DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 11

• 110 496
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Как познах за терапията  Mr. Green

# 376
  • София
Признай си, че си от екипа. Laughing

# 377
Злати благодаря за фрага  bouquet bouquet bouquet Не остана време интригата трябва да се разплете  Hug С нетърпение чакам наказанието на Хакан и Демет и увисналото чене на Дениз   и начинът по който ще се извини на Ферит  Hug

# 378
  • По света и в нас.
Дениз едва ли ще се извини на Ферит,но поне и Асуман чу записа така че няма да има покрито нищо. Whistling

# 379
              Добро утро! Hug

Благодаря за преведения фрагман! bouquet
Пълнолуние 25 епизод 1 трейлър BG SUB
https://vk.com/club139981426?z=video-139981426_456239282%2Fa61e1 … l_wall_-139981426

Чудесен ден,момичета! Hug madnoel

# 380
  • Бургас
Добро утро, момичета!
Хайде на кафето!

Благодаря за фрага!
 Ама, какво го обличат в тези фланели Джан /и не само него, де, но неговите ме дразнят/? То защо ли го обличат, но това е друга тема!!!

Сигурно рекламират някакви плетива, но такъв цвят само ми навява апатични мисли. Колко беше свеж в първите епизоди!!!
Кой ли ще се опълчи пръв на Хакан: Дениз, Асуман, Ферит или мама Леман?

Да е слънчев денят ви, поне толкова, колкото е в Бургас!

# 381
За цвета на плетивото- най- богатите носят естествени тъкани и то в тази гама на беж и меланж.

# 382
  • По света и в нас.
Привет ,къз. Party
Вече се замислям,че никой няма да се опъне на Хакан.На 100% Демет ще замота Дениз да не издава за записа,защото е убила човек . WhistlingМама Леман ще трае и ще събира устни  ooooh!, Асуман ще мълчи заради нейния опит за убийство ooooh!Горкият  Ферит от какви хора е заобиколен . Whistling ooooh! Whistling

# 383
Привет,

Назлъ няма търпение да се разведе, милата...даже мисли да съботира и терапията, за да "свършело" по-бързо. Ами да я видя сега като разбра, че Хакан е завел дело за попечителство над Булут и като стана ясно, че последствията от нейната глупост ще завалят и над главата на едно малко и измъчено дете...какво ще мъдри и как ще може да живее и минута с тази мисъл. Та то беше ясна целта на Хакан, но тя вместо да сподели с Ферит, да измислят стратегия и да бъдат на крачка пред Хакан, Назлъ отново и отново реши да се прави на балама и да лъже Ферит...сега да я видя, когато вече последствията от действията й са реалност. Доколкото знам, тя нито разпита Асуман подробно за въпросното убийство, нито помисли как така Хакан го има този запис, откъде е знаел за срещата на Асуман в къщата на онзи, как е взел записа...Въобще, просто не мога да понеса факта, че от Назлъ направиха толкова голяма глупачка, не е за вярване. Та то и дете ще се усъмни при условие, че знае що за стока е Хакан. СЦ направиха от Назлъ перфектната лъжкиня и наивница...а образът имаше такъв потенциал. За Енгин и Фатош не ми се говори, просто образи-пълнеж. Нямаше нищо смислено, ценно и вълнуващо около тях. Ами разочаровано ми е! Сериалът вървеше прекрасно до един момент и после пълна каша.
 bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 18:27 от dana78

# 384
# 385
Здравейте, момичета! wavey

Благодаря за споделеното!

Фрага ми възбуди интереса, но пусто така ме е затиснала тръстиката тези дни, че не мога да си покажа главата.
За развода каквото са измислили, това ще е, не ми е важно, така или иначе ще се съберат накрая, но съм изключително любопитна как Дениз ще отиграе ситуацията, след като чуе записа. Най-вероятно първо ще хукне при кака си да й тропа по масата и да се прави на мъж, което ще е голяма грешка. Подозирам, че тя пак ще опита да му мъти мозъка и да го принуждава или умолява и манипулира да мълчи, за да не загази и тя. Но за тази цел ще се наложи да му разкаже с какво Хакан я държи в ръцете си и че и че тя също е убийца.  Не вярвам този път Дениз да се съгласи, защото става въпрос за умишлено убийство, при това на собствения му брат и съпругата му, която му е като сестра.  Допускам, че прибързвайки само ще даде време на Хакан да извърши още някоя простотия и да навреди на Ферит или Назлъ. Както знаем, той няма задръжки.

Обаче ми се иска накрая Хакан да го предадат неговите хора, страхувайки се за собствените си кожи, примерно Бекир. Той знае всичките му тайни, а и няма скрупули.

Пак ще кажа, радвам се, че Асуман също чува записа и на нея се надявам веднага да съобщи на Назлъ и Ферит, докато Дениз се прави на мъж пред Демет.

Разбира се, и на мен като на Дана Hug много ми е интересно как Назлъ ще реагира като разбере, че след като е научил за развода /от кого ли/, Хакан веднага е поискал попечителството над малкия.
Не одобрявам поведението й напоследък, но много й съчувствам. Всичките  проблеми и отговорности, които й се струпаха напоследък на главата я объркаха тотално и тя върши грешка след грешка. Не й е лесно. Има родители, но се налага тя да се грижи за сестра си и материално и морално и всякак. Има съдружничка, но за всичко в ресторанта тя има грижа и тя взема решенията. И съпруга й доскоро беше само наужким. Ами то как да не превъртиш...
Това обаче не пречи аз също да я подпукам по въпроса с Асуман. Защо изобщо не я разпита какво и как се е случило с онзи Музафер, а за втори път хукнаха с Фатошката към дома му да търсят и те не знаят какво. Това е мъж, в чийто дом е имало пистолет, наивно е ей така да се изсипват в дома му да му искат обяснения и да се излагат на опасност. Достатъчен е факта, че този човек има общо с Хакан. Не наивно, а направо безразсъдно е поведението им. Учудена съм, че и Асуман не почувства необходимост да разкаже подробности на сестра си след като емоциите се поуталожиха, ако не за друго, поне от чувство за вина, че Назлъ отново се жертва заради нея. Много яко ги претупаха тук нещата сценаристите, няма спор.

Вижте само лицата на тези тримата по в съдебната зала по време на бракоразводното дело.
Ферит гледа многозначително,  Фатошката леко дяволито, а Назлъ стреснато.

Много ме е яд, че няма да мога да гледам следващата серия онлайн, защото се пада Бъдни вечер. А и следващите дни ще съм с хотелски нет и не се знае доколко ще мога да гледам с превода. На Нова година пък съвсем никой няма да гледа. То не знам и от турските зрители кой ще го направи, това направо е ужасно. И руски превод дали ще има на 1.01., едва ли...  
Не, че има значение вече, но ще бием всички рекорди по нисък рейтинг. Поне да бяха отложили финала за януари.

Иначе пишат, че сериала е продаден вече 24 страни, което никак не е зле.

Приятна вечер от мен!

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 20:42 от * Дъга

# 386
Добро утро! Hug santa2

Приятен зимен ден! Hug bouquet

# 387
Здравейте долунайки  Hug  Злати благодаря за кафенцето   bouquet Heart Eyes В  последните дни на годината винаги ежедневието ни е по-забързано  Hug все изникват нещица които през цялата година не е останало време за тях  Embarassed и  тръстиката сякаш няма край  ooooh! Болно ми е като фен на сериала ,че така решиха да претупат новогодишен финал  може би и екипът им се чувства по същия начин  Thinking магията на пълнолунието е заместена от замъглените решения на СЦ  ooooh! Дано днес има фраг и той да е поне поне малко романтичен  Praynig

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 388
Привет! Hug madnoel

Миме Hug,така е в края на годината! Laughing

нови снимки от официалната страница.....

Екип на Стар тв. е посетила снимачната площадка....послучай Новата година-имало е почерпка....те посетиха снимките и на другите сериали-поне за ИН видях! Peace

тук се вижда и малко детенце отзад.... Thinking

---------------------

https://www.instagram.com/p/Bc-ET9mHCqx/?tagged=dolunay

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 18:07 от Zlatina3

# 389
  • Плевен / София
какво ще кажете за това....

Общи условия

Активация на акаунт