Пазаруване от Amazon - тема №73

• 117 917
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София-Младост
Мда, явно е крос-боди, но той си я носеше на врата. Поровихме и намерихме подобна:
https://www.decathlon.com.au/p/8384190_lunch-box-hiking-cool-bag … lue.html#/9-235-_
Нещо такова в амазон да препоръчате?
И тук ги има, не знам дали си видяла.
https://www.decathlon.bg/search?controller=search&orderby=po … mp;submit_search=

# 526
Дамски ботуши Caprice , Цвят Grey (Anthra.stretch) размер 4,5 UK - 16.50 паунда

# 527
  • на Мелмак
Ако някой търси автомат:
https://www.amazon.de/dp/B01BLPMD2A/ref=pe_3044161_185740101_TE_item
Нов , от склада

# 528
# 529
PRIMENOW10 Terms & Conditions: £10 off your first Prime Now order over £50

Скрит текст:
If you are an Amazon Prime member, you can get £10.00 off your first Prime Now order, when you spend £50.00 or more, by entering the promo code PRIMENOW10 at checkout (the 'Offer') . The Offer applies to first-time customer orders only. The total value of your Shopping Basket must meet the minimum order value of £50.00 to claim the Offer. The Offer applies only to orders placed on primenow.co.uk or the Prime Now app and delivered to eligible postcodes. The Offer is restricted to Prime Now eligible postcodes in London, Hertfordshire, Bedfordshire, Essex, Surrey, Berkshire, and Hampshire. The Offer does not apply to purchases made from www.amazon.co.uk, Amazon Restaurants, or any other Amazon app. The Offer does not include infant formula, gift cards or products that contain alcohol. These products will not contribute to the minimum spend required for this Offer. The Offer is limited to one per customer and per account. Amazon reserves the right to modify or cancel this offer at any time. Choose delivery within one hour in eligible postcodes for a fee, or in a two-hour delivery window at no extra cost subject to a minimum order threshold (depending on your area). The Offer ends at 23:59 GMT on February 28, 2017.

How to claim:

1. Visit primenow.co.uk or download the Prime Now app

2. Enter your delivery postcode (Must be in London, Hertfordshire, Bedfordshire, Essex, Surrey, Berkshire, or Hampshire to redeem the promotion).

3. Sign in using your Amazon.co.uk login details. Please note that you must be an Amazon Prime member to use Prime Now and claim the Offer.

4. Add items to your Shopping Basket by clicking the “Add to Basket” button. Please note that the total value of your Shopping Basket must meet the minimum order value of £50.00 to claim the Offer.

5. Click on the Shopping Basket icon to view the items in your Basket.

6. If you’re done shopping, click on the “Proceed to checkout” button.

7. Choose when you would like your order delivered and click on the “Continue” button.

8. Enter the promo code PRIMENOW10 in the “Enter a promo code” box and click on the “Apply” button. The Offer will be applied to your order, reducing the total price of your order by £10.00.

9. Click on the “Buy Now” button to confirm your order.

# 530
  • ВАРНА
Днес получих тези сникърси на Bugatti https://www.amazon.de/gp/product/B01MR0QB5Q/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1  в цвят старо злато,естествена кожа,37 номер,страхотни !!! И ме е яд ,че не взех и 1номер по-големи,защото са умалени,ако някой има 38 и са му излишни да казва Innocent

# 531
  • София
Четох на последните страници по въпроса за промоцията 6/30£ при покупка на гифт карта.
Тъй като и на мен ми изписва червен надпис Sorry, this promotion has ended., може ли някой да потвърди, наистина ли се получава отстъпката въпреки надписа?
И понеже не съм купувала досега гифт карта, на същия акаунт може ли да се ползеа, т. е. на моя, или трябва да се използва от друг?

# 532
Някой случайно да е срещал такава табакера за цигари в сайта

# 533
  • На брега на реката

Ети,
Прощавай за любопитството, на какви пари беше?

# 534
  • София
Пак се е появила -359 евро, но страшно лоши отзиви за продавача. Аз търговец с такъв нисък рейтинг не съжм виждала в Амазон. Явно е измама

# 535
  • Сф
Четох на последните страници по въпроса за промоцията 6/30£ при покупка на гифт карта.
Тъй като и на мен ми изписва червен надпис Sorry, this promotion has ended., може ли някой да потвърди, наистина ли се получава отстъпката въпреки надписа?
И понеже не съм купувала досега гифт карта, на същия акаунт може ли да се ползеа, т. е. на моя, или трябва да се използва от друг?

При положение, че получаваш този надпис, много ясно, че няма да получиш отстъпката.

# 536
  • София
Да, логично. Явно нещо съм недочела, не мога и да го намеря..

# 537
Как получаваш от Франция, директно до тук ли?

# 538
  • на Мелмак

Ети,
Прощавай за любопитството, на какви пари беше?
Ох, мъка ми е, беше на 332 евро, поръчах го, платих веднага, бяха 2бр, но след 2-3 часа ми го отказаха, поради недостатъчна наличност.
Трябва ми, така, че пак ще дебна.

# 539
  • Burgas
Днес получих тези сникърси на Bugatti https://www.amazon.de/gp/product/B01MR0QB5Q/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1  в цвят старо злато,естествена кожа,37 номер,страхотни !!! И ме е яд ,че не взех и 1номер по-големи,защото са умалени,ако някой има 38 и са му излишни да казва Innocent
Изглеждат супер! Колко см им е стелката?

Общи условия

Активация на акаунт