Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 576
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Изобщо не знаете какво си причинявате с това гледане  на куп  Naughty .
Аз си прецаках цялата сутрин и сега ще отработвам  Embarassed . Като наркотик е /предполагам/ .
Това означава ,че сериалчето  ми харесва повече , отколкото очаквах  Laughing
Още един път  bouquet за Mari_Mar !

# 271
  • София
Е, има тук-там и такива, които не работим. Grinning

# 272
Това е заради простия трик който ползват от време на време да има развой + много пълнеж и точно когато вече може и да доскучае серията приключва и дават достатъчно добре изглеждащо промо за следващата серия, което не можеш да устоиш да не изгледаш, ако го имаш. Проблема е, че изгледано накуп се объркваш точно в коя серия какво се случи и после е трудно да коментираш докъдето е излъчено.

# 273
За, което не сте сигурни- спойлер. На мен и без спойлер не ми пречи.

# 274
  • Враца
Аз си ги гледам и от 18.00ч и не се обърквам ✌

# 275
  • тук, на мястото си
Тази вечер нали е 15-ти епизод, че ги забърках?

# 276
  • Враца
14✌

# 277
Издразни ме Снежа с таз пушка. Да си беше казала. Това от толкова тайни стават бели...

# 278
  • Ямбол
Хареса ми от днес - "Първа световна шега, втора световна шега, ..."

# 279
  • Пловдив
Леле новите епизоди са качени и темата е живнала Hug  Е, присъединявам се и аз Hug
Така, днешният епизод беше супер. А пък следващият изглежда още по-обещаващ Heart Eyes /именно това не ме отказва от сериала- анонсите направо те карат да гледаш следващият епизод въпреки всичко Peace/
Анито официално ми стана любимият образ в сериала Heart Eyes Въпреки че реши, че Боби и изневерява просто ей така- без фактология, без нищо- много си я харесвам Peace А актрисата е невероятна smile3501
И това със Станислав беше Heart Eyes Вижте знам, че не трябваше много-много и най-вероятно няма как наистина да се съберат, защото вероятно именно Анито е Дочева, ама Heart Eyes
Снежа с таз пушка и мен много ме подразни #2gunfire  И после разбра за "изневярата" на Боби, реши, че Ана едва ли не е спала със Станислав ooooh! /и това беше преди срещата със Стани/
Но пък Полито се завръща! Sunglasses
Много ме кефи, много! Sunglasses
А, и това е първият епизод без Иван! /и без Косьо да прави "смешки"/  Честно да кажа, по добре е без запълване на комедийното време от тяхна милост, не че ме дразнят де Peace
И Дидка задобрява донякъде- чудесна игра на София smile3501 Никой не може да изиграе Дидито така добре smile3501

Ох, малко се разписах Embarassed така че това е от мен засега! Peace

# 280
  • София
Много моля, да качите и 14 епизод , да си го сваля.  Praynig Praynig Praynig

В Замунда го има няколко гигабайта, което не ме устройва.

Hug от този линк ЕПИЗОД 14
 https://vid.btv.bg/avod/2018/02/01/skupi_nprobai_e14_2_qzcaechokqnyzmer0wxn-2.mp4

има два начина за сваляне

единият е, под видеото има една стрелка за сваляне

# 281
Никой не може да изиграе Дидито така добре smile3501
И аз това писах наскоро. От по-младите актриси почти не се сещам за никоя способна да се превъплати по-добре точно в този образ освен донякъде Рая Белева, а от мъничко по-възрастните само Стефания Колева я ползваха за нещо подобно.

# 282
Не мога да арзбера каква й е драмата на баба Злата.. не разбирам какво иска от Борис и майка му

# 283
Като един вид ясновидка се опитва да дава съвети и предупреждава за проблеми. Вкарана е за да загатва за това което евентуално предстои да се случи, но нарочно го казва така лаконично, че да не е много ясно. Стила й на изразяване обаче е типичен за тези хора. И аз засега не разбирам какво иска да предупреди Борис - за проблема с ръката, за връзката му с Ана или за някакво друго бъдещо нещастие.

# 284
  • Варна
Не мога да арзбера каква й е драмата на баба Злата.. не разбирам какво иска от Борис и майка му

Явно има нещо там, но няма да ни го разкрият току-така, нали трябва да има малко мистерия.  Mr. Green
Анито официално ми стана любимият образ в сериала Heart Eyes Въпреки че реши, че Боби и изневерява просто ей така- без фактология, без нищо- много си я харесвам Peace А актрисата е невероятна smile3501
И това със Станислав беше Heart Eyes Вижте знам, че не трябваше много-много и най-вероятно няма как наистина да се съберат, защото вероятно именно Анито е Дочева, ама Heart Eyes

Странно и на мен са ми любимата двойка в сериала, макар поотделно да не ги харесвам.  Thinking
Явно има химия между актьорите, добре "седят"  заедно.
 Все ми се струва, че между Боби и Ани има някаква неловкост, а просто сцените Ани-Станислав се получават гладко.

Общи условия

Активация на акаунт