DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 11

• 110 519
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
И аз това се чудя, защо Хакан постави точно това условие на Назлъ.
Може би защото знае, че от това най.много ще го заболи Ферит.

това да са братя двамата ми се струва много изтъркано, за да го приложат, а и няма време за такива развръзки. Нещо друго ще е . О на Леман нека й, да я потормози малко и нея Хакан, че нещо много взе да си позволява.

# 331
  • Плевен / София
Не трябва "Пълнолуние" да се казва, а "Хакан"  ooooh! ooooh! ooooh! той всички заплашва и насила ги кара да вършат неща които не искат  ooooh! ooooh! и Леман заплаши, че ако в съда каже че е оздравяла и иска Булут, ще разкаже на Ферит че баща му е убиец  ooooh! ooooh! дано Дениз успее да включи диктофона и разбере що за подлец е той, че съсипа живота на всички и най вече на едно невинно дете, оставяйки го кръгъл сирак!!!!
Пак подпалих  #2gunfire #2gunfire
Hands Plus1

# 332
  • Бургас
Хайде, сложиха край на фалшивия бряк, за да сключат истински.
Този път предложението трябва да е на Назлъ, дължи го на Ферит.

И аз така мисля! Преди да се гушнат с Назлъ, надявам се, двете влъхви да звъннаха на някой, или поне решиха да споделят с някой..... Една тайна се разкри и една справедливост възтържествува. Не знам друго случи ли се в този епизод, всъщност? А, може би това, че и двамата знаят, че се обичат и са добър екип......

Лека, момичета!

# 333
  • Плевен / София
Хайде, сложиха край на фалшивия бряк, за да сключат истински.
Този път предложението трябва да е на Назлъ, дължи го на Ферит.

И аз така мисля! Преди да се гушнат с Назлъ, надявам се, двете влъхви да звъннаха на някой, или поне решиха да споделят с някой..... Една тайна се разкри и една справедливост възтържествува. Не знам друго случи ли се в този епизод, всъщност? А, може би това, че и двамата знаят, че се обичат и са добър екип......

Лека, момичета!
но това не е достатъчно.....трябва и да споделят....а Назлъ не го прави....
стига толкова мазохизъм за тази вечер....лека нощ....

# 334
Мен не ме е яд на Назлъ, нито на Ферит.
Те и двамата са жертви.
Яд ме е единствено на Асуман, защото всичките каши тя ги забърква, а после друг да се жертва.
Първия път й се размина, но сега вече ми идва в повече. Като не може да си вземе поука, да си плаща за гяволъка.

# 335
На шала на майтап си се разведоха и това си е.
Все си мислех ,че Асуман ще отиде да признае на Ферит. Crossing Arms

И аз до последно се надявах на Асуманката  но уви  Tired Tired Tired направо съм в шок от това ,че никой не пожела да подкрепи този брак а всъщност всички са наясно ,че двамата се обичат  Tired Tired Tired  За мен Фатош отдавна сдаде фронта  ooooh! ooooh! ooooh! а тази вечер ми дойде и в повечко с номерата си и намесата и  в моментите и не когато трябва  ooooh! И  Енгин не се опита като приятел на Ферит да намери някаква възможност за разговор с Назлъ .Абе голям пропуск на СЦ така можеха да развият нещата а те направо хитрата сврака с двата крака още по......съсипаха и продължават да съсипват този проект   ooooh! ooooh! ooooh!

# 336
Лека нощ и от мен момичета!Благодаря за компанията,,,,,,......

# 337
  • По света и в нас.

това да са братя двамата ми се струва много изтъркано, за да го приложат, а и няма време за такива развръзки. Нещо друго ще е . О на Леман нека й, да я потормози малко и нея Хакан, че нещо много взе да си позволява.

Добре,нали Ферит знае,че майка му е изневерила ,защото я е видял .Значи знае,че е на Хакан баща му.Нещо не мога да вдена точно. newsm78

# 338

Добре,нали Ферит знае,че майка му е изневерила ,защото я е видял .Значи знае,че е на Хакан баща му.Нещо не мога да вдена точно. newsm78

Рускините пишат, че бащата на Ферит е убил бащата на Хакан, заради връзката му с жена му. Ферит само е видял майка си с чуждия мъж, но не знае, че е баща на Хакан. Хакан в този сериал  иска да  отмъсти за убийството на баща си. Първо се жени за годеницата на Ферит, заплаши майка му и накара Назлъ да се разведе с Ферит. Единственото, което иска Хакан е фирмата на Ферит. За мен, другите не го интересуват.

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 23:46 от Лукреция

# 339
Аз очаквах,че серията ще е слаба и нещо претръпнах и просто си изчаквам финала!Дори не се ядосах тази вечер.Мога само да кажа тия тричките Назлъ,Фатош и Асуман май не знаят сърби ли ги -боли ли ги!Каквото и да им се случи ще си заслужат съдбата!!!Ясно е,че СЦ са се изчерпали по проекта Пълнолуние и е време да си ходят!

# 340
  • София
....Ясно е,че СЦ са се изчерпали по проекта Пълнолуние и е време да си ходят!
Това трябваше да стане ясно много отдавна и да ги махнат преди да затъне проектът.

# 341
Аз очаквах,че серията ще е слаба и нещо претръпнах и просто си изчаквам финала!Дори не се ядосах тази вечер.Мога само да кажа тия тричките Назлъ,Фатош и Асуман май не знаят сърби ли ги -боли ли ги!Каквото и да им се случи ще си заслужат съдбата!!!Ясно е,че СЦ са се изчерпали по проекта Пълнолуние и е време да си ходят!
Моето мнение е, че СЦ отдавна липсват! Вероятно пишат сценарий за нов сериал! Толкова глупости са натворили в тази серия!

# 342
  • Враца
Момичета дано нещата се развият така:
В другата серия, след като нашите вече са разведени, Назлъ да каже на Ферит, че е била принудена от Хакан и двамата заедно да разкрият мръсотиите му  Praynig през това време Дениз докато оправя ще открие диктофона, ще отиде в полицията и ще предаде Хакан  Praynig
Надявам се главно с това да акцентират в предпоследната серия, която се пада на Бъдни Вечер  ooooh!
А предположението май че ще направят Манами и Енгин двойка ще се окаже вярно  ooooh! ooooh! дано накрая е само сватбата на НазФер а не на всички двойки  Praynig
Момичета желая ви спокойна нощ  Hug Hug Hug Hug благодаря на всички ви за прекрасните коментари  bouquet

# 343
....Ясно е,че СЦ са се изчерпали по проекта Пълнолуние и е време да си ходят!
Това трябваше да стане ясно много отдавна и да ги махнат преди да затъне проектът.

Мише,съгласна съм,но всичко вече е без значение,жалко само за труда на актьорите.Днес имах усещането като ги гледах,че и те вече са се предали и играят с разочарование и обида-такова ми е усещането!

# 344

Той знае ,че тя е изневерявала на баща му но може би не знае ,че  точно това е бащата на Хакан. Thinking
Момичета  аз да си призная  тази вечер направо съм си разочарована от СЦ.  Tired Малко ми се стори и вяла играта на актьорите . Уморени ли са разочаровани ли са но си пролича апатията им  в серията  Thinking Оставам без думи  smile3505 чудя се до кой момент да  финализирам този проект   в моите мисли.Най-добре ще е до признанието им ,че се обичат и малкото им прекрасни мигове на това щастие  изобщо не искам да си спомням и нищо да не ми напомня за  изненадата на Ферит която преобърна живота им. Tired Tired

Момичета благодаря за прекрасната компания за всички коментари и за всичко споделено . bouquet Надявам се да не съм обидила някого ако е така моля за извинение  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт