Годината започва с песен, много бебчета наесен! - Бебеправене Тема 334

• 44 283
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
Момичета аз направих още един тест тази вечер и ..... много бледа но чисто ясна чертичка изключително съм щастлива ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Дай Боже този път всичко да бъде наред 🤗🤗🎉🎉🎉😘😘😘😘😘

# 31
Скорпи, съжалявам, следващия път ще се случи.
Хкб, чудесна новина, радвам се за теб.Hug Всичко ще бъде наред, бъди спокойна.

# 32
  • София
Сънче, така като сподели темата става още по-специална!
АЗ ти обещавам да не кажа първото боди, но поне едно от мен по случай твоето бебче! Yellow Heart Почвам да събирам идеи, че декември иде Wink

# 33
Ще го запомня Heart Eyes Heart Heart Eyes

# 34
Скорпи, хубаво е, че има нещо положително в цялата работа. Дано поне вече да ти идва без зацапвания. Знам колко са досадни. Стискам палци за следващия месец! Hug
Xkb, страхотно! Много се радвам за теб. Тихичко честито!
Плади, чудесно е че вече сте чули сърчицето! Нека расте здраво бебчето!

# 35
  • Габрово
Щастлива съм макар и дистанционно, че ви срещнах момичета,чудесни хора сте и ще създадете също такива човечета добри.Света се нуждае от добро от вас HugHeart Eyes Лека от мен бебеносна на гонещите Я.
Хкб ,честито и лека Б с много сладък бебок около термин Heart

# 36
Много виблагодаря, момичета
Скорпииии прегръдки за теб 😘😘😘😘

# 37
Ех, че хубава тема, Сън, благодаря ти! Нека я напълним бързо с две чертички! Two Hearts

xkb_21, много се радвам за теб! Тихическо честито и до термин! Kissing Face

Плади, каква прекрасна новина! Не мога да си представя какво е чувството да чуеш за първи път сърчицето на своето бебче. Сигурно летиш! Heart Exl

Момичета, аз имам странен казус този месец и се чудя какво става. Закъснява ми с 4-5 дена, което не се е случвало от ехее! Обикновено напоследък все ми подранява Smile Според мен няма шанс да съм бременна, защото този месец не хванах О с тестове, правихме секс само веднъж около предполагаема О, но точно тогава се разболях за две седмици и хич не ми беше повече до любов. Трябваше да си изследвам ТСХ преди 2 дена и реших, че така или иначе ще ми вземат кръв да използвам да пусна и ЧХГ. Беше си съвсем отрицателен <0.100. Ц обаче още не идва и се чудя възможно ли е нещо теста да не е отчел на 13 ден след секс (не знам дали и кога е имало О) Thinking Чувала съм, че на 10 ден след О би трябвало да отчете и затова си мисля по-скоро, че нещо друго има.

# 38
  • София
Момичета, мина ми дългоочаквания преглед и честно казано, малко се посдухах..Sad Лекарката каза, че имам двурога матка, както и откри някакъв малък миомен възел, също и полипче в цервикалния канал, които, по нейни думи , не били пречка за забременяване и не са проблем, освен полипчето, за което трябва да се разбере от къде идва. Дали е само в ЦК или от матката . Гледа ме на ехограф и каза, че няма полипи в матката, но иска да ме види покрай О, когато се виждали най-ясно и сигурно. Тъкмо ще види кога ще ми е О и ще даде насоки кога да действаме. Каза, че ако се окаже (дано се окаже!) , че полипа е само в ЦК, може да се отстрани амбулаторно с кратка упойка, за кратко време. Притеснено ми е, защото имам две хистероскопии за премахване на полипи - едната в матката, другата на шийката. И ако още веднъж се наложи и после чакане, за да се възстанови матката...Sad Дано всичко е наред. Пуснах изследвания за мико- , уреаплазма и хламидия и се чудя на моя глава дали да не си направя обременяване с глюкоза и да изследвам кръвна захар и инсулин, тъй като майка ми е диабетичка. Лекарката каза, че може да си направя изследването ако искам, но нямало отношение към незабременяването...Аз съм чула, че има проблеми, ако имаш инсулинова резистентност..За двурогата матка чета малко страшнички неща също и ми е доста притеснено.

# 39
Бибиан, 😔😔😔😔😔😱 съжалявам, надявам се малкият дявол да се окаже и да можеда си действате 😘😘😘😘 мисли положително

# 40
  • София
Благодаря, xkb_21 ! Дано...Hands Pray

# 41
Бибиян, щом имаш диабетици с семейството, си пусни поне инсулин и глюкоза на гладно, аз съм слаба, без диабетици около мен и кво. ИР. Скапва яйца, организъм, хормони. За другите неща бих те посъветвала за още едно мнение да идеш при репродуктивен.

# 42
Привет, момичета!

Биби, съжалявам да го чуя, но гледай от добрата страна - поне сте видели някакви проблемчета, които трябва да отстраните и да проследите. Все пак това касае и твоето здраве и е важно първо ти да си здрава, за да може да износиш безпроблемно бебчето, когато се появи. Зная колко е сдухващо, а също се чувствах така, когато ми откриха полипа, а преди години и ендометриозата, но хубавото е, че ги премахват и продължаваш напред. Всичко ще се подреди, ще видиш и на края ще гушкаш едно сладко пухкаво бебе Kissing Heart Ти нали ходи при Ганева в Щерев? Ако не се бъркам де Relaxed Питам, защото тя е много добър лекар и ще ти предложи адекватно лечение. Успех!
Дара, може да е била по-късна О. Още повече щом не си я засякла с тестове. А пък плувците може да са били от тези издържливите, които по 7 дена живеят Stuck Out Tongue Closed Eyes Ако едно чудо трябва да се случи, цялата вселена му съдейства! Дано да се окаже това при теб. Защо не препишкаш и един тест от другите. При такова закъснение би трябвало да покаже със сигурност ако има Б. От сърце ти желая да е това!

# 43
Montal, благодаря ти за подкрепата! Kissing Smiling Eyes Иска ми се да вярвам, че може да е някакво чудо, но честно казано след този резултат на кръвния от преди два дена, не съм сигурна, че има много надежда. Но си права, ще взема да направя за всеки случай едно тестче утре сутрин.

А имате ли представа на какво друго може да се дължи закъснение на Ц? Знам, че за много момичета е нормално и не трябва да си вкарвам филми, просто за мен е нещо по-извънредно. При липса на Б, след колко дълго закъснение е добре да се посети гинеколог?

Бибиян, съжалям за нещата, които са ти дошли до главата Disappointed Аз нямам сходен опит и не мога да ти дам практичен съвет, но се надявам, че бързо ще останат в миналото! Както казва Монтал, има и хубава страна, след като знаеш какво не е наред, можеш да се справиш с него! Желая ти много скоро това да отмине и фокуса ти да е на съвсем друго, много по-положително място Wink

# 44
Dara, и аз винаги съм била с Ц бетон 27-9 дни, но ето,че този месец (2 месец опити, 1 месец с проследяване на О с тестове) ми дойде на 34 ден...заради късна О на 20 ден. Явно до сега е била по-рано. Така че изчакай още малко, ако не дойде- преглед. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт