Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 345
  • Мнения: 212

Пак нещо старо, а така се надявах на нещо новичко.

# 346
  • София
  • Мнения: 123
+1 за Пази си гърба. Прочетох я за два дни и много ми хареса. Друга книга на авторката, която съм чела е Да си остане между нас, тя също е интересна и забавна.

# 347
  • Мнения: 267
Сюзън Джонсън я пропускам. Историческите й романи са ми ужасни. Аз също се надявах този месец на нещо новичко или поне хубаво старичко.

# 348
  • Мнения: 1 146
В четвъртък:

Този драматичен роман проследява съдбите на две жени, оцелели при най-голямото корабокрушение в историята. Едната е реална личност – световноизвестната модистка лейди Дъф Гордън, съперничка на Коко Шанел. Другата е талантливата млада англичанка Тес Колинс, чиято амбиция е да промени живота си в страната на неограничените възможности. Нейният шанс е, че среща прочутата законодателка в модата, която и помага да отплава за Ню Йорк… с „Титаник“.
Бестселърът на Кейт Алкот описва вълнуващо, но пестеливо фаталната участ на кораба на мечтите и се съсредоточава върху медийната истерия и разследването на Сената. Лейди Дъф Гордън се превръща в прицелна точка на общественото възмущение. А Тес трябва да избира между нея и несправедливо обвинения мъж, когото обича.

# 349
# 350
  • Мнения: 488

Любима авторка! Много се радвам.

# 351
  • Мнения: 1 829
И тази я има в електронен вариант (знаете най-популярната библиотека коя е). Изобщо, май не са малко книгите, които или са пускали преди и сега преиздават или поначало могат да се открият за четене във вариант на електронни книги.

# 352
  • Свети Влас
  • Мнения: 2 419
Здравейте, момичета току що си купих тази книга с Журнал за жената:

Той покори тялото ѝ, но душата и сърцето ѝ копнееха за друг...
Разглезена и своенравна, Лусинда Сноу не познава мъжете, още по-малко опасностите, които крие животът на една млада дама, докато в една мъглива нощ не става жертва на отвличане, изоставена на милостта на легендарния капитан Дуум. Безскрупулен и измамен, нежен и мъжествен, прословутият пират пробужда чувствената природа на Лусинда, но я дарява единствено с една изпепеляваща целувка...

Отново у дома девойката е измъчвана от кошмари и от постоянното присъствие на Жерар Клермон - нейният нов мистериозен бодигард. Всичко у него провокира нейния гняв. И дори когато той се усмихва съблазнително, Лусинда не може да забрави Дуум. Когато пътищата им все пак се пресичат отново, дали тя ще осъзнае кой търси отмъщение и кой - единственият път към обърканото и сърце?
Имат и промоции:
Скрит текст:
Скрит текст:
Хубав ден и вечер ви желая !

Общи условия

Активация на акаунт