Аналгинът не е мого хубаво лекарство, да знаете. Влияе зле на червените кръвни телца, за това е забранен за деца. По света е забранен, май само у нас и в Русия го има. Приемайте го само в краен случай.
Много ми хареса рецептата за брауни. Обаче е малко като онази рецепта за торта с по 200 г черен, млечен и бял шоколад. Аз ако имам 600 г чудесен шоколад, за какво ми е да правя торта от него? Та и тук - 300 г фин черен шоколад. За какво да му слагам брашно,какао, захар,яйца и четвърт килограм масло? За мен сладкиши и торти се правят, за да събереш продукти, които не могат да се ядат в натурален вид в нещо, което ще донесе наслада на небцето и душата.
Децата, даа, децата. Токущо майка ми обясняваше какви ангелчета били моите деца,а пък как малката сега била голяма "инаткиня". Разказах й две случки с нашите ангелчета, в които са ме докарвали до крайни изпитания на нервите. Така растат, за съжаление - късат ни нервите понякога и ни докарват до отчаяние, но в крайна сметка стават хора. Не бойте се, момичета, всички е само периоди разни, отминава и по-голямата част дори се забравя.
Исках да си я сложа на аватара , но нещо не ми се получава. Грешки пак нЯкви .....
. Но поне си спя, че обичайно се оцъклям и аз с нея.