Тренировки в домашни условия - 91

• 62 806
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Днес отчитам БР4.
По другите теми не мога да се включа, имам само гири и ластик с дръжки Flushed
И аз със сходен отчет- БР 2, по отношение на оборудването - същото.
И жестоко прегрешение с хляб, заради една разядка с люти чушки и магданоз.

# 316
Ние имаме вкъщи крос тренажор, някаква куче марка, която купих преди мноого години от Метро. Преди не помня, но сега скърца, като на "колежките" и ММ иска го разкара. Ама първо каза, че ще го разглоби(последен шанс) и ако нещо, после в коша. Joy Иска да купува велоаргометър, тъй като си направи фитнес в хола( купи си гладиатор с всичките му части май)
Днес се очерта кардио ден. Първо Cardio Fix Extreme, по-късно канго джъмпс. Скачане в общи линии

# 317
Аз съм на кардио флоу от втората седмица на 80ДО. Много ми хареса, раздвижи ми кръвчицата и всякакви схващания от мързеливия уикенд. Въобще тези кръгове по 3 ми допадат много. И аз като Тони много се кефя на програмата. Не искам да казвам голяма дума, защото съм в началото, но много харесвам такива надграждащи и дълги програми. 🤩
Следя отзивите за хубави домашни уреди. Човек не знае кога ще му е от полза тази информация. Също някой ден си мечтая за сауна или инфрачервена кабина.
Края на седмицата сме на ски. Аз въпреки това планирам да си действам плътно с програмата до край, дори и да рискувам мускулна треска.
Мерси за информацията за Calm. Ще пробвам.

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 22:14 от D_ana

# 318
Ако имам 40 минути предпочитам с ги вложа в друга тренировка.
Аз лично не мога да изкарам две тренировки по 40 минути една след друга или дори и в един и същи ден. Не намирам и смисъл в това. Велото ми е идеално за довършване Simple Smile

# 319
Дана, ти май си от малкото, които се радват на животинското кардио. Аз видях, че то се връща и във втора фаза, и то в анаболен вариант, с повече повторения.
Записвайте си, моля ви, крайните резултати в сантиметри. Обмислям да направя програмата в съкратен вариант/защото си знам, че за 80 дена нямам нужното постоянство/, когато приключа с топенето на мазнини, и ми е интересно дали има значителни разлики в обиколките.
Иначе за днес - Reebok, The Video.
За уредите -  вече писах, че велоергометърът ми харесва. Не е прекалено обемен и може да се ползва, докато се гледа телевизия/аз така го и ползвах/. Отделно и не толкова професионалните марки имат добри модели. Моят беше зле/но такива вече не се произвеждат, беше някаква измислена марка на френски джудист/, но този на майка ми и досега си работи без забележки. Но ако трябва нещо за цяло тяло, по-добре е кростренажор, тъй като се натоварват и ръцете и гърбът. Не знам как е лодката, не съм пробвала.

# 320
Днес крака Ало, ден12 на всеки рунд 10мин интервали на на велото-значи +30мин кардио. Първи ден без сладко.

# 321
Днес почивка. Ако търчането из София 4 часа се смята за почивка.

На някой някъде да му се ходи тези дни - Лозенската, Черни връх

# 322
Аз около година и половина преди да започна да тренирам само до кростренажор се изразяваше тренировката ми. Между 30 - 60 минути. Моята марка е на актуел, хубава марка за Бг, поне така ме увериха в спорт депо. Струваше около 300 лв тогава.
Честно казано доста добре си поддържах фигурата с него. Като се има в предвид, че тогава не се хранех здравословно, а безобразно.
Имам приятелка, която почти пет години си поддържа килограмите с каране три пъти седмично.
Той не натоварва само краката, както велото.
Аз го карах на 7 - 8 степен със скорост до 24. Сега откакто съм бременна пробвах един път, още в 4 седмица. Направих го на първа степен и гледах да не вдигам пулс повече от 100. По - скоро си беше като вървене. Запъхтях се, което не било добре за бременните и спрях, но бяха минали около 40 мин.
Ако можех да си го използвам сега, изобщо нямаше да ми е така тромаво, но нищо.

Вчера пробвах за първи път това: https://www.youtube.com/watch?v=1SKCq-hfB00&list=PLFfGhlYo1O … ndex=5&t=114s
Беше ми много, много скучно. Нито се изморих, нито нищо. Но ще свикна, че съм в такъв период.

Изтеглих новите качени тренировки във фейсбук. Благодаря отново Flowers Hibiscus

# 323
Момичета, свекърва ми, която живее на долния етаж има някакъв гребен тренажор - с вода отпред и т.н. Предложи ми като родя да го ползвам, но не знам защо съм решила, че това чудо е само за гръб и ръце и сега като ви чета разбирам, че явно съм в заблуда. Какви мускули?
Благодаря предварително!
leia2015,
Скрит текст:
и на мен ми бяха крайно скучни и ненатоварващи тренировките на Ейми за бременни и правих до преди седмица главно от другите, които ти пратих. Обаче от 10 дни вече така лесно се измарям и ме заболява и тазът, че тези за втори триместър ми идватна моменти тегави: вдигат ми много пулса и дишам трудно. Та към 7-ми месец ще са ти перфектни според мен Grinning

# 324
  • 1st floor
Джери, ходи ми се някъде, но почивам тази седмица само четвъртък и петък. Първият ден ми е изцяло зает, за петък още не се знае... Tired

За днес отчитам Booty - ден 22 с два ластика. Бях приготвила и пясъчните тежести за крака, но не се наложи да ги ползвам. И така си ме подпали. Laughing С храната съм стриктна, с килограмите съм пак нагоре-надолу... Rolling Eyes

leia, и моят крос тренажор е същата марка. Не скърца, не е шумен, върши работа, но не бих казала, че е хубава марка...изглежда ми китайски... Joy Аз нарочно тогава се насочих към нещо по-евтино и предвид ползването му, добре съм направила. hahaha Иначе и мен ме дразнеха движещите се дръжки и ползвах другите.

Аз от 80 ДО така и не си избрах любима тренировка - всичките ми харесват. Laughing Даже кардиото и животинската. Не са вадещи душата, а и са по-кратки на фона на останалите. Mr. Green Сега ще видим втора фаза как ще е.

# 325
Момичета, свекърва ми, която живее на долния етаж има някакъв гребен тренажор - с вода отпред и т.н. Предложи ми като родя да го ползвам, но не знам защо съм решила, че това чудо е само за гръб и ръце и сега като ви чета разбирам, че явно съм в заблуда. Какви мускули?
Благодаря предварително!
Дива Орхидея, вероятно е WaterRower, какъвто имам и аз вкъщи. Не натоварва само гръб и ръце, даже на първо място натоварва краката, понеже има експлозивно избутване назад и при по-продължителна тренировка ми пари задно бедро и глутеус. Обаче хубавото е, че изобщо не се товарят колената:) След първите ми тренировки, когато имах малко мускулна треска, освен на крака, имах и в долната част на корема и отстрани (obliques). Това пък е заради изнасянето на тялото леко напред и назад при всяко движение.
В предишното издание на "как тренирам" Обич Синеока, която също има този уред, беше написала два постигна с много полезни линкове. Ако искаш, разгледай.

# 326
Здравейте

След 11 дневна почивка съм обратно в играта. Спонтанно реших да зарежа ФБ, от които ми оставаха 2 седмици, и почнах 21ДФ. За днес ден 1- кардио фикс за цяло тяло. Следвах си мое темпо, защото някой от упражненията бяха с подскоци + тежести, но на карая се чувствах достатъчно натренирана. Стречинга ми беше малко и може би ще включа отново 15-20 мин. йога или пилатес, но не днес  Mr. Green

Приятен ден  Heart Eyes

# 327
Barbabeau, точно такова е. Благодаря за инфото и схемата. Значи може и да го прилапам след някои месец Grinning

# 328
За днес Day 29 от 80 DAY Obsession - Total Body Core.

Ще кажа само - това е тренировката за горна част, която чакахме Mr. Green

Но тъй като обикновено не съм толкова кратка, а и съм в отпуск, да продължа Laughing
Чудна тренировка - подпалва ръце и рамене. Не вадете големите тежести.
Има и доста нови упражнения. За някои е нужно малко време да се схванат, но Autumn не бърза, така че аз лично не се подразних(мразя, когато не схващам нещо, а треньорът вече е преполовил серията).

Агентче, радвам се Hug
Аз самата си се чудя на ентусиазма - непостоянна съм в хобитата си(достатъчно ми е, че трябва да съм систематична и последователна в останалото) и никога досега не съм следвала толкова неотклонно каквато и да било програма. Обикновено все търся нещо ново и интересно, което не съм опитвала. Този път е различно.

# 329
Леле, аз нямам никакъв уред, то и и къща нямам де.
Но знам , че тези уреди служат за закачалки след 3-я месец.

Непо, дават го много лошо времето. Аз сутринта се бях засилила.

Аз още се мотам. От 3 до 22 съм на смяна в стария фитнес (в София).
Ще се опитам гръб да направя. Лекичко, че онзи снощи нищо не направи с моя кръст

Общи условия

Активация на акаунт