Домакини 64 / Нова година, нов още по-добър късмет!

• 73 408
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро!
Вале честит имен ден на Бояна! Да е здрава и усмихната!
Ма ко тук не се кара задължително на фарове, както и няма зимни гуми... само дето има дни в които е по цял ден сумрачно и вали...Тя колата е умна - свети индикация и като я изгасиш си пищи, че има включени фарове - обаче голямата, бяла птица си е надула радиото и си чете книгата без да поглежда таблото... Наистина се изискват специални умения да я скапеш Smiling Imp а и не ми е за пръв път Laughing
Днес пак вали и в комбинация с "ново време" - не знам на кой свят се намирам преди две кафета...
Усмихнат ден ви желая!

# 571
  • при късмета
Добро утро!
И аз не знам на кой свят съм и дълго ще съм така Joy Добре, че идва ваканция.
Не се ядосвай, добре, че сте подготвени за такива случаи и кажи на мъжа ти, че можем много по-лоши неща да сътворим. Особено, ако ни се спи Joy

Вале, само усмивки пожелавам на прекрасната ти именничка!

И днес съм айляк през деня, ще ходя само яйца за Великден да си взема. Довечера трябва майка да посрещнем и да мъкнем разни куфари

# 572
  • Великобритания
привет и от мен ,
детето е болно , има бактериална инфекция на гърлото , и е на антибиотик за първи път откакто е родена .. доста зле беше , ама сега се пооправя , разминахме се на косъм от престоя в болница , че почти се беше обезводнила .. Съкрати ми се живота с незнам колко години , бая се ошашках . И тва го лепна само с една седмица на градина , кой знае още какво ще прихване и домъкне .. а иначе днес ми пратиха имейл че имат и въшки в групата ххахах , нищо че е вкъщи де
Много ми се яде козунак , ама сякаш ще пропуснем тази година , че не ми се меси , само яйца ще боядисаме в четвъртъка , а за Велиден ще пекнем едно малко агнешко бутче , празника го измислих още от сега , ама остава и за довечера да помисля хаха
При нас вали вали вали , не спира .. айде бе къде е пролетта

# 573
Добро утро!!!!
Последен учебен ден!
Мими не се шашкай! Нормално децата боледуват - ти си с едно дете и то за първи път се омешва с другите - ще изгради имунитет! За въшките се приготви - ще получаваш съобщения докато навърши 16г.! Голяма част от детските шампоани са с добавка за предпазване от въшки. Приготви се да получаваш и драматични съобщения, че детето е паднало, а пък то дори няма да си спомня, нито ще има охлузено, или синка.... Абе ще ти е "весело" докато навикнеш.
Усмихнат ден ви желая!

# 574
  • при късмета
Добро утро!
Калинче, ние и утре сме на у-ще и чак тогава ваканция. За шефа даже от неделя започва, че в събота са на цирк целия клас.
Трябваше миналата седмица да ходят, отложиха го за тази. Интересното е, че цирка стои в квартала вече 2 седмици, но само камионите, оградено е и са вдигнати само едни пилони. Ако не вдигнат шатрата днес може и да се отмени в последния момент
Мими, бързо оздравяване, това е основния негатив при тръгване на градина. Ужасно са натоварващи разболяванията, особено, ако не е боледувала до сега.
Още си спомням моята паника като започна да боледува шефа. А докторката все ми обясняваше, че той в сравнение с други деца изобщо не боледува често. АБ за първи път се наложи да пие няколко дни преди да навърши 4.
Замесих една кайма, довечера сме на вредни пържени кюфтета, пържени картофи, таратор и лютеница.

# 575
Ma ko утре е тукашния Велики Петък, та за това днес е последния учебен ден.
Моята приятелка обаче ще работи и утре /който работи за себе си не оставя днешната работа за утре.../, та утре ще съм с два пубера - от сега ми настръхва косата....

# 576
Ма ко, от месеци/година не съм пържила кюфтета. Оформям, слагам на хартия за печене и във фурната. Аз ги правя без хляб, галета и т.н. и си остават сочни.
Утре децата имат Великденски базар и са с намалени часове.

# 577
Мария ти си "бетон" бе! Много се замислям за твоя режим, имам нужда, обаче пусто това сладко... как да го откажа?  ooooh!

# 578
  • при късмета
Вярно, че католическия Великден е този уикенд. Калинче, дано да мине леко с пуберите

И печени съм ги правила, но моите най-си обичат пържени.  Ядат всякакви де, но за днес такава е поръчката

Успях и да изляза и да се прибера и сега ме чакат подовете, че ги зарязах сутринта

# 579
Лейди, така е. Не се давам лесно, но....всичко е заради здравето ми. На втори план е красотата, ама и тя ми е важна.

# 580
Утре си изпращам сестричката и ми е мъчно... Между другото изкрахме двете с нея по един балийски вирус - гърло ни боля, нос ни тече, сега мм е май наред. В другиден пристигат братовчед ми и семейство. И хайде пак на черешата...хаха. От гости не ни остава време с мм да седнем и да решим кога ще се прибираме тази година в БГ.

Калинка, този режим е идеален за вас, че все зеленчуци на кокал обичате. Сладкото също не е проблем. Тези неща, които ми донесе лятото са идеални заместители на бялата захар, а са здравословни. Отделно има и други. На мен проблем ми са тестяните неща. Ей, обичам си тестото и това е.

Мими - да се оправя бързо малката, ама Калинка е права. Докато развие имунитет, често ще ти се изправят косите, но си е част от израстването, няма как.

Ауу, ма ко, нищо им няма на кЮфтаците, много са си здравословни даже. Аз не им слагам хляб или галета, то нали по латиноамериканските ширини нямаше таквиз неща и затова слагам пармезан. Идеално обира влагата и пак са много сочни. Ох, ядат ми се и на мен, ама като си тръгнат всички гости, че става голяма мацаница.

Плами - жива и здрава да е щерката! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Писе - дано бързо оправите колата и без много да плащате!

Вале - честити ти зъбки! Вярно да служат дъъълги години!

Отивам да помагам за събиране на куфара. То от толкова подаръци, дано й остане място за нейния багаж. Ако ли не, ние ще й го домъкнем.

# 581
  • Великобритания
Мерси момичета , знам си аз , че докато си изгради имунитета ще ми побелее косата , ама няма как .. не може винаги да я пазим вкъщи .. дано след ваканцията е малко по топло и няма толкова вируси , че иначе сигурно пак ще ходи няколко дни само
в близката поликлиника ми отказаха да ни приемат като нови пациенти , и лекарят в спешното ми каза да се обадя на няква комисия , та звъннах им и днес ми се обадиха от клиниката да отида хахахах , та ще имаме Джипи най накрая
откакто сме се преместили , се уляхме със скарата , много обичам , вчера правих пилешки шишчета , а за днес съм изкарала свински пържолки , и една зелена салата и айде готово ..стига толкоз че съм и на фитнес следобед и като се върна ще искам да се размажа и да си гледам сериала Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 14:21 от mimmito

# 582
Вале, защото ми е неудобно да пиша от фб на ММ ти пиша тук!
Възхитих се от кулинарното ти творение. Много, много вкусно изглежда. Да ти е жив и здрав любимия!

# 583
Здравейте дами !
Ние сме добре . Емо е ваканция . Ще видим какви ще ги върша в това дъждовно време с двамата . Томи не слуша . Само се криви в това лудо време . От инат блъска врати и играчки. Та и пъдар го играя.
Изчетох 1 тон книги които отлагах много време . Бях забравила колко е яко да четеш и да зарежеш всичко.
Вчера направих един козунак по- нова рецепта . Стана супер. После правихме Великденска шапка за училище . Подстригахме Емо.
Подадох и документи за детска за септември.
Реших да се прибера края на май с малчо. Ще останем и ще изчакаме тати и бати за ваканция.Сестрите ми са абитуриентки. Чупя нерви ,и с тях, и подготовки .
Билетите след ваканцията са луди цифри. Тая година минаха всякакви градиници. Мм мисли дали да не си идват с колата и после заедно всички на обратно с нея с едно приспиване някъде.
Писе леко да се мине всичко с колата .
Мими не се притеснявай за детето ще изгради имунитет . А за въшки шампоан восене . Да мукам на дърво Емо с това го предпазвам и не е хващал.
Ма ко много се смях и твойте съдийски шеги.
Смърфи бързо оздравяване и весели гости!
Честито на всички празнуващи който съм изпуснала !

# 584
  • при късмета
Добро утро!
Тити, не се ядосвай на момичетата, сега им е много еуфорично
Смърфи, Няма да се давате на болести. Много е натоварено при теб

Плами, честит рожден ден! Много да те слушат, децата да те радват, а кучетата да мируват!

И днес станах рано и край. Утре ще поспим малко повече и от неделя залепвам за леглото сутрин Joy
Гушки на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт