се сетих. Знам, че нещо пропуснах, а щях да ти го показвам...
Каме имаше онзи ден (бел.ред. 23 февруари) рожден ден. Стана на 32 и от екипа на Final Cut са го изненадали с торта. То не торта, ами цял зоопарк. Кейки-то е като излязло от нашия любим сериал MPD: Animal Unit.

Напълно си в крак с епизодите, защото миналата седмица не излъчиха епизод 7, заради Олимпиадата.
Днес би трябвало да има, но не го гледам. По-късно.
Но мога да ти кажа, че Каме...

Скрит текст:
... каза всичко на каката. Очевидно я обича и реши да й разкрие всичко, а и тя видя, че той всъщност е полицай.
Ще видим как точно е замесен този техен брат. Голяма мистерия е още, а майката крие.

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 14:45 от rossonera

# 533
  • MJF
 Simple Smile  а като спомена MPD: Animal Unit  се сетих , че видях че се е появил един епизод допълнително преведен след застиналите 2 на онова заглавие за котките, сериала май се излъчваше в сезона на MPD: Animal Unit.
Ок, значи имаме зряло развитие във Final Cut. Да видим.

# 534
Котешкият-сериал го превеждат на принципа - един месец, един епизод. До тука има 3, а те са общо 7.
Това написа преводачката преди седмица, когато изкара 3-ти епизод:
Цитат
I really sorry for this late update. I've been busy with work and seems like I got tired from subbing. I still plan to finish it though, but the pace will be very slow.

Ще трябва да се чака, докато й дойде музата.

# 535
Видеото е супер - даже го споделих Simple Smile 

# 536
Ohayooooouuu!

Самураите обявиха днес официалните талисмани на олимпиадата в Токио 2020.
Тези си бях харесала и аз предвид конкуренцията.
Деца от 17 000 начални училища (от 1 до 6 клас) в Япония са гласували за тях.

Синьото ми хареса най-много. Сега предстои да изберат и имена на талисманите.

Шо, Final Cut - епизод 7...

Скрит текст:
... сега стана много любовно. Финално любовно. То едни целувки, а и шамар си отнесе Каме.
Уакаба е бита карта, не знам обаче как ще приеме новината за сестра си и мъжа, който обича.
Този брат още е мистерия.

Не мога обаче да разбера колко точно ще са епизодите. Бяха обявили 8, но нещо не ми се вижда тази история да приключи другата седмица. Може би ще има поне още един, 9-ти епизод. Ще видим.

След Samurai Gourmet снощи започнах да гледам втория сезон на Good Morning Call.
Това е live action по известната манга от края на 90-те и е отново в сътрудничество с Netflix.
Преди две години гледах първия сезон. 17 епизода - беше ми доскучал по средата, прекалено разтеглен за японски сериал, но бях чела, че са следвали точно мангата, та издържах.
И ми опъваше до край нервите, но и го гледах, защото за мен този сериал страшно много си прилича с Itazura na Kiss, въпреки че мангаките са напълно различни. До край обаче не успях да се отърва от това усещане.
Напълно различни са историите, но така се случи, че и тук главната някак случайно се оказа принудена да живее в едно жилище с главния герой (икемен), и отново най-добрият й приятел беше влюбен в нея, а сега гледайки и втори сезон това чувство съвсем ми се засили, защото са заедно в университет и пак живеят врата до врата, а главната е все така безкрайно отдадена на любимия си.

Във вторият сезон, на мястото на Кентаро, са включили Йоске Сугино (един от новите японски икемени, които заливат екрана). Само 10 епизода - това е друго вече.
Един епизод изгледах снощи, но става. Знам какво да очаквам, а и никога няма да ми омръзнат тези екранизации по манги.

# 537
  • MJF
"Хм" ми е коментара по тез избрани талисмани. Но то като гледам и от какво са избрани -останалите финално за избор. Но май нямам и големи очаквания- най- грозните K&C зони и някакви "кафяви зъбати неща" са стандарт за японския етап гран-при във фиг. пърз. Мда , не , изненадана не съм. Нека му мислят име на туй нещо, аз още "кафявото зъбатото" не съм разгадала а го гледам от години  ooooh!. Аз нали съм тежък случай, фантастики и фантасмагории не се котират при мен  Wink Laughing
Final Cut 6 изгледан. Най  ме притесняват медиите -нашия герой. Тези просто са  #Silly. Старшия полицай е също отврат, за неговите шевове да не почвам. Та така сам война е войн  Confused. Дано сценариста докара нещата до нещо прилично финално а не да ни остави "  Thinking  "
Оххх, чета за провадача на котките и ми идва ей тоз емотикон -  Mr. Green. Той изчерпва всичко.  Hug мерси за туй инфо , че като нищо можеше и да го почна. А сега нямам нерви баш за тоз тип преводачи . Нека мислят имена на японския талисман, да не вземе да остане безименен  Whistling.
Гледайки гифа от церемонията на мъжете се сетих за шапките ни Tuon. Аз междувременно се снабдих с нова "нашенска" и за това ми мина мерака  Laughing .

# 538
Честита ви Баба Марта,сладуранки!

# 539
  • MJF
Честита Баба Марта! Здрави и засмяни с мартенички!

Започнах Anone
Първите 2 серии изгледани. Голям екшън и  Laughing как навързва автора героите. Интересен сцинарий определено. Yuji Sakamoto  пак в действие. Satomi Kobayashi и Sadao Abe съвместно са приятна гледка, удоволствие. Бих казала силен филмов привкус има този тв сериал. Еита и той в добавка. Въобще зрител с доволство от видяното  bowuu.
Покрай Satomi Kobayashi се сетих за моята голяма любимка Naoko Ogigami и какво да видя, нов филм има . Рааадвам се. Остава да го дочакам. Close-Knit

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 09:52 от Шошулчо

Общи условия

Активация на акаунт