DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 11

• 110 519
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • Плевен / София
Тия четиримата какво правят-с това ли трябва да ни занимават на финалните серии-големи тъпотии! ooooh! ooooh! ooooh!
е ми то друго не остана......
Кески
Скрит текст:
заповядай в темата да коментираме ИН....аз съм му набрала на Джан....но ти още не си стигнала да последната серия да видиш какви ги върши този приятел....

# 286
На лъжата краката са къси .Хайде без да иска как се разбра за борча. ooooh!

# 287
  • Плевен / София
хайде първата тайна излезе....лихваря беше в същото кафене....

# 288
А, така... Лихваря каза на Ферит, че Назлъ е взела заем от него.
Къде го чукаш, къде се пука.

# 289
  • Плевен / София
край ...Ферит се отказа... CryCryCryCryCry

# 290
Наранен Ферит съгласи се да се разведат .Ех...Назлъ  никой няма да може да ти помогне .Ще търсиш този мъж . ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 291
Здравейте момичета!
Виждам,че не ме отразявате,имам в предвид,че никой не реагира на моят пост днес и затова се чудех дали да пиша ,но несе.
Назлъ каза,че иска да се разведат.........................След кратко мълчание Ферит каза,добре,щом като искаш.
Назлъ хем я сърби, хем я боли,остана с отворени уста не очакваше,че Ферит толкова лесно, ще се съгласи.
Енгин пита Ферит наистина ли, ще се разведе,толкова ли е лесно?
Ферит дойде в ресторанта, Назлъ го пита защо е дошъл, а той и каза,че има някои неща да вземе

# 292
Вариния, привет!
Извинявай, пропуснахме, права си.
Благодаря за разясненията.

Футболистчето наистина прилича на Серкан, но я няма онази топла усмивка, която има нашето момче.

Да, Ферит се съгласи, но явно има план Б и не се е отказал, щом доведе Пелинката на съвещание в ресторанта. Няма да си остави магарето в калта нашия човек.

# 293
Гости,
Скрит текст:
Мнението ми е за гледаното до 22 еп.трябва да ви настигна със сериите,за да се включа с мнения.Благодаря за поканата  HugЕ,значи и там ще се ядосваме!

# 294
Назлъ пита Ферит не усеща ли нещо,че е съмнителна тази негова бивша?Той каза,че не и да не би тя да ревнува?!Назлъ го предупреди да внимава.......

# 295
Леман е изневерила на бащата на Ферит с бащата на Хакан и съпругът и и го е убил .Това разбрах  ooooh! ooooh! ooooh!

# 296
Сега като гледам или съм пропуснала и не съм ръзбрала,или сега го разбирам. Да не се окаже сега че Леман е била любовница с бащата на Хакан?

# 297
Вариния, привет!

Футболистчето наистина прилича на Серкан, но я няма онази топла усмивка, която има нашето момче.

Да, Ферит се съгласи, но явно има план Б и не се е отказал, щом доведе Пелинката на съвещание в ресторанта. Няма да си остави магарето в калта нашия човек.
Дъгичке,благодаря!
Извинявам се, че така реагфирах, все пак не сте длъжни.Може би се дължи на това,че ме е яд,че искат да финализират сериала и дори тук се усеща,че вече няма такава активност?!

# 298
Назлъ се обяснява пред Фатош,че уж не ревнува Ферит, а иска само да го предпази.
Фатош пък си призна, че обича Тарък

# 299
Вариния, привет!

Дъгичке,благодаря!
Извинявам се, че така реагфирах, все пак не сте длъжни.Може би се дължи на това,че ме е яд,че искат да финализират сериала и дори тук се усеща,че вече няма такава активност?!

Направо ми се загуби   настроението  Tired Tired Tired

Общи условия

Активация на акаунт