На пазар във Варна - 48

• 86 405
  • 788
  •   1
Отговори
# 345
Oт къде мога да си купя електронен контар? Не претендирам за екстри, държа само да е точен. Ако пък мога от кауфланд още по-добре?

# 346
Здравейте!Момичета, може ли да ми препоръчате добра фитнес зала в района на Техникумите , или такъв , който е най близко.Благодаря предварително!

На Фое мол е без прозорци, ако е от значение. Във Варна мол на последния етаж е с прозорци но са много нагъчкани уредите. Само минусите упоменавам, и на двете места плюсове много.

# 347
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър хладилен техник. Благодаря предварително.

# 348
  • Варна
Oт къде мога да си купя електронен контар? Не претендирам за екстри, държа само да е точен. Ако пък мога от кауфланд още по-добре?
В момента има на промоция в кауфланд. Не гарантирам дали е точен, но аз имам подобен от лидл, без екстри, и съм доволна.

# 349
  • Варна
В новия Кауфланд има наличност ва електронни кантари, ходих преди малко.
Подскажете моля, къде да боядисам кожено яке? Около Икономически университет или всъщност където и да е... Боядисвали ли сте кожа?
Благодаря Simple Smile

# 350
На каква цена е  кантара?

# 351
  • Варна
На каква цена е  кантара?
Скрит текст:

# 352
Препоръчайте ми (най-добре, ако имате личен опит) място, където да ми махнат една мъничка татуировка и няколко бенки. Thinking

# 353
  • Варна
За бенките - виж Пенев в Терапията. Няколко човека вече ми го препоръчаха. Едната каза, че бил чешит, с малко грубовато отношение, но всички бяха единодушни, че е много добър специалист.

# 354
Чувала съм го, но не зная дали маха и татуировки. Щеше ми се да ги съчетая двете неща.

# 355
Чувала съм го, но не зная дали маха и татуировки. Щеше ми се да ги съчетая двете неща.

Има телефон в кабинета. Питай го

# 356
  • Варна
Здравейте , къде има магазини за ховърборд , да се видят на живо .В гранд мол дали има ?

# 357
Здравейте , къде има магазини за ховърборд , да се видят на живо .В гранд мол дали има ?
На последния етаж, от страната с сабуей.

# 358
  • Варна
Благодаря  bouquet

# 359
Здравейте,
къде във Варна пробиват уши, но използват Studex, а не обикновен пистолет?

Общи условия

Активация на акаунт