Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 212
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 6 165
  • постоянно
Сугър ,
колко снимки съм гледала на познати и на всички плажовете безлюдни. Красиви , много пясък , но напълно безлюдни. Наистина ли е така?

Предполагам по хотелите , които имат свои плажове не е така, но винаги ми е било интересно.
Аз бих почивала в Емирствата, мо ММ не е фен и затова не сме посещавали.

# 6 166
  • Варна
Чета какви ги къдрят нашите общински пиявици с прословутата синя зона и никак не ми се нрави прочетеното.

# 6 167

sugarfree, много интересно. Simple Smile

Откъде да си поръчам домашен халат, тънък памук с ликра или сатен.

# 6 168
Шугър, този път летя през Доха. Там май ще имам голям престой, даже може да се опитам да го удължа с един ден.

Иначе разказвай, интересно ни е. Аз в началото се впечатляваш и имаше, като че ли повече какво да пиша, а сега ми е като у нас си.

# 6 169
Хър, то и тук има напълно празни плажове пък и мъжът ти ще му е като в къщи Simple Smile.

# 6 170
  • Mediterraneo

Откъде да си поръчам домашен халат, тънък памук с ликра или сатен.

Ох, ох, днес си купих много приятен халат. Хем че нямах нужда. Ама дават 3 за 2 хората, кво да правя. Две долнища на пижама и халата- 13 евро, какво им плащаш!

# 6 171
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ооо, Шуга, много интересен разказ! Аз пък, като една истинска романтичка, си представях не история за емиграция, а за приказна любов - българско момиче на екскурзия, красив източен принц и... заживели красиво и щастливо. Joy Приказките, разбираха се, не включват скъпи здравни грижи и образование, нито високи наеми Joy, о сигурно живеете щастливо. Hug
Разказвай още, всеки път, когато се сетиш за разликите.

И на мен ми е интересно как живеят хората в другите страни. Споделяйте, ако се сетите за нещо, което е различно и необичайно за живота тук. В еднадруга тема имаме приятелка във Финландия, много интересни неща научих от нея за образованието там и за абитуриентските балове.

Мари, винаги имаш невероятно практични идеи, благодаря ти за тях. Понеже, както съм споделяла, подхождам със свещен страх и внимание към техниката, никога не бих дръзнала да обърна компютъра и да го потупам по "дупето". Направих го и бая нещо изпадна от него, предимно сол. Но интервалът все така си запъва...
Днес съм почти добре аз. Хремата вече не тече, заседна май в синусите, което може и да не е добре, ще видим.

# 6 172
Тарталета, е да беше купила един и за мен. Simple Smile

Отдавна издирвам и или изглеждат ужасно, или са в порядъка на 80-100лв., които няма да дам за нещо, което ще сложа 5пъти в годината. Но понякога така ми трябва. Simple Smile

# 6 173
  • Mediterraneo
Те затова хората купуват/ внасят стоки от чужбина и продават в България. За на дребно говоря.
В една ФБ група около Коледа се убиваха да продават едни бонбониери английски, искаха им 17- 20 лв. Не знам колко са стрували в Англия, при нас бяха по 6 евро. Бизнес ниша има.

# 6 174
Тарталета, те хората добре правят, но аз от такива не купувам. Simple Smile
Пазарувам директно от чуждите сайтове, но повечето намаления поне по английските сайтове са много орязани, докато във физическите им магазини има още по-големи намаления и количества.
Ще дебна явно, скоро не съм ровила, а те сега ще започнат при тях.

# 6 175
  • Mediterraneo
Факт. Сега погледнах в сайта да ти покажа халата. Ами че той на тройна цена, хем намален. Във физическия магазин беше 6 евро, в сайта намален на 20 от 29.

# 6 176
Сесил, от H&M имам сатенен халат, нещо много подобно на това, само дантелката е малко различна, изключително много си го обичам, 25 евро:

Скрит текст:

Нещо подобно ли търсиш?

Тарти, от къде тоя халат плюс пижами?

# 6 177
  • Бургас
Шугър, благодаря за интересния разказ!

Алечка, ние сме до кривата круша с регистрацията, но вносът мина и замина днес, та ми е все тая.  Браво на теб!

Преди дни имахме с Вики сериозен разговор с ред сълзи и сополи. Много ми е добричка, но това подреждане на стаята е влудяващо. Оттогава е направо друго дете. Днес даже я изненадах като й върнах играчките, получени за рд и Коледа, които бяха скрити за наказание.  Можело значи.
Покрай грипната си е вкъщи и по цял ден получавам бележки с разни задачки от нея. Получават й се доста добре.

Вили, браво на гарджето ти!

# 6 178
  • Mediterraneo
Тарти, от къде тоя халат плюс пижами?

Fifty factory, от физически магазин. Women'secret са нещата, аз в техния сайт рових да гледам.

# 6 179
Тарти, аз това съм го забелязала от няколко години. Зълва ми е в Англия и казва, че на намаления и разпродажби цените в сайтовете си стоят почти същите, а в магазините същото нещо купуваш за по 2-10паунда.

Флорче, нещо подобно, но една идея по-дълго. А ако е от фин памук, още по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт