DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 11

• 110 493
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Изпуснали сте клюката  Mr. Green

Джан и Бестемсу са  битти  Joy

# 391

Брех, тъкмо навреме влизам в мамата - зетя свободен! JoyJoyJoy
Здравейте момичета!
Последните два епизода хич няма да мога да ги гледам, заради празниците, във вас ми е надеждата. Коледният дух  ме обзема с всеки изминал ден, сигурно заради това вече не ми е толкова гадно за сериала. Smiley Да видим финалът как ще го скалъпят обаче...

# 392

Е кога толкова бързо май има няма само няколко месеца Hushed

# 393
  • София
Е, то тези работи бързо стават. Съжалявам, че не можа да разгърне целия си потенциал Джан. Не, че Йозге можа.

# 394
  • София
Изпуснали сте клюката  Mr. Green

Джан и Бестемсу са  битти  Joy

Smiling Imp  И без това не му отиваше  newsm10

Охоо Хакан бей май го е закъсал  Joy Joy Joy

# 395
  • София
Е, то тези работи бързо стават. Съжалявам, че не можа да разгърне целия си потенциал Джан. Не, че Йозге можа.

+1 то с тия СЦ как да стане  ooooh!

# 396
Нощен привет и от мен! doh

Благодаря ви за споделеното!

Аз чак сега сколасах.

Днес нищо интересно на хоризонта, освен снощната премиера на  филм с участието на нашето момче Хакан Курташ/Дениз, на която не видях да е присъствал някой колега от „Пълнолуние“, за съжаление. Ама много и не съм гледала, че нямах никакво време.
Очевидно новината за раздялата на Джан с приятелката му е вярна, защото тя самата я е потвърдила снощи на същата премиера, на която е била гост. На въпроса защо Джан не е с нея, Бестемсу Йоздемир е отговорила: „Не ме питайте повече за Джан, с него не успяхме да намерим общ език, просто не се получи.“
Не е лошо момичето, но някак не ми стояха добре един до друг. Момъкът ни е хубав, ще си намери нова изгора. Няма да го мислим.

Дано утре ни зарадват с някоя снимчица, второ фрагче, озетче, това онова като за предпоследно. Тъкмо ще имам време, защото съм в отпуск. Май съвсем го удариха на уволнявка от екипа, как не ги е срам. И снимките приключили май... А ние чакаме да ни подхвърлят някоя трошица.

Хайде, лекичка!

# 397
Добро утро! Hug

Днес очакваме новите снимки и озета за предпоследния епизод!Дано пуснат и 2-ри фрагман! Peace

За раздялата на Джан и Бестемсу и аз вчера след обяд четох при рускините в контакта! Peace

Аюми (Манами)

Ознур/Фатош

Щастлив ден на всички!

# 398
Привет, момичета!

Да се включа и аз в общия хор,,, За бившата изгора на Джан.. Ами не си бяха лика-прилика с него...Много постна, никакъв чар в нея, на моменти дори се облича като клоун...Ако тази жена имаше някакво излъчване, дори и в спортен екип щеше да стои добре до Джан...Ама нещо не й се получаваше..

# 399
Здравейте!

Злати  Hug, благодаря за сутрешния поздрав и кафенцето!

В очакване сме на нещо ново днес около нашите герои.

mury9  Hug
Поне сме на едно мнение за бившата.
Като някои свекърви сме... Joy Joy Joy
Но искаме най-доброто за любимеца си.
Очакваме следващото включване. Laughing

И докато чакаме нещо ново, малко спомени от семейния албум на сем. Аслан.

Нова снимчица от официалната страница.
Манами в дома на Дениз.

И това, не помня дали е пускано.

Зад кадър.

Продуцентката на сериала Ямур Юнал в пресата, където разказва, че сериала вече е продаден в 24 страни. Дано преведат и останалото.

Хубав ден, момичета! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 12:56 от * Дъга

# 400
Обеден привет! Hug

Дъга Hug,благодаря за спомените от семейния албум! bouquet

mury9  Hug

Още не са пуснали новите снимки и озета! Peace

За сега снимки от официалната страница!Накрая няма да има какво да пуснат! Peace

# 401
  • Враца
Здравейте и от мен момичета  Hug Hug
Честно казано радвам се че Джан вече не е с Бестемсу  Whistling изобщо не я харесвах  Peace
Нося ви озет  Whistling

Ferit, düğümü çözmeye çalışıyor…
Mahkeme Nazlı ve Ferit’i evlilik terapisine yönlendirir. Bu süreç her şeyi yoluna koymak için Nazlı’ya zaman kazandırsa da Ferit onu zorlamaktadır. Net bir cevap almak için çabaladıkça aklı ve duyguları iyice karışan Ferit bu düğümü çözmeye çalışır. Nazlı Ferit ve Bulut için çabalarken Hakan da Ferit’i köşeye sıkıştıracak hamleler planlamaktadır.

Нищо не разбирам от него  ooooh!

Ето и снимките  Hug

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Не разбирам как СЦ са толко малоумни че ще направят Манами и Енгин двойка  #2gunfire #2gunfire направо съм в потрес  #Crazy #Crazy #Crazy
Всичко ще се реши във финала ...и тази серия ще е като предната, най-вероятно с 1-2 изключения  ooooh! ooooh!

Вчера Хакан сега и този  Crazy

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 15:28 от Иглика :)

# 402
Иглика Hug,благодаря за новите снимки и озета! bouquet

Ферит се опитва да развърже възела!Пише също за решението на съда да ги изпрати на семейна терапия!Ферит се бори да получи отговор на случващото се - явно от Назлъ!За Хакан вече знаем,че е предприел мерки за попечителство над Булут след като рабра,че Наз Фер са пуснали документи за развод! Peace

--------------------------

Превод на озета.....

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 18:22 от Zlatina3

# 403
На всички Вас пожелавам  щастливи и незабравими Коледни празници. Огромно благодаря за невероятните и интересни коментари. Аз съм извън Бг и с Ваша помощ бях съпричастна с всичко което се случваше с нашите любимци. И аз като Вас съжелявам за бързо приключване, но май това е практика в Турция - започват със замах и ....после губят интерес, зациклят и провалят сериала.
Радвам се, че Джан е приключил тази връзка - не му пасваше, не бяха хубава двойка, нямаха никакво излъчване.
Чакам с нетърпение последните серии - да видим какво ще сътворят сценаристите.
Още веднъж благодария и лека нощ.☃☃🎄🎄🎄

# 404
Добро утро! Hug

Благодаря за преведения озет! bouquet bouquet bouquet

има допълнение.....
Хакан планира ход с който да притисне Ферит в ъгъла е последното изречение

Днес дано пуснат 2-ри фрагман и откъсче! Praynig Peace

Приятен предпразничен ден!

Общи условия

Активация на акаунт