Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 537
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Toлкова да си приличат Милица и Станислав,руси,бели със страхотни сини очи..човек наистина би си помислил,че са майка и син в живота.

# 346
  • Варна
Значи Снежето може да била по-палава и Ани да не е Дочева. Сигурно с ДНК тест трябва да го доказва.  Thinking
Иначе би било прекалено гадно.
RelaxedКога се разбра, че му е син? Аз защо ми се струва, че чух "племенника ми"? Или може би в някой от следващите епизоди става ясно?  Мноооого ми харесва Поля как играе, а днес с Катето бяха много сладки Relaxed
Само предполагах. Peace

# 347
Според мен Станислав няма да е син на Милица.  Изневерила в миналото или осиновен, нещо такова. Или пък Ани няма да е Дочева. Но пък по вероятно да е първото. Ани и катето ще се окажат сестри, а пък Ани ще мрази Катерина. Абе цял сценарий ми е в главата.

# 348
  • София
Хаха, определено да е изневерила не е вариант. Grinning

# 349
  • Radnevo
Според мен Станислав няма да е син на Милица.  Изневерила в миналото или осиновен, нещо такова. Или пък Ани няма да е Дочева. Но пък по вероятно да е първото. Ани и катето ще се окажат сестри, а пък Ани ще мрази Катерина. Абе цял сценарий ми е в главата.

Е, тя Милица и да е изневерила пак си е неин , бащата в случая няма значение, не вярвам и да е осиновен. По-скоро Ани да не е Дочева? А пък и със Станислав едва ли ще ги бъде като двойка. Струва ми се, че с Любчо ще е. А защо да мрази Катерина? Че се харесват с Боби е ясно, но пък до тук не са си позволили нищо нередно. Ана си легна с лекето, само себе си трябва да обвинява.

# 350
Напълно в нов стил е да има връзка на близкородствени. От толкова излъчвани турски и индийски филми бтв не иска да не е на гребена на модната вълна. Ако задълбава в тази посока ще се лиша от него. Така на времето спрях и другия сериала по Нова.

# 351
  • София
E много банално ще е ако се окажат сестрите вечни съперници, мразещи се ала бала. По-интересно ще стане Ани да прости на Катето и Боби и да има някаква нова интрига..било то с баща и наследството или Стани.. Thinking

# 352
  • Варна
Е, тя Милица и да е изневерила пак си е неин , бащата в случая няма значение, не вярвам и да е осиновен. По-скоро Ани да не е Дочева? А пък и със Станислав едва ли ще ги бъде като двойка. Струва ми се, че с Любчо ще е.

Aко нямаше да ги бъде като двойка и са толкова близки роднини, трябваше да спестят изневярата, или поне  да има само цуни-гуни. Thinking
Станислав вярно си е лекенце, но забранения плод е сладък и като нищо може да хлътне.

# 353
Само на мен ли така ми се струва, или наистина вече доста сцени са добавяни само за “пълнеж”? И баба Злата, както вече отбелязаха, трябваше да е супер интересен образ, а последната сцена с нея беше по-скоро безумна по мое мнение: трябваше преди година да дойдеш, Борис идва и тя го отпраща. Да дойдел пак. WTF?

# 354
  • България
Има вероятност Милица да не е Дочева. Това с кръвосмешението и на мен ми е гнусно.
Предполагам, че в един момент някой от наследниците може да предложи да си направят ДНК тест и да има изненадани 🙂.

# 355
А,дано. Но вече ми прилича на прозорец на Овертон всичко.
 А с Цветана Манева сценаристите са прекалили вече. Такъв актьор в такива абсурдни сцени да вкарваш.

# 356
Има вероятност Милица да не е Дочева. Това с кръвосмешението и на мен ми е гнусно.
Предполагам, че в един момент някой от наследниците може да предложи да си направят ДНК тест и да има изненадани 🙂. 
Ако има  нормален сценарист , това е изходът от  гадното положение - Милица да не е Дочева .
Ако има кръвосмешение , ще ми е прекалено "европейско" и няма да съм толерантна  към авторите на филма  Naughty Навремето във френския  и английския кралски двор  е било традиция да се женят братовчеди и  почти всички мъже /ако не са деца на  някой слуга/ ,са били хемофилици .
Разбутаха образа на "невинното девойче" - чуло ,недочуло , разпени се и хоп : полегна си с лекето .
Сега Борис просто трябва да разбере и всичко му се нарежда .
В клипчето с песента виждам сцена , в която Дида се бие /женски бой/ май с Поля  newsm78 , а лекето с една руса мацка  са се уединили  и гледат през някакъв телескоп .

# 357
  • София

Или пък Марин.  Grinning

# 358
Според мен Милица и Марин са си Дочеви, търсена е умишлена прилика с цвета на очите. Също мисля, че Станислав си е син на Милица. Имам малко по-различна теория за Ани и Снежа. Мисля си, че Снежа може да е имала връзка с брат им, който вече да не е Дочев. И след смъртта му да е искала помощ от Марин, но той да не и е помогнал. Според мен твърде явно ни набиват в очите, че Ани може да е дъщеря на Марин - репликата на Снежа, държанието на Марин когато отидоха за първи път в кръчмата, музикалните заложби на Ани и Марин. Иска ми се да го извъртят по друг начин и да не се окаже очебийното.

И друго, по ми се вярва, всъщност Ани и Станислав да са си братовчеди, отколкото някои от Дочевите да не е Дочев. Аз не виждам някакво бъдеще между тях така или иначе, колкото и да си подхождат.

# 359
Баба Злата ще знае със сигурност, ако някой от наследниците не е истински Дочев.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт