" Дървото на живота" - повторение по Нова телевизия.

• 71 272
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
А детето на Яна от Йордан ли е?
Иии...май Панто се завръща Simple Smile въпросът е дали иска да отмъсти на Илия...?

# 646
А, не бе...

# 647
  • София
На Йордан е детето, да.

# 648
  • София
Петруна каза, че има 5 деца и 3 внучета. Кое е третото?

# 649
  • София

Дъщерята на Панто и синовете на Йордан и Бела.

# 650
  • София

Дъщерята на Панто и синовете на Йордан и Бела.

Да, девойчето го бях забравила.

# 651
Хареса ми Панто как взе бижутата на жените - ретро версия на телефонните измамници е той Smile
И правенето на бицепс с кофата с вода е идейно Wink

# 652
  • София
Като им слушам тия "съветски"  дивотии ми се гади. Лошото обаче е, че половината са се осъществили, знаем за което .

# 653
Радвам се, че точно днес, навръх деня, в който почитаме жертвите на комунизма, се падна и този епизод. Да се види "другарите" каква чуждопоклонническа паплач са.

# 654
Могат да дадат цяла една серия само с Панто!Голяма скрита лимонка е той Joy

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 16:33 от *Амбър*

# 655
Къде може да се гледа филмът онлайн нормално?В ютуб всяка серия е разделена на 5 парчета и всяко с прилежащите реклами и е мнооого дразнещо!

# 656
  • София
Кой каквото иска да казва, ама на Панто и историята му се крепи целия сериал. Уважения към Христо Шопов, но Владимир Карамазов е  главния актьор за мен.

# 657
  • София
Аз го гледам във вбокс.]

# 658
Кой каквото иска да казва, ама на Панто и историята му се крепи целия сериал. Уважения към Христо Шопов, но Владимир Карамазов е  главния актьор за мен.

Карамазов прави жестока роля в този сериал! Сещам се как наскоро убеждавах приятелки да гледат сериала, за да видят, че всъщност е много добър актьор (не знаех, че ще го дават по ТВ). Еми, убедиха се Simple Smile
Иначе според мен в първия сезон историята беше повече около Йордан, във втория повече около Панто.

# 659
  • София
Шопов и Карамазов са уникални спор няма. Simple Smile
Щях да повърна като слушах партийното събранийце на пишман комунистчетата и как даваха майка България за съветска република. Мръсна продажна сган. Стамболов правилно беше подпукал русофилите наред.
Това комунист и на снимка да видиш пак шамар заслужава.

Едит:
Вече няма съмнение, че Панто играе игрички. Можеха да не ни го поднасят така директно, а да е по-завоалирано... Аз лично се надявам ако ще отмъщава да е само към Илия и наистина да се е очовечил.

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 02:56 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт