Годината започва с песен, много бебчета наесен! - Бебеправене Тема 334

• 44 283
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Момичета, тук сме се събрали точно около темата за така желаната бременност. Не виждам смисъл или нужда да се извинявате за каквото и да било, винаги сме се радвали на коремчетата на темата, изглежда ми лицемерно да гоним всеки, който вече не е "бебеправещ".
Хера, страхотен резултат имаш, който според мен показва нормално развивща се Б. Наслаждавай се и мисли как ще споделяш на близките Simple Smile
Муцунка, честито и на теб! Чакаме те с хубав резултат!
^SunLight^, в пълно недоумение съм с твоя ЗФ, но да кажем, че колкото по-тежко е чакането - толкова по-сладка ще е победата!

# 676
Момичета благодаря ви,
Излязоха и резултатите от кръвния:
total hCG ( общ бета ЧХГ )   49.870   mU/ml
Progesterone ( Прогестерон )   69.930   nmol/l

ЧХГ-то ми се струва малко нисичко, но все пак е 2-ри ден закъснение. Дано в Понеделник се е удвоило. Моля се с цялото си сърце.

Дайте мнение за прогестерона, като гледам референтните за 4- та седмица е ок, но не съм компетентна.

Пожелавам успех на всички момичета мечтаещи за бебче!

# 677
Честито на новите, бъдещи мами! Успех и до финал момичета. Хайде, убивайте каръка в темата и да изчезваме една по една от нея!
Муцунка, аз мисля че ти е добре прогестерона, моят беше 9 при доста по- голямо закъснение 😔
Успех на всички останали този месец, дано е положителен за всички!🍀

# 678
  • София
Дай и реф. ст-ти.
Може да си била с късна О и затова ЧХГ да е по-ниско, но определено тестът за Б е по-ложителен!

# 679
Хера, Муцунка, честито. Радвам се за вас.
Мен може да ме отпишете от вълшебното списъче, явно ще подейства следващия път Sad .

# 680
Муцунка, за ЧХГ дали е ок зависи от това колко дни са минали от имплантацията. Като го повториш след 48 часа ще стане ясно. За прогестерона са ти казали вече.

Понеже мисля, че се получава недоразумение, считам за необходимо да уточня нещо. Никога не съм поставяла въпроса кой да пише в темата и кой не. Както и никога не съм гонила някого от темата. Никога не съм имала против да се споделят вълнения около бременността на което и да е момиче. Точно обратното. Но се чувствам обидена от постоянното извиняване, че се пише за бременност, защото не мисля, че съм човек, който не може да се зарадва на чуждото щастие. Даже напротив. Както аз, така и никой от останалите момичета не са нападали никого, защото пише тук за бременността си. Затова считам за излишно постоянно човек да се извинява за нещо, в което никой не го обвинява.

# 681
Момичета, купих си престо и шуърчек, дали престото ще покаже днес, ако не пия много течности? 37 ден ми е, а О - уж на 15, но на 18 имаше много ЦС.

# 682
Феритейл, ако О ти е била на 18 ден от Ц, а днес ти е 37 ден, то тестът ще покаже с всякаква урина. Прави го смело и давай да видим двете черти после Kissing Heart

# 683
Феритейл, ако О ти е била на 18 ден от Ц, а днес ти е 37 ден, то тестът ще покаже с всякаква урина. Прави го смело и давай да видим двете черти после Kissing Heart
И аз така съм го написала... На 18.01, не на 18 ден от цикъла.

# 684
Blush Пак ще отчете.
Минали са 15 дни вече Hug

# 685
Fairytale , успех ! Стискам силно палци Flowers Four Leaf Clover

# 686
Хайдеее, да валят положителни тестовеее!
Успех, Феъри 🍀

# 687
  • Sofia
Хера,  Муцунка, честито и до финал 😃Аз си изпуснах тоя месец заради гадния счупен  пръст, много боли и лекарства пия....Абе не става за кекс😁!Хайде момичета, чертички! !!!!Аз се нареждам за другия месец!

# 688
Муцунка , честито ! Hug
Зизу, пожелавам ти ти първа да се похвалиш през февруари ! Успех ! Hug

# 689
Честито на всички момичета видели така чаканите две чертички Flowers Hibiscus Желая ви всичко да е наред и до термин! Simple Smile
Аз се включвам тук с въпрос за тестовете за овулация, ако е удобно. Качвам снимка на вчерашните - снимка 1, и на днешните- снимка 2. Забелязвам, че One step си показаха положителен, докато Express не знам как да го тълкувам. Вие как мислите? Благодаря предварително.
Снимките са правени след 10-15мин. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт