DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 11

• 110 490
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Иглика Hug

Ето я снимката.
Няма да ни се размине екшъна и тази вечер, Хакан е отчаян.

# 421

Иглика HugСамби HugМиме Hug

Дъга Hug,благодаря за хаштага! Hug Каквото успея да видя,ще напиша накратко! Peace

Явно Хакан няма да се предаде така лесно!

последни снимки от днес....

# 422
  • София
Здравейте и от мен!

Весели празници!

Няма да мога да гледам тази вечер, по някое време ще ви изчета. Съжалявам, че приключват сериала. Последната серия се пада май на 31-ви?

# 423
Здравейте момичета!Желая ви весела Коледа и Щастлива Нова Година!
Благодаря за всичко споделено!Най вече хаштага,няма да се разделим ми подейства добре и ,ще имам настроение тази вечер, макар, че няма да съм тук онлайн.Отивам да празнувам.

# 424
  • По света и в нас.
Явно тази вечер няма да има никой на линия.
В къщи вечеряхме рано по традиция и  вече съм на линия.
Весело изкарване на празнуващите:wine_glass:.

# 425
Аз съм на линия.... Wink

Озета свърши.....

Приятно гледане! Hug Hug Hug

-----------------

Нзалъ се прибра с Фатош,Асуман се радва,че няма развод...Хакан веднага звънна и пак заплаши Назлъ

Последна редакция: нд, 24 дек 2017, 20:09 от Zlatina3

# 426
И аз съм тук  Hug Радвам се ,че озета е бил по дълъг  Hug

# 427
Ферит каза на Енгин в офиса,че Назлъ е взела пари,после е подала молбата за развод...Енгин му каза че Назлъ го обича...досетиха се,че има още нещо....надяват се с психотерапевта да го решат...

Дениз е при Асуман и Фатош и ги разпитва,но те нищо не казват....

Булут е разтроен,че Назлъ я няма....

---------------------

На другия ден....Наз,Асу и Фатош закусват и бъбрят....думите от фрага....

Енгин е при Ферит в дома му...говорят....Ферит каза че ще отиде при Наз да иска обаснение...

Фатош си призна,че обича Тарък... Laughing,но не искала да се бърка в отношенията им с Манами...

Ферит пристигна в дома на Назлъ...да започнели терапията....

Тарък е пред ресторанта....и чака... Laughing От едната страна Асу и Фатош....от друга Манами върви и си говори по тел. с Енгин....пристигат и се чудят защо Тарък е дошъл толкова рано в ресторанта... Laughing Тарък покани вечерта Манами,но тя му каза,че Енгин я поканил у Дениз...решиха всички да отидат...

-------------

Назлъ и Ферит са на терапията...

Асуман е при Дениз...говорят за НГ...Дениз е взел зарядно за диктофона....

Следва откъса....с психоложката....остави ги... Joy

ПП Видях че Мимето  Hug е наминала и пускам поста

# 428
Хакан заплашва Леман  ooooh! ама и двете с Назлъ така му се вързаха  ooooh! ooooh! как Ферит ще се справи с този психопат.Май наистина накрая Леман ще трябва да иска извинение от Назлъ  ooooh!

# 429
Адвокатът се обади на Ферит....за Хакан от фрагмана....Наз и Ферит отидоха в дома му,адвоката е там и Леман....обсъждат тя да вземе Булут...но се обади Хакан и заплаши Леман....ето,че Леман се оправда че Хакан знае за травмата и след катастрофата и може да се намеси...спорят....после Ферит каза на Назлъ,че ако Хакан вземе отново Ферит никога няма да и прости...и Булут ги чу  ooooh!

...................

Назлъ разказа всичко и Асуман каза че всичко е заради нея...думите на Назлъ че и сестра...какво ще правят родителите и като разберат...

---------------------

Хакан и Демет са при Дениз....Х. говори с Дениз,Демет търси диктофона,но Дениз го е сложил да се зарежда и не е на мястото му....
-----------------

Булут е ядосан на Ферит че се карал на Назлъ....Леман нещо се обади..и Булут и каза че Наз го обича... Леман и Ферит спорят...

Айдаа Булут избяга.....

# 430
Малкият купидон в атака  Joy Joy Joy ох...ще ми липсва туй хлапе  Tired Tired Tired Избяга и сега сигурно ще отиде при Назлъ  Hug

Дениз се ядоса нещо на Хакан и последния не остана доволен набързо се изниза с Деметката .Да видим кога ще включат диктофона  Praynig

Малко ми е странна СЦ изцепка относно Енгин и Манами еми не си подхождат  Tired

# 431
Търсят Булут....няма го в дома....

Манами и Енгин вече са при Дениз....

Ферит се обади на Назлъ и каза че Булут е изчезнал.....отиват в полицията....Наз излиза и насреща Булут.... Laughing

Идват Фатош и Тарък....но Асуман я няма....останала при Назлъ...

Наз пита Булут как е дошъл до тях..с такси,взел пари от чичо си....идва Ферит....Булут иска да остане при Назлъ...ще гледат филм..и Ферит остана..Булут им държи ръцете от фрага....

Дениз се обади на Асуман..разбра за Булут..и реши да отиде да го види...остави двете двойки да играят на филми... Laughing

# 432
Ферит и Денниз отново  се скараха .Назлъ тръгна по Дениз но Асуман остана с Ферит и иска да поговорят .Дано му разкаже поне малко да му даде някакъв знак  Praynig

# 433
Булут разпитва Назлъ... защо не с тях...тя му обяснила вече.. Булут каза че обича него,а чичо му..и тя каза че и него обича..Ферит ги подслушваше...
Пристигна Дениз.....

Нещо стана и Манами се разтрои...различни са с Тарък..тя си тръгна,Енгин ще е изпрати..Фатош и Тарък останаха сами...

Булут заспал...Дениз подхвана Ферит и Назлъ защо се развеждат-от фрага...Д си тръгва...Наз след него ..на улицата тя му каза че обича Ферит..Дениз и върна гривната....Назлъ не казва защо се развеждат...така трябвало...Дениз каза че се е отказа от всичко заради Булут ..и от нея също...

-------------------

Асуман е разказала на Ферит  newsm10 той я пита защо е мълчала...

Прегърнаха сеее   Laughing  newsm68 newsm44  иска извинение...обичала го... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 434
Злати доживяхме ...сдобриха се  newsm44 newsm44 newsm44 Той я помоли повече нищо да не крие от него  Hug Hug

Ха сега да идва вече ред на Хакан ама така да го подгони Ферит ,че място да не си намери  Praynig Praynig Praynig а направо с белезниците  Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт