Новата Година се задава - две чертички ще раздава! - Бебеправене Тема 333

• 42 408
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Честита нова година и от мен! Здраве и късмет, и много сбъднати мечти!!!

# 106
Честита Нова година на всички! Нека да бъдем здрави и да сбъднем най-голямата си мечта!

Благодаря за прашеца, Етоалче, запасявам се, че този месец най-накрая видях положителен тест за овулация Hug

# 107
Честита Нова Година! Да донесе много бебета по термин и много усмихнати семейства!!! HeartHeartHeart

# 108
Честита нова 2018 година. Нека тя ни донесе здраве, любов и сбъднати мечти.

# 109
Бъдете много здрави и щастливи и скоро всички Мамчета 🤗

Честита да е 2018 🎄🎊🎉🎁🎆🎆🎆🎆

# 110
  • София
За много години, момичета! Бъдете здрави и в най-скоро време всички да гушкаме бебоци Simple Smile

preggoКЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕ preggo

Скрит текст:
Зизу, първи ден на МЦ 06.12, предполагаема О 19.12., ТЕСТ/мц 04.01   EFP
*solley*, първи ден на МЦ 11.12, предполагаема О 24.12., ТЕСТ/мц 06.01   EFP
Carrie^, първи ден на МЦ 13.12, предполагаема О 30.12., ТЕСТ/мц 10.01   EFP
Montal, първи ден на МЦ 21.12, предполагаема О 02.01., ТЕСТ/мц 15.01   EFP
Госпожа Лаленце, първи ден на МЦ 29.12, предполагаема О 12.01., ТЕСТ/мц 28.01   EFP

# 111
Честита Нова Година и от мен. Нека бъде здрава,добра и спокойна за всички!

# 112
  • Габрово
Хихихи Кат може да Grinning Гледам да не спамя и само ви чета.
Честита 2018г. Дано ни донеси повече здраве и мир във всички форми за да сме щастливи. Нека сбъдне много мечти тази нова година.
П.п и този месец изтървахме ММ замина е събота а ову уж е утре 😏 последно в събота сме правили опит ама шанса ни за Б ,е толкова голям колкото метеорит да се удари в земята Joy Та вие ще сте моята радост Hug

# 113
ЧЕСТИТА 2018 ГОДИНА!
Нека бъде здрава, мирна, спорна и плодотворна и сбъдваща мечти!
Дано скоро всички да се похвалим с мечтаните две чертички!

# 114
Зизу, solley, хайде вие сте наред за добри новини, не остана Kissing Face

# 115
Дами, Честита нова година! Желая на всички здраве и благоденствие Flowers Hibiscus И разбира се - две чертички, та чак до термин!
Чета ви и ме обвзема едно вълнение. Първи месец ми е на някакво проследяване, опитвам се да запазя самообладание, но чувствата много напират на моменти Yellow Heart

# 116
Момичета, честита нова година. Пожелавам ви здраве, спокойствие, любов и куп мръсни памперси Simple Smile

# 117
Честита Нова Година момичета. Желая Ви здраве,щастие,любов и сбъдване на най- голямата Ви мечта през тази година. Simple Smile

# 118
Здравейте момичета, винаги по това време на месеца ви навестява просто за да споделя . Последен МЦ 01.12. предполагаема О 18.12 , " чакам " тези дни вече да идва или да не идва . Това ще ми е 4 месец . Старая се да не мисля , ама знаете е неизбежно . Имам всичко ПМС / спазми , нервност , болки в гърдите, опъпчване и т.н. / надявам се да се препокриват с евентуална Б, но нямам такова усещане . Пия ФК и магнезий . Това е от мен , успех на всички Simple Smile

# 119
Честита Нова Година и от мен, момичета. Дано тази година да е изпълнена само с хубави емоции.Hug

За отчет...като по часовник на 01.01.2018 ми дойде..като добро начало на 2018та Joy

Общи условия

Активация на акаунт