Пазаруване от Amazon - тема №73

• 117 927
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София

Има превозвач.
Интересни, хубави кафе-капсули за Неспресо да предложите?

# 541
  • София
Здравейте,
аз съм се спряла на  www.amazon.de/T14004-Variable-Digital-Temperature-Control/dp/B00SX6VPZW/ref=sr_1_fkmr0_1?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1517924016&sr=1-1-fkmr0&keywords=Tower+T14004+Low+Fat+Rapid+Air+Fryer+with+Digital+Timer%2C+1400+W%2C+3.2+L
Имате ли някой, който е поръчвал, моля за напише отзив. Къде мога да прочета как става доставката? Къде се пише име и адрес на превозвача и после моя адрес? Има ли значение кой превозвач ще използвам и какви са цените за доставка?
Прочетох за доставка 6,40 лири + 2,10 лири за кг., така ли е?
Благодаря предварително!

# 542
  • София
Здравейте,
аз съм се спряла на  www.amazon.de/T14004-Variable-Digital-Temperature-Control/dp/B00SX6VPZW/ref=sr_1_fkmr0_1?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1517924016&sr=1-1-fkmr0&keywords=Tower+T14004+Low+Fat+Rapid+Air+Fryer+with+Digital+Timer%2C+1400+W%2C+3.2+L
Имате ли някой, който е поръчвал, моля за напише отзив. Къде мога да прочета как става доставката? Къде се пише име и адрес на превозвача и после моя адрес? Има ли значение кой превозвач ще използвам и какви са цените за доставка?
Благодаря предварително!
Първо даваш "линк' към немския Амазон, после пишеш някакви цени в лири?
Има теми за превозвачите, където можеш да си прочетеш- цени , условия, всичко. И ако си поръчаш ел.уред до превозвач, ако даде дефект или не работи после връщането ще е за твоя сметка- в повечето случаи.

# 543
  • София
Здравейте,
Благодаря предварително!
Първо даваш "линк' към немския Амазон, после пишеш някакви цени в лири?
Има теми за превозвачите, където можеш да си прочетеш- цени , условия, всичко. И ако си поръчаш ел.уред до превозвач, ако даде дефект или не работи после връщането ще е за твоя сметка- в повечето случаи.

Копирала съм от немския Амазон без да искам, защото го търсих и там.
https://www.amazon.co.uk/Tower-T14004-Rapid-Fryer-Digital/dp/B00 … 2BDigital%2BTimer
Има ли начин да се поръча до мой адрес или как да не е с превозвач, за да може връщането при дефект да не е за моя сметка?
Ще потърся темите за превзвачите.

# 544
  • София
verabel, не се занимавай с превозвачи. Както ти е писал Миленски в случай на рекламация няма да ти поемат пощенските, затова най-добре до БГ си го поръчай, до твоя си адрес. Разбира се по-скъпо ще ти излезе, до БГ Postage & Packing: GBP 11.46. А ако все пак решиш да е с превозвач - до UK е безплатна доставката на уреда, ще трябва да платиш само на превозвача около 2-3лв на кг. Ако уреда е 3кг то ще ти излезе с превозвача около 6-9 лв, в зависимост от цената на кг на превозвача, който си избереш. Ако пък офиса на превозвача не ти е близо и трябва да ползваш куриер, тогава цената ще скочи още и става безсмислено и най-добре директно до твоя адрес да си го получиш срещи GBP 11,46

# 545
  • София
Копирала съм от немския Амазон без да искам, защото го търсих и там.
https://www.amazon.co.uk/Tower-T14004-Rapid-Fryer-Digital/dp/B00 … 2BDigital%2BTimer
Има ли начин да се поръча до мой адрес или как да не е с превозвач, за да може връщането при дефект да не е за моя сметка?
Ще потърся темите за превзвачите.

[/quote]Може да се поръча до български адрес, за целта си правиш акаунт в Английския сайт, вкарваш си в адресите твоят адрес, проверих доставка до Бг- бавна(13-18.02 ) е близо 16 паунда, има и експресна , но е по-скъпа.
Всичко това можеш и сама да си провериш, като сложиш артикула в кошницата и действаш по стъпките.
Предпоследната стъпка е PAY, там излизат цените за доставка и сроковете. Чак когато потвърдиш всички тези неща тогава можеш да платиш , ще те попита и за валутата- (паунд или лев). Ако се оправяш с английския няма да имаш проблеми. На мен ми даде 16 паунда  на софийски адрес., за експресна 27 паунда.

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 16:34 от Миленски

# 546
Получих това яке. Не съм доволна, ама хич!
https://www.amazon.de/gp/product/B073GVHGVD/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Ами само през плика го видях, но хич не съм впечатлена, та дори съм разочарована. Платът е един мишав и няма никаква лъскавина. Ще видим довечера като излезе от опаковката, дали ще компенсира с нещо сегашното ми недоволство Wink

# 547
  • Пловдив
Момичета всички обувки ,които имам на кларкс си отговарят/без едни мокасини/.Знам обаче ,че повечето от вас поръчват по-голям номер и вече ги избягвам заради риска.Но сега искам ето тези-ако някой ги има да сподели точен номер ли да пусна или нагоре.
https://www.amazon.co.uk/Clarks-Womens-Neenah-Ballet-Aubergine/d … mp;th=1&psc=1

# 548
  • Варна
Отдавна не купувам затворени обувки на Кларкс, но си купих тези сандали и си отговарят на номера т.е. 5,5 е 38 номер, за слаб до нормален крак.

# 549
  • София
Отдавна не купувам затворени обувки на Кларкс, но си купих тези сандали и си отговарят на номера т.е. 5,5 е 38 номер, за слаб до нормален крак.
Flash 5,5 не е 38, англичаните го пишат 39, но аз си мисля че е по-скоро 38,5. Даже ако им отвориш таблицата пише5,5=39.

# 550
  • Варна
Тъй ли.. значи  са умалени защото аз си нося 38 номер обувки.

Ползвали ли сте подобно нещо за почистване на лице? Дали върши работа?

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 19:42 от Flash*

# 551
Аз успешно купих едни Кларкс УК6, водят ги, че са 39,5, а нося 39 и ми лепнаха. Считам обаче, че са за тесен към нормален крак. Сега купих друг модел - дано и той да стане, същият номер взех.

# 552
  • Бургас
Тъй като стана въпрос за Кларкс да попитам за този модел на марката
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01K9JNMHY/ref=ox_sc_act_tit … L5A1OLE&psc=1

ако някой го има да сподели за номерата отговарят ли?

# 553
  • Пловдив
Всичко на Кларкс ми е 5,а аз нося 38. Само едни затворени мокасини са ми определено малки.Ботуши пак точен номер съм взимала,но тук много момичета казват че взимат по-голям номер.Навремето и при стоножките тава се коментираше ,затова реших да прекратя с тотото.

# 554
  • София
Всичко на Кларкс ми е 5,а аз нося 38. Само едни затворени мокасини са ми определено малки.Ботуши пак точен номер съм взимала,но тук много момичета казват че взимат по-голям номер.Навремето и при стоножките тава се коментираше ,затова реших да прекратя с тотото.
Аз съм останала с впечатлението, че разминаването дали си отговаря или не даден размер, идва заради ширината на стъпалото. Аз съм с тесен крак, всички модели, които имат половинки ми залепват точно на дължина. Но за тези с широко стъпало, казват че са умалени. Кларкс според мен, си държат на номерацията и няма лотария, но никога не се знае дали няма да има и някоя грешка.
Може и аз да съм някаква късметлийка, не знам. 38,5  съм и до сега проблем съм имала с 38 и 39 номер. Понякога 39ми хлопа на дължина, а 38 да ми е добре и обратното. Но всичко, което съм взимала 38,5, ако марката има този размер е било точно.

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 22:41 от trikitil

Общи условия

Активация на акаунт