Домакини 64 / Нова година, нов още по-добър късмет!

• 73 405
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Честита да е Плами! Здрава, обичана, успешна!
Да намине да почерпи!

# 586
Добро утро момичета! Честит празник!
Плами честит 35-ти рожден ден! /малко на патерици, но от сърце!/ Да си здрава, жизнена щастлива и скоро да се похвалиш с още един студент!
Тити хубаво сте го решили за колата, но моя съвет е да предвидиш 2 нощувки, а пък пътя ще покаже. Много е, а и лятото има доста задръствания. Ние пътуваме с по две нощувки. Въпреки че избираме да пътуваме събота и неделя/за да няма камиони, че става още по-зле/ обикновенно в Германия имаме 3-4 часа закъснение...
Мими супер е за лл! Дано и бързо ви приемат от тук на сетне!
Смърфи супер динамично е при теб! Проблема при мен със сладкото е изцяло в главата ми... Как може да съм всеядно, лакомо животно???? Пък воля никаква...
При нас дъждът вали, вали, вали.......
Вчера младежите залепнаха на х бокса, но добре, че поспря дъжда за малко и ги пратих да чистят градината от клони - заработиха по 5 кинта Laughing
Тез кюфтаци дето ги подмятате.... днес и аз ще направя Laughing По случай свежия пролетен празник ще направя и трайфъл - и него мноооого го обичам Imp
Весел празник момичета!

# 587
  • Бургас
Ето ме и мен! Embarassed Embarassed
Направо ме е срам,че толкова отдавна не съм писала.
Големият ми син дойде за месец за една практика и от работа да готвя и угаждам почти нямах време.За мен обаче е удоволствие да готвя на студента.
За една вечер успях да отскоча до София без Криста на концерт на Деспина Ванди и беше велико!

Сега пък Криста е болна и то е доста зле и пак нямам време.Ще ви прочета назад,а вие не се сърдете,че съм толкова непостоянна. Praynig

# 588
  • при късмета
Честита Цветница!
Вио и Фло с добро да се споменават имената им и да ги носят със здраве

Славе, радвам се, че се обади, да се оправя Криста

Стягам шефа за при майка, че иначе няма кога да се видят преди празниците.

Весел празник на всички!

# 589
Весел празник на всички от темата!

# 590
Добро утро момичета! Светъл празник!
Вио, Фло с усмивка да си носите имената Flowers Hibiscus
Славе бързо да оздравява Криста! Нарадвай се на студента! Ние сме тук и те чакаме.
Днес като че ли дъжда ще поспре... Смятам да направим една дълга разходка в парка, да си вземем върбови клонки и да купя цветя.
Усмихнат ден ви желая Heart Eyes

# 591
  • гр.Варна
Честит празник на всички цветенца в темата:heart: Мерси за пожеланията момичета.Търча като преял кон тези дни.Изпратих синчето на екскурзия в Англия, / Франция,Германия, Австрия / точно на РД и се прибрах да къртя стени
в къщи. Ремонт е ей.Цялата къща е наопаки ама ще стане все някога.Както каза ММ до Нова година ще успеем да свършим:scream:

# 592
  • София
Привет прекрасни момичета от близо и далеч:hug:
Изненадахте ме приятно с пожеланията. Благодаря ви! Старая се да си ползвам името без рекламации Wink
Радвам се, че родителите ми са ми дали това цветно име. Много, много си го харесвам Heart Eyes

Вместо почерпка, една хубава нашенска песен.

Прегръщам ви  Hug

# 593
  • при късмета
Добро утро!
Да пием кафе

Колко е хубаво да се наспиш
Хубава празнична седмица ви пожелавам Hug

# 594
Ма ко, разбирам те! И при нас е така, когато децата не са на училище.... Идилия!

# 595
Добро утро!
Наслаждавам се на кафето, поздрава на Фло и на снега навън.....
Пак се събудихме затрупани - вече се чудя дали не живеем в Аляска.... Иначе е топло/5гр/, няма вятър и си направихме добра разходка. А снега продължава да вали на големи парцали. По прогноза ще вали още 2часа и ще го обърне на дъжд. Утре се надяваме да е 15гр Laughing лудо време!
Плами дано имат хубаво време децата за екскурзията!
Запланувала съм пролетно почистване - да видим до де ще я докарам...
Усмихнат ден ви желая!

# 596
  • при късмета
Пък аз да ви се фръцна, че видях това усмихнато момиче, Фло. Фръц, пък.
Онзи ден и Валето видях, пак фръц Grinning

# 597
гаднярка!

# 598
  • при късмета
Joy

# 599
ама не е смешно Imp
както времето е едно свинско-винско така ми се иска да имам гости на сладки приказки.....

Общи условия

Активация на акаунт