Пазаруване от Amazon - тема №73

• 118 088
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!
Поръчах си от английския амазон един повод за животинче. На другия ден като проверих поръчката на артикула пишеше, че не се доставя до БГ. Свързах се с продавача и каза, че няма проблем. Ще ми го изпрати, ?имам и тракин номер, пътува вече, НО от щатите!
сега дали ще ми начислят ддс и мито /над 30лв е/ или ще приемат. че е от Европа

# 136
  • Пловдив
Елица,ето линк към къщичките
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B008XFDKL0/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00B1UFJPY/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
Взех тази хранилка
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01K7K34TQ/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
стойката към нея
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01K7K3AIG/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
Цените не бяха тези.Къщичките бяха около 8 паунда,хранилката 23 , стойката 7 паунда

# 137
Някой купувал ли е спортен комплект ,анцуг за висок мъж?Към 2 метра без малко е и е около 105кг.Голям проблем ми е да го обличам ,като взема нещо да му е добре на ширина и му е късо на ръкави и крачоли.Чак се сърди , че на мене си купувам ,а на него нищо не съм поръчала Wink !

# 138
  • Sofia
Здравейте!
Поръчах си от английския амазон един повод за животинче. На другия ден като проверих поръчката на артикула пишеше, че не се доставя до БГ. Свързах се с продавача и каза, че няма проблем. Ще ми го изпрати, ?имам и тракин номер, пътува вече, НО от щатите!
сега дали ще ми начислят ддс и мито /над 30лв е/ или ще приемат. че е от Европа

Щом пътува от Щатите няма как да приемат, че е от Европа. Ако пакета е малък, може и да имаш късмет.

# 139
Здравейте, в англ. амазон изтекъл ли е кода при първа поръчка през app? Не го откривам в сайта вече, ако е още актуален, моля някой да го публикува Flowers Bouquet
Кодът pаботи. Вчера използвах моя
Въвежда ли се нещо /код/ или дискаунта се появява автоматично?! App се визира да се свали приложението, нали?
Свалих го, но менюто изглежда различно, или мога през хрома да го използвам?
Благодаря предварително!

# 140
  • София
Има ли други на които са им затворили акаунтите? Имах 1 акаунт..закриха го преди 2-3 седмици.. не се разправях.. открих си нов.... с името и презимето ми..закриха го оня ден..вчера открих на ММ...ми днес го закриха имало иденгични..не може да бъде..за мойте -да..бяха с моето име..но този на ММ? Дайте жокер моля какво да правя?

# 141
тази година имам няколко липсващи пратки изпратени с ДП - бг пощи - при други случва ли се или замо нашите пощи са заплеси?

# 142
Какво да очаквам, ако пусна поръчка с карта, по която няма наличност? Ще ми изпратят ли имейл, с който ще ме уведомят да покрия сумата на поръчката или направо ще ми откажат доставка? Колко дни след поръчка горе-долу изтеглят парите по сметката?

# 143
  • Sofia
Какво да очаквам, ако пусна поръчка с карта, по която няма наличност? Ще ми изпратят ли имейл, с който ще ме уведомят да покрия сумата на поръчката или направо ще ми откажат доставка? Колко дни след поръчка горе-долу изтеглят парите по сметката?

Ще ти изпратят имейл, че не е минало плащането и имаш 5 дни, за да платиш.

Има ли други на които са им затворили акаунтите? Имах 1 акаунт..закриха го преди 2-3 седмици.. не се разправях.. открих си нов.... с името и презимето ми..закриха го оня ден..вчера открих на ММ...ми днес го закриха имало иденгични..не може да бъде..за мойте -да..бяха с моето име..но този на ММ? Дайте жокер моля какво да правя?

Може да засичат по IP- то нещо. Или пък да си ползвала една и съща карта на всички акаунти. Или да си откривала акаунти само, за да ползваш prime.

тази година имам няколко липсващи пратки изпратени с ДП - бг пощи - при други случва ли се или замо нашите пощи са заплеси?

Спред мен проблема е в конкретния пощенски клон.

# 144
  • София
Няма да ти откажат поръчката..пишат няколко пъти и изчакват известно време..незнам точно колко.. но поне 3-4 дена беше..

# 145
  • София
Не... различни адреси, карти, имена.... не съм ползвала прайм... направо нямам обяснение...

# 146
  • София
Кодът  ...
Скрит текст:
Здравейте, в англ. амазон изтекъл ли е кода при първа поръчка през app? Не го откривам в сайта вече, ако е още актуален, моля някой да го публикува Flowers Bouquet
Кодът pаботи. Вчера използвах моя
Въвежда ли се нещо /код/ или дискаунта се появява автоматично?! App се визира да се свали приложението, нали?
Свалих го, но менюто изглежда различно, или мога през хрома да го използвам?
Благодаря предварително!

Когато отворите Амазон в мобилното приложение, малко по-надолу на страницата ще намерите символа , натискате и кода се активира. После просто си пускате поръчката и си вижда отстъпката. Тук е описано.

# 147
  • Бургас
Аз вчера правих опити да го ползвам, обаче като не успях, тогава разбрах защо не ми се е отразявал - поръчката трябва да е над 25 лири и продавач да е Амазон, а в моя случай продавачът беше друг и нъцки Simple Smile
Благодаря за раничките на Херлиц - пуснах 3 комплекта с празна карта, та да си избере дечко кой десен му харесва най-много. И един комплект от 2 бутилки Брита с новите микро-филтри, че единичните бутилки са намалени само за хора с прайм.

# 148
Купих едни маратонки преди 3 месеца, но отвратително се накъсаха, направо станаха дупки по кожата. И то при положение, че изобщо не са носени интензивно. Продавач беше англ.Амазон.  Имам ли шанс, ако водя преговори за някаква гаранция? Имат ли такава практика?

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01N52XG84/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

# 149
Купих едни маратонки преди 3 месеца, но отвратително се накъсаха, направо станаха дупки по кожата. И то при положение, че изобщо не са носени интензивно. Продавач беше англ.Амазон.  Имам ли шанс, ако водя преговори за някаква гаранция? Имат ли такава практика?

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01N52XG84/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
Има, да. Аз така съм им писала за сандали детски и то купени зимата, когатао няма как да се носят през август, когато бяха носени 1 месец. И за други обувки после пак им писах. Детски боти бяха. Върнаха ми парите.

Общи условия

Активация на акаунт