Пазаруване от Amazon - тема №73

• 117 923
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Препоръчайте ми четка за лице. Помня, че съм чела преди отзиви, но в момента не мога да открия. Благодаря!

По препоръка тук си купих тази евтина четка, доволна съм:
https://www.amazon.co.uk/Olay-Regenerist-Ageing-Cleansing-System … ywords=olay+brush

Аз имам същата от няколко години, доволна съм много.
Също така от няколко години ползвам този дневен крем , за 40+ е, много, ама много си го харесвам.

# 436
Имате ли впечатления от чантите на Desigual, качествени ли са, здрави ли са, или бързо се развалят? За пръв път поръчвам тяхна чанта, понеже десенът много ми хареса, ето тази е: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B06XPYWKTZ, обаче сега се чудя да я плащам ли.

# 437
Имам тяхна чанта от доста време, но е естествена кожа. Не е мръднала.

# 438
  • Пловдив

Сесил,беше писала за детски Кларкс...от Амазон ли ги поръчваш?

# 439

Благодаря Simple Smile Плащам я.

# 440

Само от ибей (има страхотни оферти понякога) или от официалния сайт на разпродажба.
В Амазон си държат цени, но не е проблем и оттам да се поръчва.

# 441
  • Пловдив

Само от ибей (има страхотни оферти понякога) или от официалния сайт на разпродажба.
В Амазон си държат цени, но не е проблем и оттам да се поръчва.
bouquet
от тоя ибей не съм пазарувала...все ми се струва трудно  Simple Smile

# 442
Получих тези Caprice № 37 от Amazon DE.
Обувките са много хубави, аз съм 36-36.5, с леко широк крак, затова поръчах 37, но за огромно мое съжаление са ми леко големи, ще ги пусна за размяна най-вероятно.

И аз току-що взех моите Caprice № 37
Страхотни са! Нося 37 и ми са точни.
Благодаря на дамата, която ги сподели Kissing Heart
А би ли казала как усещаш подметката,не е ли много тънка? И елегантно ли изглеждат на живо обувките,че на картинката ми се виждат много ежедневни?

Ами аз ще ги ползвам за ежедневни, но според мен са си елегантни. Това е въпрос на лично виждане може би.
Ще снимам по-късно как са на крак.

# 443
  • София
Днес получих мейл за прословутите Брита филтри по 5П, че все още се опитват да направят всичко възможно да ги изпратят. Междувременно ме подканват, ако желая, да канселирам поръчката, защото не са теглили пари от сметката ми. Ще ги чакам пък, инат съм Simple Smile

# 444
  • Бургас
Днес получих мейл за прословутите Брита филтри по 5П, че все още се опитват да направят всичко възможно да ги изпратят. Междувременно ме подканват, ако желая, да канселирам поръчката, защото не са теглили пари от сметката ми. Ще ги чакам пък, инат съм Simple Smile

И аз. Надеждата последна умира. Smiley

# 445
Здравейте. Някой може ли да постне линка от английския Амазон  "Get an extra £6 when you top up £30" , `че не го откривам. Simple Smile И трябва ли задължително да имам покана на имейла от Амазон, за да се възползвам?

# 446
Някой да е купувал този Тамарис? https://www.amazon.de/Tamaris-Damen-22117-Geschlossene-Ballerina … rds=tamaris+22117

Добре ли изглеждат на живо? Притеснява ме корка.

# 447
  • Пловдив
Здравейте,
Да питам някой,който е ползвал 5 паунда отстъпка при пазаруване над 25 от мобилното приложение на Амазон.Направих поръчка в мобилното приложение,получип мейл с кода да верификация,но при поръчката не ми приспадна 5 паунда.Помислих,че автоматично ще ми ги приспадне от следваща поръчка,но пак не ги приспада.При вас как се получиха нещата?Не знам да им пиша ли или аз не правя нещо както трябва.

# 448
  • Бургас
На мен отстъпката ми беше приспадната автоматично при финализирането на поръчката.
Пиши им най-добре.

# 449
  • София
Здравейте,
Да питам някой,който е ползвал 5 паунда отстъпка при пазаруване над 25 от мобилното приложение на Амазон.Направих поръчка в мобилното приложение,получип мейл с кода да верификация,но при поръчката не ми приспадна 5 паунда.Помислих,че автоматично ще ми ги приспадне от следваща поръчка,но пак не ги приспада.При вас как се получиха нещата?Не знам да им пиша ли или аз не правя нещо както трябва.

Да не би продавачът да не е Амазон?

Общи условия

Активация на акаунт