Годината започва с песен, много бебчета наесен! - Бебеправене Тема 334

• 44 283
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Муцунка,честито и лека б Hug
Хера,страхотно ти е чхг-то Hug
Сънче,да се маха бързо този зф Hug
Peoney,за мен и двата от днес са положителни,на One step чертата е по-наситена от контролната.Късмет Hug
Палчета за всички Hug

# 691
Благодаря за хубавите думи Simple Smile
сегаа се сетих за няколо  любопитни нещица, за които бях забравила....
За първи път се записах в късметлийското списъче ... и то взе че стана   Stuck Out Tongue Winking Eye   Явно тази година е решило да раздава положителени тестчета Heart Eyes
След всички проблеми и най-вече в моментите, в които губих надежда .. изпадах в депресия и какво ли още не (предполага, че на много от вас ви е познато чувството на безсилие), всички вие 'съфорумки' бяхте до мен и ми давахте подкрепа. Черпя сили от вашите истории, радвам се на всички положителни емоции.. и ако трябва да съм честна настина ме боли когато прочета за лоши резултати от изследвания или че просто някоя от нас дава крачна назад, защото вече е изтощена. Това е така защото съм убедена, че всяка една от вас заслужава да сбъдне мечтата си и знам, че вие ще се прекрасни мамчета .. найстина много ви благодаря за подкрепата.

Уфф аз чак забравих от къде започнах и за какво.. идеята ми беше да споделя едно сайтче (което може би знаете) http://mechtazabebe.com/ ,  много отт статиите са ми давали сили, когато съм падала духум.  Знам ли.. може би... някоя от вас ще намери нещо позитивно за което да се хване, в някоя от историите написани там.

P. S. Малко емоциите ми  тази вечер взеха връх и все пак да знаете... Без вашата покрепа едва ли щях да успея да се събера толкова бързо след случилото се, така че ощ веднъж БЛАГОДАРЯ Kissing Heart

# 692
Здравейте момичета!
Честито на Муцунка, да има една вълшебна бременност и едно пухкаво и здраво бебе около термин.
Благодаря на всички, които ми стискаха палци! Вчера видяхме една красива и мноооого удебелена лигавица, с днес чхг-то ми е 927.70. В сряда беше 352.20 и малко се притеснявам, че от начало се удвоява на ден, ден и половина....
Момичета, този месец да изпълните темата с положителни тестове, постове и емоции! Hug Hug Hug

# 693
Ииии Престо-то е отрицателно. Дори изпарителна няма. Нищо, следващия път.

# 694
Момичета и аз ви чета редовно и се радвам за всички, които са видяли двете чертички. Съпреживявам с вас всичко. Аз нямам с какво да се похваля-правим опити от доста време надявам се да случат нещата и при нас... 😇
Успех и нека има само положителни емоции тук! 😊😊😊

# 695
Феритейл, ще бъде романтично бебе, заченато в месеца на Св. Валентин Blush

Госпожице, какво не му харесваш на чхг? Удвоило се е, че и отгоре, на 48 часа. Идеално е! Blush

Дани, и аз съм от тези в очакване като теб Hug

# 696
  • София
Момичета, хайде на съботен отчет Simple Smile
Аз лично съм подготвила новата тема и ви чакам да изпишете тази.

# 697
Cat, от колко време правите опити? Ние от год и половина вече, почвам да се притеснявам и скоро трябва да направим някакви изследвания.
Все си давам време уж, но то така си и минава...

# 698
Аз освен да се отчета, че тестът сутринта също беше отрицателен, няма какво. 38 ден ми е и ако до вчера се надявах на две чертички, днес се притеснявам, че не идва. Ще му дам време, защото пих много лекарства този месец, притеснена съм, защото след седмица ми започва сесията и се надявам това да е причината.
Дано не е киста, никога не съм имала (или поне не съм разбрирала, че имам).

# 699
Айде и аз да се отчета М си дойде. И ще видим този месец какво ще доведе. Simple Smile
Честито на всички бременички. И палчета на нечакащите ❤

# 700
Дани, амии аз имам един мисед. Тогава ни трябваха 7-8 месеца. Сега са минали към 2-3 месеца някъде. Настроила съм се, че пак няма да стане бързо.

Ти следиш ли овулация? Успявате ли да я оползотворите? Година и половина .... може би наистина е време да се насочите към някакви изследвания. На първо време може би тсх и хормони. Най-добре с лекар да обсъдите как да се действа. За съжаление не всички аг-та са адекватни в тази насока. Затова внимателно избери лекаря. Най-добре в репродуктивна клиника, ако има във вашия град (не знам от къде си).

# 701
Като един "ветеран" в темата, бих посъветвала всички, които правят опити над година и нещо да се насочат към специалист. Няма нищо лошо, нито срамно да се направят рутинните изследвания + спермограма на партньора. Някак си ти олеква, че поне предприемаш нещо по сериозно.
Лично аз съжалявам, че не успях по навреме да накарам ММ да потърсим специалист, а ни трябваха близо 3г..

# 702
При мен отчетът е, че решихме с мм да продължим опитите. Ако стане имаме някакви мисли и това е. По принцип съм отговорен човек и обимам да залагам на сигурно и доста се уплаших от тази идея, но вече съм по-спокойна и смятам, че ще се справим. В крайна сметка решихме, че няма да отлагаме с почти година просто ей така. Имам някакви идеи, ще опитам и ако не стане, тогава ще отложим.
Другият ми отчет е, че май този месец ми е без О, даже днес след като си видях пак БТ просто реших да не хабя излишно тестове.
Успех на всички НЕчакащи!
Фейри, може да се дължи на стрес, умора? Аз имах такива странни аномалии мин.месец.

# 703
  • София
Дани, подкрепям Кат и Ниана, хубаво е да започнете с изследванията за ваше успокоение. Може и всичко да е наред, понякога просто отнема повечко време.
Carrie^, браво за решението! Вярвам, че нещата ще се развият по най-добрия за вас начин, а и съдбата си знае своето Simple Smile
Камъче, съжалявам за М Sad Дано да няма повече в следващите 9 месеца!
Fairytale11, съжалявам за минуса... Аз бих изчакал 2-3 дни и бих отишла на лекар.

# 704
От Бургас съм. Да, вече мисля в тая насока, поне мъжа ми е съгласен да направим, не е от тия дето се дърпат 😀 Ще го направим. Засега ще почна рутинните неща-преглед, МБ ще пусна, тъй като хормони съм правила и бяха наред. После СГ и така. Просто бях преди време при един лекар(няма да кажа име) и ми реагира така” оооо, щом до 6 месеца, не е станало, най-добре инвитро” без да ми назначи и най-обикновените изследвания или да ме насочи.Тогава ми стана мн тъпо, чак ми даде тел на някаква репр. специалистка от Пловдив. Не ми се върви по трънливия път... Пък дано междувременно стане чудо.
Благодаря ви за подкрепата, момичета! Няма да мрънкосвам повече.

Общи условия

Активация на акаунт