DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 11

• 110 491
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Добро утро,

остават 2 епизода, а те заплитат нещата още повече- терапия, развод, а сега пък затвор. Tired

Благодаря за превода! Peace

# 406
Последната постната снимка достатъчно красноречиво показва, че Джан и Йозге биха си паснали визуално като добре изглеждаща двойка и в живота, но жалко е, че дамата е вече заета... Но след показаното дотук и зашеметяващите му актьорски качества, смятам,, че ухажорките на Джан главоломно ще се увеличат и нашето момче няма да остане сингъл.. Пък ако не може да си избере толкоз,  да прескочи към нас по комшийски.... Все ще го уредим някак, няма да го оставим, пък по възможност и няма да го бавим....Smirk

# 407
  • Враца
Здравейте и от мен  Hug
Благодаря ви за всичко споделено  bouquet
Аз ви нося 2-ри фрагман  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
https://www.instagram.com/p/BdCgItlgVqV/
Дениз върна гривната на Назлъ с което ясно показва че се е отказал от нея  Party Party
Ще имаме доста сцени с Булут  Party Party Party супер тандем са тримата  Crazy Crazy

# 408
  • По света и в нас.
Добре,че е Булут да събере нашите. Blush
А Хакан ще бяга зад граница и пак ще остане ненаказан. Whistling

# 409
А, те може точно на границата да ги хванат.

# 410
Здравейте,
Дано разплитат бавно възела и да се насладим на хубави последни две серии. Не ми се ще в последните 10 минути да претупат развръзката. Ще видим.

Момичета, весели празници! Здраве, щастие и късмет!

bouquet bouquet bouquet

# 411
Здравейте! Hug santa2

Иглика Hug,благодаря за 2-рия фрагман! bouquet

Превод на репликите.....

А:От Ферита есть новости?
Н:Теперь мы будем видеться только на терапии.И кто знает когда это будет.
Э:Начнём....5 букв...пришёл...
Ф:Ой, Я кажется забыла это слово
Д:Вы почему разводитесь?!
Ф:Твоё беспокойство и вправду из-за Булута?
Н:Я развожусь с Феритом не из-за того что его не люблю
Д:Возьми.
Н:Я очень тебя люблю❤
Д:Вы убили моего брата!
Х:Наше единственное спасение выехать за границу.

# 412
Момичета благодаря ви за фрага  ,за снимчиците и за всичко споделено  bouquet bouquet bouquet Heart Eyes Наистина страхотно и незабравимо трио са Джан ,Озге и малкия сладур  Hug Heart Eyes жалко ,че  СЦ не съумяха да  използват всички им качества и прекрасните им моменти .Биха могли само да спечелят от това но по съкратиха  играта на Булут и от това само загубиха  Tired И на мен ми се иска последните две серийки наистина да ни предоставят  едно незабравимо  удоволствие със семейтво Аслан  за компенсация на всички глупости които сътвориха  Praynig

Последна редакция: сб, 23 дек 2017, 18:19 от mariq_72

# 413
# 414
       Добро късно утро! Hug

Минавам да пусна кафенцето,преди да съм започнала с останалите приготовления! Laughing

Днес е нашия ден за кино! Party Довечера ще се опитам да гледам,тъй като ще сме сами с ММ на Бъдни вечер!Утре ще имам гости на обяд! Peace

Приятни приготовления и весело посрещане на празника,момичета!

--------------------------

Откъсчето.....и психоложката вдигна ръце от НазФер .....взе си хапче.... Laughing

Dolunay 25. Bölüm Ön İzleme!

https://youtu.be/-ZC-84vpgKw

Последна редакция: нд, 24 дек 2017, 15:02 от Zlatina3

# 415
  • Враца
Весели празници момичета !!! Да сте живи и здрави и вие и вашите семейства! ! 🤗🤗🤗🤗
Довечера няма да мога да гледам,  но после ще го изгледам :*

# 416
Привет момиченца-кокиченца! Hug
Най-напред да ви пожелая весели празници, изпълнени с много топлина и любов, и да ви благодаря за компанията по време на цялото пътешествие, което се оказа сериала. Жалко, че претупаха нещата...
Последните два епизода няма да мога да ви правя компания, но разчитам на вашите ъпдейти. Flushed На тези от вас, които ще гледат - приятен онлайн ефир. Grinning

# 417
Здравейте момичета  Hug Heart Eyes За съжаление като верни фенове на Пълнолуние последните две серийки ще ги пропуснем и ще ги гледаме със закъснение  но пък при нас са светли празници  Hug Hug Hug
Благодаря на всички ви за всичко споделено и от сърце ви пожелавам да бъдете живи и здрави вие и вашите семейства . Praynig Здраве и късмет да има и отново да намерим общ сериал с който да се вълнуване и да пожелаем на Джан и Озге бързо да си намерят нови проекти и отново да ни радват.

# 418
Здравейте, момичета! santa2 santa2 santa2

Благодаря ви за всичко споделено!

Идвам и аз да ви пожелая прекрасен празник!
Здраве, любов и топлота за вас и семействата ви!

Тази вечер няма да мога да гледам, но ще хвърлям по едно око от телефона, а към 22 часа може и да успея да се прибера в стаята да догледам епизода / в хотел съм/.

Злати  Hug, ако гледаш, мила,  напиши няколко думи по време на рекламите  ако можеш, че да не умра от любопитство.
Да ви кажа, повече ме е яд, че последните две серии няма да мога да ги гледам онлайн, отколкото че сериала приключва. Аз и без това не го исках безкрен, въпреки че много ще ми липсва нашата любима тройка. Днес погледах клипчета от сериала и си дадох сметка, че прекарахме много приятни моменти заедно с тях.
В тази серия ще има това онова за разплитане и сигурно ще има и напрегнати моменти, но за финалния епизод се надявам да го посветят на главните герои и любовта им и да ни оставят с хубави усещания.
Утре сигурно ще имаме превод на руски, защото рускините сега не празнуват Коледа, но за новогодишния финален епизод силно се съмнявам. Може би тогава ще се наложи да почакаме.

Р.Р. Хаштагът на днешната серия е : "Няма да се разделим!"

Последна редакция: нд, 24 дек 2017, 18:20 от * Дъга

# 419
  • Враца
Момичета има качена снемка в официалната страница... Хакан ще вземе Назлъ за заложник май и ще насочи пистолет към Ферит сигурно :ooooh : а днес е бил последния сет в дома на Ферит 😯

Общи условия

Активация на акаунт