СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 445
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • In Neverland
yulianka бързо въстановяване и кураж и не след дълго да се похвалиш с хубава новина.

# 526
Момичета, напускам темата. Мисед в 8 седмица. Успех на всички други
Съжалявам. Бързо възстановяване.

# 527
yulianka  - съжалявам за случилото се. Бързо възстановяване.

Момичета, гаденето ми е вече почти постоянно. Вие имате ли такъв проблем? Отделно спя поне по 12 часа, заспивам почти навсякъде, няма и помен от чувството да си прекалил със съня - ставам и след 2 часа съм способна да спя още 3. Събота и неделя как да е, но по време на работа е трудно. И как мога да имам киселини без да съм яла? Мистерия е това за мен....

# 528
Mighty и аз вече съм с постоянно гадене и нищооооо не помага, направо се побърквам Sad

# 529
  • Varna, Bulgaria
Вчера бях на преглед. Другата седмица пак ще ходя за да ме заведат вече. Тогава ще съм в 9 г.с. Мислех, че е рано още, но...
Относно киселините ми изписа биоанацид по 1 на ден. Снощи взех 1 и беше много хубаво Grinning
Бях забравила какво е да не ти е гадно през цялото време. А за спането на моменти много ми се доспива, но вечер преди 23-23.30 не мога да заспя. Събуждам се 3-4пъти и вече в 7 не мога повече, понеже и ми се пишка много.

# 530
Хеййй мамчета здравейте .Утре съм на преглед ,надявам се всичко да е ок. Стискайки палци 😊😊😊

# 531
Стаси късмет на прегледа и всичко ще е наред...
Аз мисля че се сдобих с гъбички.. и вариантите са два или е от аугументина който пия или от презерватива от ехографа... утре ще звънна на аг да каже какво да правя.. 😡

# 532
Здравейте момичета и на мен мъдрец ми избива от 3-4 месеца, но за сега силни билки съм нямала, а се чудя дали ще излезе до края на бремеността, че предния излизаше повече от година.
Вчера си взех крем против стрии Maternea от DM с бадемово масло, масло от жожоба и витамини Е и С ще го пробвам пък да видим какво ще стане. Не мисля че нещо ще ми помогне да не се нацепя, но не пречи да пробвам.
Тъй като ми предстои дълъг път с много завой се чудех какво мога да пия, че да не ми става лошо. Принципно не ми става, но сега не знам как ще реагирам. Не знам тези хапчета против гадене дали са подходящи за бременни, пък много много не ми се иска да се тъпча с хапчета.
Здравей,бих ти препоръчала Кокулин все едно смучеш захар,на хомеопатична основа и не вредят изобщо.Подходящи точно за път и не само.. ..за всички бремелинки Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 08:22 от Nadiny

# 533
Здравейте мами, аз съм в 9та г.с първо детенце и го чакам на 8 Септември тъй като докторът ми каза че тогава ми е термина. Много съм притеснена тъй като съм и малка 😝 Успех на всичкиии ❤❤

# 534
  • София
Малко слънце, няма от какво да се притесняваш. На колко години си?

# 535
18:innocent:

# 536
Здравейте мами ! Аз съм в 9 г. с. Предполагаем термин 08.09. Ще се радвам да бъдем заедно 😆

# 537
  • София
18:innocent:

В отчетната 2017г също имаме една мама на 18г. Това не пречи да е добра майка, кърми си детето и се оправя. Годините не са от значение, ако си готова да имаш дете.
Аз също съм с няколко години по-голяма от теб..

# 538
Мами , днес и аз бях на втори преглед. Вече имаме пулсации и шаварикаме. Големи сме цял сантиметър и сме в 8 г.с. За термина още не съм питала. Другия месец ще се записваме за женска консултация и ще правим изследвания и тогава ще питам за термина , но по мои сметки сме за около 19 септември.

# 539
Мами , днес и аз бях на втори преглед. Вече имаме пулсации и шаварикаме. Големи сме цял сантиметър и сме в 8 г.с. За термина още не съм питала. Другия месец ще се записваме за женска консултация и ще правим изследвания и тогава ще питам за термина , но по мои сметки сме за около 19 септември.

Честито сърчице!

Аз да се оплача - снощи кихнах и много ме заболя долу в ляво... Друг път като кихам се свивам, сега не успях. Толкова силно ме сряза, че чак изохках.

Днес има напрежение на мястото. АГ каза да пия 2 но шпа. Пих преди малко и чакам резултат.

На някой да му се е случвало подобно нещо?

Общи условия

Активация на акаунт