Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 61 197
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Вчера реших да си пускам епизодите преди Огнянова да се появи или по-точно когато директорът пристигна в болницата. Много се смея на всички моменти в които лекарите се пробват да му опонират и да се шегуват с него,  а той просто се опитва да се впише. Всичките им опити искрено ме разсмиват и забавляват. Сцената с всички в рапорт залата, когато той говори направо и според мен им скри шапките беше много добра. Забавно се получи и изказването на Мазов, че нямал проблеми с директора и след като Банков  излезе, Захариев го сряза с думите "много мазно бе Мазов". Е тогава си беше супер момент и реплика. Grinning

# 391
Началните епизоди с неговото идване са много забавни, беше много смешно като разбраха за пръв път, че е хирург, както и когато Виолета му разказа мръсните тайни на болницата и той дебнеше лекарите, лапнал близалката Grinning
А пък наскоро четох тук темите преди да се включа да пиша и много се смях на чуденето тая нова уроложка с кого ше я забъркат. Основните предположения бяха за Банков и Генадиев, но имаше допускане, че и с Пешко може да излезе нещо Grinning

# 392
Началните епизоди с неговото идване са много забавни, беше много смешно като разбраха за пръв път, че е хирург, както и когато Виолета му разказа мръсните тайни на болницата и той дебнеше лекарите, лапнал близалката Grinning
А пък наскоро четох тук темите преди да се включа да пиша и много се смях на чуденето тая нова уроложка с кого ше я забъркат. Основните предположения бяха за Банков и Генадиев, но имаше допускане, че и с Пешко може да излезе нещо Grinning

Аз някак си клонях повече към евентуална забежка със Захариев. Още в началото директора като се появи ми беше много забавно Жекова как се опитваше да го изгони, обаче и той не казва нищо.Пък като разбра кой е и набързо обърна страната и стана мила.  И накрая просто си заши крака сам. Grinning

# 393
Добре си спомням как ме объркаха кой точно ще прояви интерес към Огнянова. Умишлено ни заблуждаваха известно време като от първоначалните ми 3 опции остана най-малко вероятната и затова отне толкова много време да се развие. Все пак останах изненадан, че само един мъж се заинтересува от нея през цялото време.

# 394
Аз от епизода в, който Зорница се оплака на Банков за вероятността от проблеми в операционната с Захариев и след това с искането на шоколад във фоайето, май това беше 3-я епизод с нея....бях почти 100 % сигурна, че с милият ни директор ще я сватосат. Smiley Smirk

# 395
А аз всъщност загледах сериала някъде след 20-ти епизод, именно защото историята между тях ме грабна Blush
И после наваксвах със старите епизоди.
Та за мен нямаше интрига с кого ще я гаджосат, а само кога ще ги съберат Grinning

Yahoo, на нея и така й беше твърде сложно, само й трябваше още някой да кръжи. Но като цяло тя е доста праволинейна и трудно би обърнала каквото и да било внимание на някой друг. Виж, сега вече има мегдан за сблъсък между новата и старата любов.

С Банков имам друг любим момент - точно Романова подписа документите и той влезе с нея в операционната да й асистира. Тя почна нещо да мънка да му се извинява по време на операцията и той й каза - не съм тук да търся извинение, крия се от общинския съветник и финансовия си директор Grinning Романова тогава много сладко се усмихна и вече му беше фен Smiley

# 396
Точно големия проблем с гадаенето ми беше, че очаквах мъж да прояви интерес към нея, а Банков нямаше как да го направи като знаехме трагедията и принципите му. Но те решиха, че жената ще се превърне в активната страна и затова ме заблудиха във вероятностите.

# 397
Сега видях новата профилна снимка на Диана в личния профил във фейсбук. Излишно е да казвам, колко е красива и чаровна, то се знае. Заинтригува ме описанието към нея, което гласеше "2018, о да ! Ще бъде интересно." Smirk
Е надявам се и на нас да ни бъде повече от интересно. Предстои да разберем. Blush

# 398
Точно големия проблем с гадаенето ми беше, че очаквах мъж да прояви интерес към нея, а Банков нямаше как да го направи като знаехме трагедията и принципите му. Но те решиха, че жената ще се превърне в активната страна и затова ме заблудиха във вероятностите.
Тя е смела жена, която не робува на стереотипите, още една причина да я харесвам, е че не стоя да се прави на свенлива, а се бори за това, което искаше.

Яница, предполагам, че ще има доста ангажименти и извън сериала и според мен тепърва ще слушаме доста за нея. На мен лично много ми се иска да я гледам в някоя театрална постановка, но като се има предвид, че не е част от никой театър, не знам дали би било възможно.

# 399
Тя е смела жена, която не робува на стереотипите, още една причина да я харесвам, е че не стоя да се прави на свенлива, а се бори за това, което искаше.

Яница, предполагам, че ще има доста ангажименти и извън сериала и според мен тепърва ще слушаме доста за нея. На мен лично много ми се иска да я гледам в някоя театрална постановка, но като се има предвид, че не е част от никой театър, не знам дали би било възможно.

Доколкото знам участва и в сериала с Владимир Карамазов -"Дяволското гърло". Там също ще я видим, само не знам кога ще го излъчват.

# 400
За този сериал се появи някаква постна информация, че участва, обаче аз никъде не намерих потвърждение, та съм малко скептична. Иначе каза, че й предстои снимане на игрален филм, да видим какво ще бъде там.

# 401
Преди месец може би, четох интервю с нея и тя беше казала, че не е почивала изобщо през лятото и е била на 30 прослушвания. Очертава се и 2018 явно да бъде много заета, което е много хубаво за нея, пожелавам й много успех в начинанията, а и на всички други актьори също Simple Smile

# 402
Сега видях, че през 2017 би трябвало да са излезли два филма с нея - Снимка с Юки и Писма от Антарктида. И за двата филма не съм чула нищо, нито имам идея излезли ли са и могат ли да се гледат някъде.

# 403
"Писма от Антарктида" още не са започнали тук да го снимат, даже щяло да има реални кадри от базата ни там....наскоро ми казаха, че по радиото проф. Пимпирев е казал за снимките там и даже щели и него да снимат.

# 404
Hаум Шопов ще участва и в следващия сезон:

Скрит текст:

А за тази песен сещате ли се  Mr. Green
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт