СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 447
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
На мен вчера ми тръгна единия мъдрец... За сега се търпи, ама май няма да се покаже... Иначе мисля, че няма нищо притеснително

# 511
На мен вчера ми тръгна единия мъдрец... За сега се търпи, ама май няма да се покаже... Иначе мисля, че няма нищо притеснително
И при мен се търпи ,но като знам че предния ми го махнаха с операция направо настръхвам.

# 512
Стискам палци всичко да е наред

# 513
  • In Neverland
Здравейте момичета и на мен мъдрец ми избива от 3-4 месеца, но за сега силни билки съм нямала, а се чудя дали ще излезе до края на бремеността, че предния излизаше повече от година.
Вчера си взех крем против стрии Maternea от DM с бадемово масло, масло от жожоба и витамини Е и С ще го пробвам пък да видим какво ще стане. Не мисля че нещо ще ми помогне да не се нацепя, но не пречи да пробвам.
Тъй като ми предстои дълъг път с много завой се чудех какво мога да пия, че да не ми става лошо. Принципно не ми става, но сега не знам как ще реагирам. Не знам тези хапчета против гадене дали са подходящи за бременни, пък много много не ми се иска да се тъпча с хапчета.

# 514
Mis_Hekata  за гаденето има лекарства подходящи за бременни. Аз лично не мога да ти препоръчам защото нямам гадене , но по назад в темата други мами  коментираха различни медикаменти и методи за справяне с гаденето 😊😊😊Успех🤗🤗🤗

# 515
Момичета, и аз се интересувам от този доплер от кога хваща тоновете на бебето. Аз съм в 6г.с дали ще се чуе нещо? Иначе тук при мен са много евтини и затова се чудя наистина дали да си взема

# 516
Момичета, напускам темата. Мисед в 8 седмица. Успех на всички други

# 517
Съжалявам 😟 Не се отказвай и бързо възстановяване ❤

# 518

Съжалявам много 😞😞😞😞😞😞😞

# 519

Съжалявам много 😞😞😞😞😞😞😞
и сз много съжалявам , знам какво ти е и аз преди година минах по този път .Бързо възтановяване и психически и физически целувки :*

# 520
Деси и аз имам мацка на 1г2мес и ми каза да огранича вдигането й... ама как да стане това а?

Мами, прегледът следващия ще ми е чак 8-9 март за БХС... ама до тогава? Все се чудя как са нещата там ... ох.. същото беше и миналия път.
Честити ни породени деца (почти)!  😉Как ще се оправям, не зная...
Да ти кажа, днес карах таткото да я разнася вместо мен, макар че тя проходи вече, обаче оно си иска мама! И все пак устоявах, опитах се да й обясня,че имам "ох" на коремчето, затова не мога да я нося и ще вървим за ръчичка. Засега се примирява,миличкото, макар и да помрънква.
Аз съм на преглед чак след 20 дни! Днес приех първата капсула утрогестан и след час ми се появи отвратителен световъртеж, ходех като пияна!!!  Как ще го пия 10 седмици това чудо ☹️

Не знам как ще издържа до март. Обмислям да купя портативен доплер да слушам сърцето в нас...ама това граничи с лудост хаха Все ще си повтарям това дето не го научих цял живот - да имам вяра, че всичко ще е наред, щом ти е писано. Моето момиченце не ходи още. Само за ръчичка едвам. Малко мързел си пада - Стрелче е.
Сега съм сама с нея 4 дена... дано няма проблеми, че си имам болки малко понякога.

Mamamario - какви добавки пиеш? Аз пия витамините за бременни на NOW. Миналия път също с тях изкарах, доволна съм. Но ако кажеш идея за други...няма да се разсърдя Wink
Доверявам се на немското качество коластра - за подсилване на имунната система, омега 3 от няй - добрата ()

# 521

Ооо, съжалявам☹️☹️☹️ Желая ти бързо възстановяване и това да е за последно! Следващия път ще имате хубав бебок!

# 522
Много съжалявам! Искрено се надявам скоро да се похвалиш с хубава новина! Прегръдки и кураж!

# 523
Yulianka, силна прегръдка! Леко възстановяване!

# 524
  • Varna, Bulgaria
yulianka, бързо и лесно възстановяване и дано следващия път всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт