Пазаруване от Amazon - тема №73

• 118 092
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Поръчах от раниците...Дано я хареса сина ми и дано не е прекалено тежка
Мерси за линка!

# 151
  • София
кг и половина е.. то си пише...

# 152
Поръчах от раниците...Дано я хареса сина ми и дано не е прекалено тежка
Мерси за линка!

И аз имам притеснения относно теглото, защото моят син с неговите 18кг. незнам как ще успее да мъкне пълна раница, но реално в първи клас повече майките ги носят като гледам... Иначе имаме други дечица познати с такива раници и са много доволни - удобни, не се изкривяват и деформират и най-важното, че са с твърд ортопедичен гръб  и учебници и тетрадки вътре не се мачкат.  Носят си ги до 3-4 клас и са им като нови. На някои обаче по-рано им стават "бебешки".......
Аз поръчах този комплект на Херлиц -  беше 45,31п.

# 153
Добре намалена пола Lacoste, размер L: https://www.amazon.co.uk/Lacoste-Womens-Skirt-Blue-Marine/dp/B01 … %2Cp_89%3ALacoste - 17.33паунда.

# 154
  • София
https://www.amazon.co.uk/Herlitz-School-Bag-violet-purple/dp/B07 … ts=p_89%3AHerlitz
Още една раница за момиченце. Не е комплект, но пак е на добра цена 23.85£

# 155
  • София
https://www.amazon.de/50007950-Schulranzen-Klickschloss-ergonomi … /ref=cts_lu_4_vtp

ето подобна даже не е 46 паунда , а толкова но в евро, по - изгодно идва даже

https://www.amazon.co.uk/Herlitz-School-Midi-4-Piece-Dragon/dp/B … SNZNCJ5AZWMFTKPGW
35 паунда

Последна редакция: чт, 18 яну 2018, 14:23 от Yangdze

# 156
  • София, Манастирски ливади
Дами, за раничките бих ви посъветвала да са с външни дожобове, тип като на последните 2 показани-разтегливи. Защото на другите модели, които са с цип, те реално ползват вътрешното пространство на раницата, но просто са отделени. Когато купувах за моето момче това не го бях съобразила, а децата имат толкова много неща да носят, че в един момент място за шише и кутия с плод или нещо друго за хапване не остава. Затова е много по-удобно да е външен разтеглив джоба. Иначе раничките са удобни и здрави, но на моето момче сега (2-ри клас) се принудих да му купя друга, защото вече не му се събираха нещата.

# 157
Здравейте,
Някой беше споделил линк на момчешко яке на доста ниска цена - около 6-7 £.
Може ли да го споделите отново, че не го намирам.
Или ако някой попадне на пролетно яке за момче (146 - 152 см.), качествено и хубаво, докъм 50 лв. да споделя....

# 158
  • София
Практика ли е, да възстановяват пари без обяснения? Имам поръчка с три артикула, за две от тях ми беше взета сума, за третият още не. Едната сума, за една рокля, ми я възстановиха, без всякакви имейл и, уведомление или друго. При проверка на поръчката, виждам, че я има, но ако вляза в детайли, излизат само филтрите (за които не с взети парите и якето (платен, същият ден с роклята. Сега се чудя, канцелирали ли са ми роклята, а няма наличност на този размер ... Май ще трябва да им пиша....

# 159
  • София
Относно раниците - аз взех да се чудя ..... необходима ли е такава раница при положение, че пълволаците носят раницата в понеделник и я взимат в петък ....

# 160
  • София
Относно раниците - аз взех да се чудя ..... необходима ли е такава раница при положение, че пълволаците носят раницата в понеделник и я взимат в петък ....

За кое училище говориш?

# 161
  • София

За кое училище говориш?
За София - за четири различни училища - 18-то, 14-то и другите две трябва да попитам отново. Незнам дали е масова практика, но останах с такова впечатление.

# 162
  • София, Манастирски ливади
Не е масова практика. Обикновено това е в основните училища. В средните на занималня са в една стая, а основните часове са им в друга и затова се налага да си носят всеки ден раниците.

# 163
  • Пловдив
Относно раниците вече и аз съм на мнение ,че няма значение каква е.Малката е трети клас и още не може да си носи раницата.Тя е 25.200 кг ,раницата 11,800 кг. Това е без екипи за физическо/няма място в салона за малките / . И до сега има деца ,които държат раниците в училище и ги взимат в петък.Така че преценете сами според училището.При нас нямаше никакъв смисъл от скъпата раница.

# 164
  • София
Не е масова практика. Обикновено това е в основните училища. В средните на занималня са в една стая, а основните часове са им в друга и затова се налага да си носят всеки ден раниците.
И 18-то и 14-то са средни училища ..... и раниците им са там от понеделник до петък .....

Аз проучвам и се лутам, сега ще питам още няколко колежки - за София ..... 

Общи условия

Активация на акаунт