Къде да намеря сериозно момиче в София

• 64 091
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Онлайн може да си хареса някакви клубове по интереси, има такива групи във фейсбук например.

# 76
И аз съм на същото мнение . Онлайн общуването - въобще не е общуване и не може да се очаква кой знае какво .
А, общуване си е, само че е различен вид общуване, в което не е важно какъв е човекът насреща ти, а само какво приказва и дали тези приказки ти допадат. Всички останали впечатления от живия контакт ги няма и е голяма рядкост виртуални дружки да станат и реални такива, поне моят опит е, че не се получава.

# 77
Аз пък с мъжа си се запознах на живо, обаче ми е много приятно да общуваме онлайн. След като се запознахме на живо, доста време си говорихме по чат и си беше интересно, точно в нета падат някои задръжки. В чат поведението също могат да се видят големи дивотии.

# 78

Хубавото на онлайн-а е, че веднага виждаш кой е неграмотен и отпада. Grinning

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 09:50 от Анонимен

# 79
Здравейте на всички,

Реших да се допитам до експертното мнение на потребител(к)ите в бгмама. От известно вереме съм без приятелка и това малко ми тежи. Хич не ми се стои сам дълго време. Искам да споделям дните си с приятелка/съпруга. На 29г, имам добра работа. За съжаление повечето жени в диапазона 25-30години са или материалистки или не до там наясно какво искат или просто нямаме какво да си кажем. Таа къде според вас бих могъл да я срещна?

Поздрави,
Пламен

Тъй като имам син на почти същите години (27) и понеже прочетох няколко мнения в началото, ще ти кажа следното: вярно е, че младите дами, да ги наречем така Laughing, са доста меркантилни днес и с особено високо самочувствие, по тази причина се надуват яко. Всъщност са житейски глуповати, нямат реален поглед над нещата от живота и по тази причина все налитат на разни неудачници, които някак успяват да ги омаят. Като се опарят, търсят нормален мъж да им гледа децата. Много е вероятно да попаднеш накрая на такава, ако чакаш прекалено дълго. Обаче......
Има едно голямо обаче.....жените не се отличават прекалено много от мъжете, в един определен момент решават, че им е време и хващат някой, който според тях е достатъчно надежден финансово и житейски по собствената им не винаги правилна преценка. Въпросът е да нацелиш момента със съответната мома. Въпрос на късмет, ако ме питаш....
Звучиш ми като човек, който си търси просто компания и ако стане, може да се замислиш за нещо сериозно. За мома, дето е решила, че часовника й тиктака, няма да ви се срещнат интересите. Ще те усети и ще се дръпне на момента. Ето моят син примерно, също няма приятелка. На мен казва, че следващите 4-5 години изобщо няма намерение да се жени или да се обвързва сериозно. После се чуди защо жените се правят на недостъпни. Ми той такива сигнали праща, какво иска? Иначе ходи на разни мероприятия като нощта на музеите и галериите, Капана фест и не знам какво си, ходи често на езиково кафене и макар че го заговарят редовно момичета, говорещи английски, немски или френски, не си е намерил компания за развлечения от време на време, както на него му се иска. Laughing  На езиковите курсове също няма шанс, там са хора, които действително отиват да си попълнят знанията по езика, не да се гаджосват, а и синът ми казва, че групите са малки. Там, където се забавляват хората, е най-удачно, но трябва някой да те познава и да каже две думи на съответната девойка, иначе трудна работа. Огледай се сред колегите от фирмата и от други фирми, с които работите. Тийм билдинги и подобни....Така е най-възможно.

# 80
Аз пък с мъжа си се запознах на живо, обаче ми е много приятно да общуваме онлайн.
С всички, с които сме реални познати и ми е приятно да си приказваме на кафе, ми е приятно и виртуално, но обратното повечето пъти не ми е.
Та затова смятам, че ако човек търси реални контакти, е добре да ходи на места, където ще срещне реални хора.
Хубавото на онлайн-а е, че веднага виждаш кой е неграмотен и отпада. Grinning
Да Simple Smile

# 81
Начи, от четирима мъже вкъщи, ако спипам един да пише в женски форум и там да си търси жена, ще се обеся...

същото се отнася и до свалките в чата, според мен. свлката или по съвремнному флирта на живо включва елементи като езика на тялото, кокетен поглед, усмивка и т.н. които интернет поколението изпуска тотално ...
Да! Затова нито един не си е намерил момичето в интернет. Едните са заедно 4 години, нищо че дори тя е чужденка, другите две години, третите сме 29 год,  чакаме четвъртия.

# 82
Ън, какви обобщения, какво нещо... Вече няма да се чудим кой насажда идеята за материалните жени у мъжете. Мама, разбира се. Според мен, всяко дете трябва да бъде възпитавано, че хората не се делят на жени и мъже, а всеки си е индивидуална личност.

Интересно какво точно влагат хората в думата "материалистка". Ако говорим за влечение към луксозни коли, скъпи заведения и подаръци, вероятно думата е употребена правилно. Ако говорим, обаче, за постигане на добър стандарт на живот за задоволяване на семейните потребности и покриване на нуждите на децата, това вече е съвсем различно. Естествено е, че една жена ще иска стабилен мъж до себе си, който да предложи някаква сигурност в бъдещото семейство. Деца и семейство не се гледат само с любов.

Последна редакция: вт, 09 яну 2018, 15:06 от Happy_mommy

# 83
Това за свестните съм го пропуснала... Свестните мъже ги хапват рано-рано като топъл хляб. Остават мислещите се за свестни.

На Ън синът не беше ли веган? Нещо такова ми се мотае. Духовните мъже са в своя отделна категория...

# 84
И защо да не стане в ГТ? Който си може, дори там ще намери как да заговори едно момиче така, че накрая да си разменят телефоните или да слязат заедно, за да пият кафе.

Навсякъде може, ако те бива с жените, но ако те бива наистина - защо ще питаш в бг-мамма?

Мисля си също така, че каквото търси той - "сериозно момиче" - никога няма да върже на някакъв в ГТ. Аз честно казано бих се изплашила, ако някой се пробва да ме сваля в автобуса. Чувството е гадно, защото няма как да напуснеш безопасно ситуацията, той може да слезе с теб и т.н. Имала съм такива ситуации.
Онзи ден точно по този начин ми се обади наемателката да ходя да я посрещам от автобусната спирка, че някакъв в автобуса и говори колко била красива и тн. Много се беше стреснала горката.

# 85
Ми то си е за страх, лудите ги пуснаха по улиците, знаеш ли кой какъв е.... Naughty Thinking Stop

ПС: Имаше преди няколко години една жена покрай НДК се подвизаваше. Ами не си беше в ред горката....

# 86
Бе не знам защо, ама като чуя тия приказки за "сериозни момичета" и си представям някакъв свят като в The Handmaid's Tale:)

# 87
Добре, че нямам фейсбук, че верно всякви воайори се навъдиха, психопатска работа.

# 88
Сега ще се срамуваме от това, което сме в реалния живот или какво?

# 89
Откога фейсбук е реалният живот?

Общи условия

Активация на акаунт