Боледуване на децата ни - тема 59

• 43 942
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Е не сега де...когато е било болно. Не се изразих правилно. Грипава била...така каза бабата.

# 106
  • София
Дано да са задържали детето до пълното оздравяване. Аз точно в момента дори и прост сопол да завъди моята, ще я спра веднага.

# 107
Нали след грип бива да си починеш, че доста изтощава....и ми стана жално,  че веднага са го върнали на пангара...
Ама това е същата баба, която ми каза че е добре скарлатината да се изкара когато са малки. 😐 кое му доброто, не разбрах, амааааа хора разни.

# 108
  • София
Изтощава разбира се. Аз след грип (недай си Боже да ни хване, пу пу) бих задържала ПОНЕ седмица.

# 109
Тихо, тихо...пу пу....няма, няма да ни хваща....Hands Pray

# 110
Моето отиде на градина днес, толкова ми беше свито. Обаче пък като го взимах толкова се радваше, имали са някакво мепоприятие за храната и им дали по една торба с плодове и зеленчуци. Иначе си го взех от двора потен, червен и едно тънко сополче се стичаше, след цели 6 часа градина.

# 111
  • shumen
Тете,дано са го задържали до пълното оздравяване това дете.
Миамим,няма да ни хваща ни грип,ни варицела.
Лино,дано не се разболее отново детето.
Аз сутринта нямах Т,но едва отидох до магазина.След обяд пък взе да ме тресе и викам я да измеря и хоп-39.Добре,че баща ми се съгласи и отиде за детето,че не знам иначе аз как щях да отида.Сега съм се вкарала в някакъв филм тука дали не карам някоя пневмония на крак с това изморяване и вдигане на Т.

# 112
  • София
И моето вече 4ти ден с Т, ама друго няма особено притеснително. При грипния вирус си е нормално и малко повечко дни с Т да се откара. Текнаха ѝ сополи и очите ѝ и те текнаха, вчера едното оченце сълзеше, днес то е добре, а сълзи другото, ама и това ще мине. Покашля чат-пат, ама определено не е бронхитно и при този течащ нос сигурно  и навътре се стичат секрети, та и това не ме притеснява засега, ще видим как ще се развие.

# 113
  • shumen
Светле,а ти на лекар води ли я?Аз,ако беше само Т нямаше да се шашкам май толкова много,ама то и ухото още ме боли и покашлям,а и днеска едва отидох до магазина,а вече ми е 2 ден на АБ.

# 114
  • София
Още не, ама все още с нищо не ме притеснява, че да я водя, а за едните сополи няма да висна там минимум 2 часа наред с всичките болни, баш в разгара. Ха дано така да си остане, направо се учудвам и аз, че за ушите още нищо не е казала, обикновено я боли ухо на почти всяко разболяване. А тя вече и не вдига много Т, над 38 вдигаше само първите 2 дни, чакам вече и това да отмине.

# 115
  • shumen
Е,щом е само сополи и не висока Т и аз не бих виснала при лекаря.

# 116
Минавам да почерпя виртуално Simple Smile за  моят рожденник ! Днес става на  8 години.Да ми е здрав вече, най- важното !Да се справи със болестта си и да няма вече толкова ядове !

И да си покажа първата ми торта в живота ми Simple Smile 

# 117
Лайт , да ти е жив и здрав и много,много щастлив!
ПП - Страхотна торта  Hug

Весел празник  bouquet

# 118
Минавам да почерпя виртуално Simple Smile за  моят рожденник ! Днес става на  8 години.Да ми е здрав вече, най- важното !Да се справи със болестта си и да няма вече толкова ядове !

И да си покажа първата ми торта в живота ми Simple Smile 

Честит рожден ден на юнака! Да пребори бързо всякакви проблеми и съвсем скоро да се радва на весели игри с приятелчетата в училище !

# 119
  • Варна
Жив и здрав да е, всичко друго се нарежда!
Тортата е разкошна, браво!

Общи условия

Активация на акаунт