Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 539
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Мъка ми е да гледам магазинерката, мъка!!!! Не вярвам, че  елюбимка на Ламбо!

# 166
Намерението е било да разтеглят действието във възможно най-много серии. Тъкмо вземе, че се случи нещо и веднага сложат достатъчно раздут пълнеж. Промото пак изглежда по-интересно и ще ме накара отново да изгледам следващата серия предварително.
Те затова са ги подбрали първоначално двойките да не си подхождат за да може да ги разместват в движение. Нито една от тях не си подхожда досега.

# 167
... Промото пак изглежда по-интересно и ще ме накара отново да изгледам следващата серия предварително.
В един друг БГ сериал промо-епизодите бяха най-интересното нещо .Тука е същата работа .
Като се гледа предварително  , можеш да  пропускаш досадните сцени , днес точно 15 мин. бяха отделили на пиянските  фукни  и героичните  случки на тъпунгер-дружинката .
Бабата  и тя не е на център - първо изгони Борис , после хукна след него с препоръки ..., да и бяха написали нещо интересно да каже  newsm78
Най-забавно  беше , когато  Дида  каза: "еми аз нали не съм кифла , но ..."
Оформя се Чочо да стане фен на Катето и да подкрепи евентуална тяхна връзка с Боби .

# 168
Грешка.

# 169
  • у дома
... Ето тука- безплатно, и ги качват преди бтв през седмицата,а 11 епизод ще го качат днес към 19 30 Simple Smile
https://noviseriali.com/search.php?keywords=%D1%81%D0%BA%D1%8A%D … %B8&video-id=     

Само аз ли не мога да ги отварям от тука ?

И на мен за съжаление ми дава грешка и не успявам,а ми се искаше да изгледам утрешната серия,защото утре няма да мога...Иначе директните линкове си ги отварям без проблем...

# 170
От сега ги мисля Дочеви "когато сняг забръска , що ще правят те зимъска" в тази тяхната къща. Ще пукнат от студ.  Че и камината им от вън......

# 171
  • Бургас
Особено ме дразни неправдоподобната, смешна връзка между бай Иван и кака ви Снежа...С цялото ми уважение към Валентин Танев, не му прилягат вече роли на селски плейбой. Прилича все едно й е баща... 25 години разлика се виждат и от космоса...

# 172
  • София
Гледах предварително утрешния епизод, че утре може би няма да имам възможност. Края му малко ме притесни... Няма да издавам.

Взех да се замислям, дали наистина ще направят сватба Боби и Ани, пък после да се развеждат... Въртят ми се разни сцени как ще е готова сватбата и точно преди да си кажат "Да" в последния момент някой ще връхлети и ще прецака всичко.  Mr. Green

# 173
  • Враца
Къде го гледате?
В замунда го няма.

# 174
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Къде го гледате?
В замунда го няма.
На страница 9 има линк към последните 2 епизода.

https://www.btv.bg/seriali/skapi-naslednitsi/
тук също може да се гледа - аз и от чужбина успявам.

# 175
Многократно я даваме тази информация. Ето на тази страница дори има линк към noviseriali.com за гледане онлайн, но там се иска браузер без активирана забрана на реклами и затова някои не могат да гледат. Аз писах, че свалям от arenabg.

# 176
  • Враца
Къде го гледате?
В замунда го няма.
На страница 9 има линк към последните 2 епизода.

https://www.btv.bg/seriali/skapi-naslednitsi/
тук също може да се гледа - аз и от чужбина успявам.

pepi:), Благодаря,  bouquet

Ама аз съм лакома и вече си търся епизод 13,
а дори и на втория линк който си дала, има само новини за епизод 13,
не видео.  Peace

# 177
Това е някаква шега предполагам. Точно линк към торента за епизод 13 съм дал горе към arenabg.

# 178
  • Враца
Искрени извинения, yahooHug
някак съм игнорирала мнението ти ,
и чак сега го видях, че е м/у моето и това на pepi:).

Както и да е,
благодаря ви и на двамата  bouquet Hug,
отивам да гледам.

# 179
Мъка ми е да гледам магазинерката, мъка!!!! Не вярвам, че  елюбимка на Ламбо!
Магазинерката е най-зле от целия каст. Повече талант имат даже бабите с плетките.

Стана ми смешно, че в селския магазин продават туршии и консерви, чушки, които се отглеждат във всеки средностатистически селски двор. Също и нар - най-популярният плод в българското село. Joy

Сцената в кръчмата с пияните селяни беше отврат. Драмата мина и пак им върнаха идиотските образи.

Общи условия

Активация на акаунт