" Полицаите от края на града"

• 72 169
  • 513
  •   1
Отговори
# 135
  • България
Забавен и неангажиращ сериал.
Даже няма много за коментиране, но ще го гледаме точно защото с нищо не напряга  Grinning.
Примерно, испанските комедийни сериали, като "Щурите съседи" и "Новите съседи"- каквото и да направят героите- винаги губят- такъв тип хумор не ми е по вкуса.
  А тия тук, каквото и да направят, успяват  Joy.
И обирджиите на банката пипнаха, и свидетелят по другия случай оцеля  Grinning.  Grinning

Последна редакция: сб, 17 мар 2018, 20:45 от MoiraineD

# 136
Да, и на мен много ми допада, че въпреки всички перипетии и простотии на финала винаги има хепи енд.  Party

# 137
Тогава да коментираме актьорската игра - Геро и Угрински много добри, особено Геро. Мария Игнатова трагедия - едва успя да се сдържи и да не се разхили на сцената с Угрински, когато го простреляха. Рачков също не ми хареса, за първи път го гледам във филм. Според мен всички добре играят, с изключение на Мария, Рачков също не впечатлява с актьорска игра.

# 138
На мен пък ми се струва, че Рачков сякаш добре се превъплъщава в ролята на педант-дебил.

# 139
  • София
Тая Мария Игнатова не мога да я понасям. Слаба актриса е, просто не става. Ако не беше лИбовната й история никой нямаше да я знае.

# 140
  • София
Тая Мария Игнатова не мога да я понасям. Слаба актриса е, просто не става. Ако не беше лИбовната й история никой нямаше да я знае.

А тя не е актриса по образование, нали?  newsm78

# 141
  • София
не зная, май ще трябва да питаме гугъл.

# 142
  • София
Според уикипедия е журналистка.  Simple Smile

Скрит текст:
Мария Игнатова е родена на 26 септември 1979 година в град София.

Родена в семейство на химичен и машинен инженер. Родителите ѝ се разделят, когато тя е на 12 години. Завършва средното си образование в САЩ, след което се завръща в България. Продължава образованието си в Холандия, като решава да учи моден мениджмънт, но поради независещи от нея причини скоро прекъсва следването.

Запалва се по телевизионната журналистика и завършва частен колеж с такъв профил. Междувременно работи като модел за холандска модна агенция.

Завръща се в България и започва работа в БНТ, където е водеща на съвместното предаване на БНТ и Спортния тотализатор – „Теглене тиражите на ТОТО 2 и Втори ТОТО шанс“. Изявява се като певица и има три записани песни – „Не ме търси“, „Искаш“ и „Невъзможно“.

Като актриса участва във филмите „Риба чук“ и „Икона“

# 143

Голямо недоразумение е!

В България има толкова много актриси, завършили НАТФИЗ и такива, които не са го завършили, а са много по-добри актриси от нея. Но Халваджиян не кривва много от редовните муцуни, които върти в предаванията си.

# 144
  • София
те си имат договор. Виж че и при турските сапунки, също и при ивдийските, в продукциите на една и съща телевизия се въртят едни и същи актьори. Работят с определени режисьори и актьори.

# 145
Да, най-вероятно е така. Ама не може да дадеш такава роля на такава слаба актриса, която дори не е актриса

# 146
Вчера изгледах епизод. Да си кажа много ми харесва Ненчо в ролята на строг инспектор(всъщност не знам на каква позиция е). Хубав беше епизода, само не ми хареса историята с уж изневярата.

В българската версия Крис е известен като Испанеца, а в испанската какъв е Simple Smile

# 147
Аз не съм гледала испанския сериал и не правя паралел с нашия. А пък за М.Игнатова не берете грижа, едва ли ще я дават много.

# 148
  • Sofia
Нищо не ме разсмя във втори епизод,мислих че Калев ще ми е забавен,но не беше...Игнатова много състарена ми се видя,незнам какво е пипала по лице и шия,но е зле за годините си
 Да направят бг римейк на "Моите мили съседи"...

# 149
  • Sofia

В българската версия Крис е известен като Испанеца, а в испанската какъв е Simple Smile
...може би Булгар,Булгар Joy

Общи условия

Активация на акаунт