Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са някои от проблемите, които обсъждат потребителите във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Формулярът обсъжда теми, свързани с опит за зачеване, бременност и гинекологични проблеми. Участниците споделят своите лични преживявания, съвети и подкрепа в процеса на опит за зачеване. Някои от темите, които се обсъждат във форума, включват опит за забременяване, резултати от изследвания като хистероскопия и хидротубация, полипи и други гинекологични проблеми. Освен това форумът обсъжда теми като бременност, симптоми и изследвания свързани със зачеването и лични преживявания по пътя към родителството. Потребителите споделят информация за резултатите от тестовете си за бременност, нивата на хормоните си, опита си в опитите да забременеят и медицински въпроси относно бременността и овулацията. Те също така предоставят взаимна подкрепа и съвети помежду си.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са някои от проблемите, които обсъждат потребителите във форума?
-
Каква е целта на палпаторния преглед?
-
Какво представлява цветната снимка и кога се препоръчва?
Всичко ще бъде наред, бъди спокойна.
Почвам да събирам идеи, че декември иде

Според мен няма шанс да съм бременна, защото този месец не хванах О с тестове, правихме секс само веднъж около предполагаема О, но точно тогава се разболях за две седмици и хич не ми беше повече до любов. Трябваше да си изследвам ТСХ преди 2 дена и реших, че така или иначе ще ми вземат кръв да използвам да пусна и ЧХГ. Беше си съвсем отрицателен <0.100. Ц обаче още не идва и се чудя възможно ли е нещо теста да не е отчел на 13 ден след секс (не знам дали и кога е имало О)
Чувала съм, че на 10 ден след О би трябвало да отчете и затова си мисля по-скоро, че нещо друго има.
Лекарката каза, че имам двурога матка, както и откри някакъв малък миомен възел, също и полипче в цервикалния канал, които, по нейни думи , не били пречка за забременяване и не са проблем, освен полипчето, за което трябва да се разбере от къде идва. Дали е само в ЦК или от матката . Гледа ме на ехограф и каза, че няма полипи в матката, но иска да ме види покрай О, когато се виждали най-ясно и сигурно. Тъкмо ще види кога ще ми е О и ще даде насоки кога да действаме. Каза, че ако се окаже (дано се окаже!) , че полипа е само в ЦК, може да се отстрани амбулаторно с кратка упойка, за кратко време. Притеснено ми е, защото имам две хистероскопии за премахване на полипи - едната в матката, другата на шийката. И ако още веднъж се наложи и после чакане, за да се възстанови матката...
Ти нали ходи при Ганева в Щерев? Ако не се бъркам де
Питам, защото тя е много добър лекар и ще ти предложи адекватно лечение. Успех!
Ако едно чудо трябва да се случи, цялата вселена му съдейства! Дано да се окаже това при теб. Защо не препишкаш и един тест от другите. При такова закъснение би трябвало да покаже със сигурност ако има Б. От сърце ти желая да е това!
Иска ми се да вярвам, че може да е някакво чудо, но честно казано след този резултат на кръвния от преди два дена, не съм сигурна, че има много надежда. Но си права, ще взема да направя за всеки случай едно тестче утре сутрин.
Аз нямам сходен опит и не мога да ти дам практичен съвет, но се надявам, че бързо ще останат в миналото! Както казва Монтал, има и хубава страна, след като знаеш какво не е наред, можеш да се справиш с него! Желая ти много скоро това да отмине и фокуса ти да е на съвсем друго, много по-положително място