Да бягат болестите надалече от октомврийското човече! - Тема 20

• 74 731
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте и от мен 😊 Роузи, представям си как си се изплашила. Да сте добре днес!
Инер, съгласна съм, че вашето дете има право на жилището. То не е само морално право. Законът осигурява детето, и теб, като негова майка, дори вече да не си партньорка на собственика... Така че, помисли наистина за интереса на детето и твоя, а той след като иска да се отдели от вас, да си намери пътя.... Пожалавам ти трезв и практичен разум, и сила 😍 Ти си много млада, живота е пред теб. Но детенцето няма да чака баща му да стане отговорен, за да расте..,.

# 196
На мен стълбите в къщата са ми най-големият кошмар, а на дъщерята най-голямото забавление ...
Доста са и високи и само до второ стъпало може да се качва изправена, пълзи ги нагоре много успешно.
Мъчи се да слиза сама, което направо ми изправя косата особено ако сме на втория етаж.
На една приятелка детето пък се е научило да се пълзаля по корем на стълбите за слизане.
Педито ме посъветва да не слагам решетка, а да я уча да слиза назад пълзешком, но това чудо учи ли се ...
Характер е та дрънка, много обича да се налага и да става нейното, другата ми ужасия е как си търчи по улицата - сто пъти се карах и наказвах, че и дупе плясках - не и не ...само дебне да отворя портала и хуква. За това пак се извеждаме с количката, но пролетта я вадя и пак се почват лекциите за улицата.

Роузи за твое успокоение можеш да го заведеш да го види педито, цицина минава най-бързо от студено, ако твоето дете ти позволи де, щото моята не позволява грам.

# 197
  • София
Благодаря Ви! Добре е днес, намалява червено-синьото... Добре, че е с дълга коса (щото майка му не може да се набута да го постриже...) и покрива раната на челото. Ще се подстригва като зарасне. Blush

Ходихме на разходка днес. Стигнахме на игрището и ритахме топка. Голяма забава. Едва ходи, като ме държи за ръчичка навън, ама рита топката иначе. Joy Е, умори се, че си го носих до нас. Добре, че поне е близо игрището.

Явно ще изкарваме доста време там... Grinning

# 198
  • София
Хей, къде сте? Simple Smile

Малкият е добре. Проби горен кучешки. Лошото е, че изгриза бибероните на шишетата си. Не иска да пие от чаша, от нито едната с преходите... Пие си от шишето. В общи линии си ходи с него непрекъснато. Но за 2 седмици изгриза 3 биберона. Направи ги на решетки. Днес купих нови. Дано изкарат повече от 1 седмица.

Иначе ходи и си търси шишето сам. Като реши, че не му трябва, го пуска в мивката Joy Като ожаднее, отива до мивката и си посочва какво иска. Нещо е пораснал на височина и стига почти всичко от масата. Вече не е опция и там да оставям разни неща.

# 199
  • Варна
И ние лудеем по цял ден.. Гоги гризе всичко което му попадне я моята буза или ръка /крак хич не подбира да е меко за хапане. Иначе и той си ходи нон стоп с шишето не го оставя без надзор особенно ако има алое по две шишета на ден изпива.. Аз го подстригах сама иии стана добре

# 200
  • София
Идеална прическа Heart

Един път се мъчих да подстрига ММ. Оттогава ми е забранил да пипам ножица и чинно си ходим на фризьор всеки месец. Сега фризьорката си има и нов клиент. Joy

# 201
Нори, справила си се чудесно! Аз няма да показван как офъках бретона на Патето и докъде, прилича на някой Папа. Следващата подстрижка ще е при професионалист, на мен ми се удават само с машинка -0 номер

# 202
Не мога не издържам имам много проблеми на глава ...малката кашля все по -малко ,но мен почна да ме боли гърлото ....Вчера без да искам и купих малък размер памперси и сега трябва да и ги сменям на два часа ...Баща и я научи да  се вози в триколката из апартамента и сега иска само това.... Извинявам се ако съм досадна ,но ми е кофти и искам поне за част от проблемите ми някой да ме изслуша ....Мисис как сте ? желая ви хубав ден момичета

# 203
  • Варна
Ани сподели, ще ти олекне, споделена болка половин болка.
То всеки има проблеми,  къде малки,  къде големи, къде здравословни или  психически... Та за това все още сме тук ако не друго поне да се изслушваме Hug

# 204
Ани, добре те разбирам!
Изплачи си мъката.
Признавам , че и мен вечер ме налягат депресарски настроения, патето проявява характер, с ММ сме изнервени и недоспали. Абе ужас. Явно така е с патетата. Първата годинка ми се виждаше забавна, как ще кърмя, какво АМ , различни памперси да пробвам. Разходки с количка и приятелки. Захранването също ми беше интересно, пюренца, готови или забъркани.
Сега вече всичко се промени, яде кухня и храна, не ще количка и се влачим само до близката градинка.
Държи ме за ръка и заспива само в мен. Абе очакваното освобождаване при другите, при нас стана по- зле.
Кърмя на поискване с тия грипове и сополи,че е едно квичене.
Отбиването е мираж и това хем ме дразни, хем като я гушна се спускат хирмони на щастието от сукането и съм щастлива.
Нещо такова ли е при тебе?

# 205
Нали за това сме тук. И аз съм луднала. С мм само секараме, имам адски много работа, но трябва до 5 да приключа, че да мога да се изстрелям от офиса, да взема поне едно от децата (ясла, училище), прибираме се, айде да измием ръце, почистим носове, трябва нещо да се яде. Ми то няма нищо в хладилника, тъй като не сме имали време за пазаруване. Случвало се е да ядем филии с лютеница за вечеря, добре че поне детска кухня има за малката. После айде, малко игра, да видя баткото какво е сътворил в училище, да измием и то станало време за къпане. Аааайде, къпане, приспиване на малката. Заспива малката, малко внимание да обърна на баткото, че той ляга в 21:30 най-късно (едвам става и е цял ден в училище, направо е скапан). После аз си хвърлям душ и заспивам като пребита. Ставам сто пъти нощес, че малката я мъчат зъби. В 6 сабале звъни алармата и ... всичко отначало.

# 206
Леле Posh, ти си герой!
Много ми се вижда трудно, особено ако ММ само се дразни и не влиза в положението.

# 207
O, аз без ММ съм загубена. Той поема доста от нещата, но покрай всичко това се изнервяме, нямаме никакво време да си обърнем един на друг (нямаме баби и тнт наоколо) и е малка лудница.

# 208
Благодаря ви момичета .То на никой с деца не му е лесно като ви слушам .Но си казвам ако я нямаше дъщеря ми и мъжа ми щеше живота ми да е много празен.Живея зада ги виждам щастливи..Аз се старая да не занимавам мъжа ми с домакински неща , защото си има тежка работа работи по 16 часа. Най -много веднъж го взимам с мен на пазар .Основно аз ходя , свекърва ми я боли ръката не може да носи

# 209
  • Варна
Оф при нас зъбките на Гоги едните се подобряват от един крем туут мус, но едното му зъбче ае счупи и става все по зле стигна но нерва и много го боли Cry

Общи условия

Активация на акаунт