Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 227
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 6 120
  • В Космоса
Давиз, отварям темата и очите ми останаха! Толкова ги обичам и кокиченцата, и минзухарчетата! Blue Heart

Какво разисквате - лекарства, цвекло и кюнефе?

Всичко пия аз и прахчета, и таблекти. От малка съм закърмена с лекарства, мама нали е фармацефт и само да шавнех, току ми притичваше с някой хап. Но аз си бях болнава, де, знам какво е, нали си имам и аз таквози чудо вкъщи. Да не чува Дяволът, че се е позакрепила напоследък. Накашля, но нищо друго. От две седмици е така.

Цвекло обичам, повече сурово на салата. Варено малко ми докарва на варена царевица на вкус.

Кюнефе не знаех какво е, но така като гледам Сесиленото, онзи ден ядох на Паничище същото, отгоре гарнирано с мааалко течен шоколад. Пишеше си Кадаиф в менюто.

Аз в момента съм с леко просветление, явно вечер е драмата с температури и трески. Даже главата ме отпусна. Вече мислех да скачам от някоя тераса, не издържах трети ден да ме боли. Не знам хората с мигрена как живеят... Пак ми е като в тенджера тиквата, но поне болка в момента няма постоянна, само като кашлям и като я раздрусам. Няма да си пускам метъл. Laughing

# 6 121
  • Ямбол
Акаша, и аз само вечер получавам пристъпи на висока температура и даже втрисане. Оная вечер бях с посинели от студ ръце, а в стаята ми беше 22 градуса. Чак изтръпване на върха на пръстите получих. След аналгин и аспирин малко се посмекчиха нещата.
Сега пък явно се освобождавам от нещо, че ме избива на пот.
Обаче и аз няма да си пускам метъл, че тръсна ли глава и ми се вие свят, ходя като в транс. Паднало ми е кръвното.

# 6 122
  • Бургас

Добър ден!
Черпя ви с малко цветно настроение!
Зюмбюлите са ми любими! А тази снимка я обожавам!
Давизче красиви цветенца си имаш в градинката!
Даун ме разсмя! Джена и тя!
Болните да се оправят!
Косите на Трънчо и Флорче са страхотни!
Тоз сърбел,който ви се е появил да не е от чесновия шампоан нещо? Използвате ли го?

# 6 123
  • В Космоса
Айде, да ни отминава вече! Потормозихме се, стига толкоз!

Ако Зодиите бяха бабички: https://www.diana.bg/kak-shtyaha-da-izglezhdat-zodiite-ako-byaha-babichki/

# 6 124
  • Някъде там
Забелязала съм че винаги е така при болестите.Тежките симптоми се проявяват вечер в повечето случаи.
Поне около мен и по мен така си съдя.
Акаша само като чуя мигрена и изтръпване.Това е най-важната болежка в горната част на тялото за мен.
Особено пролет и есен пристъпите са ужасни.
Дано вече оздравяваш.И всички болни.

По темите:проблем с хапчета и прахчета нямам стига да не миришат на билки.Става ми лошо от такава миризма.
За Кюнефето вече казах.Обичам го.Не е типичния прекалено сладък ориенталски  сладкиш като баклавата например.
Има и печен Кадаиф залят с сироп.Това вече не мога да го ям,прекалено сладко е.
Цвекло обичам но в къщи си го ям само аз. А от листата му стават и чудесни сърмички освен на салата.
Айсберга е основа за най различни салати.Може да му се добави пилешко месо,риба,прошуто,шунка и всякакви такива добавки и да си стане чудесна вечеря.
Времето при нас е пролетно и ще се поразходя.

# 6 125
  • Sofia

https://www.diana.bg/wp-content/uploads/2016/12/12ribi.jpg

Много ми хареса моята бабичка! Мерси, че внесе щипка хумор в темата днес, Акаша! Преди в старата версия на форума, можех да прикачам снимки, сега нещо не разбирам как да постна това изображение така, че да се вижда.

# 6 126
  • В Космоса
Вихрогонче, от бутончето вмъкни изображение - ако е от сайт картинката, както в момента, копираш адреса и го поставяш в мястото за УРЛ адрес, натискаш ентер и почват едни цветни точки да примигват. На мен онзи ден ми циклиха 5 минути и се отказах. Но е имало случаи и когато е ставало. За жалост се насраха, с извинение за грозната дума, с някои обновления.

# 6 127
Е добре де,  рибите защо все с бутилка 😂

# 6 128
  • Sofia
Вихрогонче, от бутончето вмъкни изображение - ако е от сайт картинката, както в момента, копираш адреса и го поставяш в мястото за УРЛ адрес, натискаш ентер и почват едни цветни точки да примигват. На мен онзи ден ми циклиха 5 минути и се отказах. Но е имало случаи и когато е ставало. За жалост се насраха, с извинение за грозната дума, с някои обновления.

О! Значи правилното нещо съм правила... Но като почнаха 2-3 минути да мигат тези ми ти цветни точки, и се отказах. Помислих, че нещо в мен е бъгът. Благодаря ти за уточнението. Вече ще зная. Или търпение, или ... поствам направо. И готово.

По темата: искам да кажа, че излизам навън да се разходя в това прекрасно време. В болничен съм и съм си вкъщи, но в момента се чувствам достатъчно добре, за да изляза и да отида до близкия магазин. Хем ще купя някои неща. Благодаря за приятната компания!

# 6 129
При мен няма промяна в изгледа Simple Smile.

Давиз, ще се пробвам да си взема луковици и на минзухари и на кокичета, но няма как да са диви. Трябва да са в опаковка с надпис.

# 6 130
Тази рецепта ползвам за Брауни, добавям от мен накълцани бадеми, ама щедро. Пека минимум двойна доза, много го обичат. Когато трябва да се носи някъде  сладкиш, правя само брауни, изяжда се винаги. Тоя уикенд пак съм наред да нося кухен на един от мачовете, та дозата ще е х4.
http://www.lecker.de/klassischer-brownie-34788.html

Още ми е криво от снощи, номер 2 ме ядоса до сълзи чак. Толкова ми е криво, че днес се прибрах без да оползотворя неочаквания шопинг-полуден, който се оформи. Лошо, трябва да се стегна. Всъщност имам нужда от почивка сама и ще взема да си го самоорганизирам най-сетне.

# 6 131
Сбъдваща, трябвало е поне шопинга да си направиш, а иначе за почивка сама, приветствам.  Ще ви мине, ама е много гадно, като те ядосат така децата.

# 6 132
  • Варна
Сбъдваща, номер 2 кестенявият младеж ли беше или русият? Аз само веднъж хванах снимки и ми е мъгла реда им Simple Smile

# 6 133
Да, по-тъмно русият е средния екземпляр.
Нищо особено не е станало, влиза човекът в пубертета и го тресе яко желанието за независимост. Но тъй като в къщи той е перфектното дете - отговорен, стабилен, мил и нежен, проявата снощи ме хвана неподготвена и емоционално изригнах. Ще ми мине, някак накуп повечко стрес явно избива нанякъде. Поне сме здрави, да чукна на дърво, че тоя грип е страшен.

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 13:54 от Анонимен

# 6 134
Боли ме главата, но отзад, като от кръвно, да няма пак някакви магнитни бури? Или пък от луната. Отдавна не ми се беше случвало. Ядох канела, чесън, не помага.
Една такава туптяща болка, много гадна, като се изправя се засилва. А не ми се лежи вече, всичко ме заболя. И разходката пропуснах, за никъде не съм.
Солпадеин пих- нищо.

Даун, това със стрийптиза си го представих:))

Общи условия

Активация на акаунт