Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Книгите със списание Журнал - тема 2

 • 164 757
 • 1 015
 •   1
Отговори
# 990
 • Мнения: 1 502
На Ленора Бел не виждам добре заглавието, от коя поредица е?

,,Дяволската стълба" е заглавието на книгата на Ленора Бел.

# 991
 • Мнения: 503
На Ленора Бел не виждам добре заглавието, от коя поредица е?

,,Дяволската стълба" е заглавието на книгата на Ленора Бел.
Благодаря!

# 992
 • Мнения: 1 502
Следващата седмица:Посветила живота си на грижата и разрастването на семейните си лозя, лейди Хенриета Принс е твърде заета за любов. Една вълнуваща целувка в полунощ обаче успява да плени сърцето и... докато красивият непознат не заявява, че е далечен наследник на херцогството на баща и.
Аш Елис е комарджия, който живее на ръба. Сега той се е насочил към голямата награда и нищо не може да застане на пътя му. Когато Хенриета е принудена да се омъжи за безкрупулния мошеник, за да запази любимите си лозя, тя се заклева, че Аш никога няма да спечели доверието или любовта и. Дори целувките му да са по-опияняващи от най-доброто шампанско.

# 993
 • Мнения: 1 502
21 септември


Седемнайсетгодишната Хейли е типичното добро момиче, гордостта на семейството, капитан на училищния отбор по лакрос, отличничка, която след една година ще започне университетското си образование. Затова, когато майка є се събужда една сутрин и разбира, че Хейли не се е прибрала вечерта и три месеца отлитат без никакви новини от изчезналото момиче, целият град разбира, че се е случило нещо ужасяващо.
Уенди Тайнс е репортер, поставила си като задача разобличаването на сексуални насилници чрез широкото им отразяване по телевизията. Работейки с местната полиция, Уенди и нейният екип са разобличили публично десетки мъже до момента, в който тя среща последната си мишена. Дан Мърсър е социален работник, известен като приятел на проблемни тийнейджъри, но историята му скоро става по-сложна, отколкото Уенди може да си представи.

# 994
 • Мнения: 1 822
Здравейте. Супер е че още се продава списанието, от години не съм купувала. Колко често излиза и каква е цената?

# 995
 • Плевен / София
 • Мнения: 17 757
Здравейте. Супер е че още се продава списанието, от години не съм купувала. Колко често излиза и каква е цената?
Списанието излиза всеки четвъртък и цената е 6.99 лв.

# 996
 • Мнения: 1 502
28 септември


Срамежливата Айрини и своенравната Памела са близки приятелки в гимназията. Приятелството им приключва внезапно в нощта, когато Айрини открива у дома телата на мъртвите си родители. Случаят е разрешен набързо: убийство от ревност, последвано от самоубийство.
За да избяга от спомените си, Айрини напуска града. Години по-късно тя вече е известна репортерка, започнала нов живот далеч от болезненото минало. Ала тайнствено писмо от Памела, намекващо за неизяснени обстоятелства около смъртта на родителите є, я връща обратно. Младата жена е готова на всичко, за да открие истината. Помага и бившият морски тюлен Люк Данер. Двамата ще рискуват всичко, за да разберат какво всъщност е станало през онази лятна нощ преди седемнайсет години...

# 997
 • Мнения: 1 502
5 октомври

Това е свят на финансови спекулации, престъпления, изнудване, наркотични зависимости и необуздан разврат. Може ли една жена да оцелее в този свят? Може. Стига да се казва Лъки Сантанджело.
Лъки е момиче със собствен стил. Тя винаги избира трудния път и ненавижда да и казват какво да прави. Лъки познава играта, нещо повече, тя налага свои закони, играе по собствени правила.

# 998
 • Мнения: 1 502
5.10   “Лъки” Джаки Колинс
12.10  “На лов за наследница” Джулия Куин
19.10. “Високи залози” Джеймс Патерсън
26.10. “Светлина в сянката” Джейн Ан Кренц

# 999
 • Плевен / София
 • Мнения: 17 757
5.10   “Лъки” Джаки Колинс
12.10  “На лов за наследница” Джулия Куин
19.10. “Високи залози” Джеймс Патерсън
26.10. “Светлина в сянката” Джейн Ан Кренц


И само историческата на 12.10 е нова....

# 1 000
 • София
 • Мнения: 29 788
Цитат
12.10  “На лов за наследница” Джулия Куин
Хммм, Джулката отново. Ще се купува.

# 1 001
 • Мнения: 1 502
Този четвъртък:

Отвлечена от Блейк Рейвънскрофт, Каролайн Трент изобщо не се опитва да избяга от този опасно красив агент, пазител на короната, макар той да е убеден, че тя е известната шпионка Карлота де Леон. Шест седмици в дразнещата компания на мистериозен похитител е ужасно удобно, особено докато чака да придобие права над семейното богатство и всячески се опитва да избегне предложенията на настоятелни ухажори. Дори е може би малко романтично?
Мисията на Блейк Рейвънскрофт е да изправи „Карлота“ пред правосъдието, а не да се влюби в нея. Малката изкусителка обаче се оказва неочаквано обезоръжаваща и примамлива за целувки, докато изведнъж немислимото не става възможно и тази несъвместима двойка се оказва обречена на любов.

# 1 002
 • Мнения: 1 502
Следващата седмица:

Детектив Алекс Крос празнува рождения си ден с приятели, когато получава смразяващо обаждане. Племенницата му Каролайн е намерена убита, а тялото є – обезобразено и едва идентифицирано. Въпреки че в случая е пристрастен, детектив Крос поема разследването. Алекс открива, че племенницата му е работила в агенция за елитни компаньонки, откъдето са изчезнали и други колежки на Каролайн.
Случаят е особено труден и деликатен, защото сред клиентите на момичетата са влиятелни личности, високопоставени държавни служители и политици. Хора, които са готови на всичко, за да опазят тайните си и доброто си име.
Агенти от тайните служби също се включват в разследването. Какво целят те – залавянето на психопата или прикриването на истинското му лице? Крос е готов да стигне докрай в търсене на убиеца, но разкритията му могат да разтърсят цялата американска нация.

# 1 003
 • Мнения: 1 502
26.10.2023

Добре дошли в Уиспъринг Спрингс, където на съответната цена всеки може да си купи нова самоличност и да започне на чисто. Зоуи Лус е млада дизайнерка, която знае, че между стените на един дом може да бъде стаена тъмна тайна.
Когато усеща нещо нередно в къщата на новия си клиент, тя се обръща към частния детектив Итън Труакс с молба да открие истината. Зоуи обаче не подозира, че самата тя представлява интерес за Итън, който ще разбули ревностно пазената и тайна. Както и не предполага, че ще се влюби в него...

# 1 004
 • Мнения: 1 502
Следващата седмица:

Дали жертвата ще бъде Маги – съпругата перфекционист, или Крейг, който никога не оправдава очакванията и? Избягали с децата си от разочароващ живот в Калифорния, двамата се надяват да започнат начисто във Флорида, но демоните от миналото още витаят пред входната им врата.
А може би ще бъде Ник – многоуважаван онколог, или съпругата му Дани – успешен зъболекар? Всеки от тях грижливо пази опасните си тайни. Защо жертвата да не бъде Джулия – възрастна вдовица с проблемен внук? Или пък Оливия и съпругът и – Шон? Загубил работата си в престижна рекламна агенция, той е депресиран и склонен към все по-жестоки фантазии.
А какво да кажем за младоженците Хайди и Ейдън, чийто брак вече е застрашен от постоянната намеса на властната му майка? Интригата съвсем се заплита, когато Хайди се сприятелява с внука на Джулия, подготвяйки почвата за голямо разкритие.

Общи условия

Активация на акаунт