Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~184

• 54 051
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Гости
Цитат
Просто изживявайки болка, Бегюм искаше и Сюрея да я заболи....

Май си много права....За това не се бях сетила...Но наистина разговора беше отдавна...Бегюм и Джан се срещаха...Както се казва много вода изтече, а тя едва сега се сети да упреква Сюрея, че не й е разказала подробности за пожара...засвидетелства внимание към Есма и реши да злепостави Сюрея пред султанката....Между другото, да попитам Бегюм какво й пречеше да се обади ан Есма, да й пожелае скорошно възстановяване и да разбере какво се е случило.....
А за разговора със Сюрея - с думи искаше да нарани Сюрея, за да я боли и нея.....

Ивман

Цитат
2.Връща се уж за да има детето и семейство, защото тя е болна. Но тя не дава сина си просто така. И не иска да го сближи с баща му и съпругата му!
Завръщането й беше точно на уж заради детето.....Тия да ги разказва на Фарук или Есма....

Скъсах се от смях с Фарук и Сюрея в леглото - едва направих стопкадрите....от смях не улучвам контура.....

Хайде посмейте се и вие......

И аз това се питам.....

Не разбрах от какво е недоволен Фарук....Хайде сега бил ядосан на Гарип...ама когато сватята го прегърна, Фарук си мълча, не каза, че не е Осман...май му хареса....  Joy Joy Joy Joy

# 631
  • Плевен / София

Не разбрах от какво е недоволен Фарук....Хайде сега бил ядосан на Гарип...ама когато сватята го прегърна, Фарук си мълча, не каза, че не е Осман...май му хареса....  Joy Joy Joy Joy
сакън...просто беше шашардисън... Joy Joy Joy Joy Joy

# 632
Минавам късничко,но така е с бабите! Wink

По епизода няма да пиша тъй като не съм го гледала! PeaceБлагодаря за коментарите на всички! bouquet

Скъпа, Сиси Hug дано  по -бързо се оправиш! ooooh! Praynig Пускам ти линкове за гледане на Твоя мой живот!Да знаеш че по БТВ Лейди събота и неделя  от 21ч. го повтарят! Peace
Опитай където можеш...
http://online-seriali.com/category/%D1%82%D1%83%D1%80%D1%81%D0%B … 0%B2%D0%BE%D1%82/
Тук ги има качени в Контакта всички....
https://vk.com/videos254735307?section=album_7&z=video254735 … %2Fpl_254735307_7

При нас...
Скрит текст:
Внучката е с бронхо-пневмония с два антибиотика и пробиотик!Кашляше отдавна,оправи се и пак започна...и се стигна до диагнозата!Само чрез снимка в Бургас я откриха!

Лека нощ! Hug

# 633

Здравейте, куклички!

Вчера, до обяд, гледах серията без превод. Малко на пунктир с мишката. Много свежест имаше в нея. Добра хрумка да има малко смях и хумор за баланс на предходните серии. Всички бяха изумени. Дори Османчо се хилеше под мустака  си. Но поведението на Есма се открои с тежестта си. Укещам как започвам да изпитвам симпатия към този образ вече. До сега съм взимала положителна позиция относно нейни отделни постъпки, но сега ке взема да се влюбя в обрада й. В тази серия бяха я направили да изтлежда дори и красива. Без мисокомерие. А просто дама с класа. Появяването на този карикатурен образ на майката, думите на Фарук пред Сюрея в леглото дали не ни подготвят за една раздяла между Есма и Гарип!?

Много, много хубава сзена между Фарук и Сюрея в ресторанчето.

фикрет, дано осъществи развода си. Драматичен образ е той. Но с това не искам да омаловажа грешната му постъпка в предходната серия.

Баде и Мурад дано да намерят пътя към себе си. Защото има много чувства между тях. Осъзнати при Баде, но тепърва осъзнаващи се при Мурад. Той трябва да попорасне. И емоционално и психически. 

Бегюм, ох, милата. Има си и злобичка в характера си. Макар живяла в друга държава, тя си остава с манталитета на типичната "принцеска на тати" характерна за по-заможните турски семейства. Това си мнение съм придобила от техните сериали.

От всички  случки в тази серия има потенциал за бъдешо, интересно развитие.

Незнам кога ще ми върнат лаптопа за да мога да си изливам спокйно и пълно емоциите си.

Сиси, всичко ще премине, мила, и слънцето в живота ти пак ще изгрее.

# 634
Добро утро!

Приятна почивка и хубав ден!
Снощи не успях да догледам серията.Но е много интересна. Ани е поставила стоп кадри, които настина предизвикват смях. Не знам, на мен ми се стори Есма като чели една идея по-човечна и разбираща към семейството си. Не като някоя "Ледена кралица".

# 635
Добро утро! Hug

Криси HugИвман Hug

Приятна неделя,макар и дъждовна! umbrella bouquet

# 636
Добро снежно зимно утро и без парно..... cold
Направо щеше да бъде чудо, ако бяхме изкарали зимата като бели хора.....
Взимам си едно кафе и ще го изпия с удоволствие в компанията на Криси и Ивман  Hug Hug
И аз забелязах промяна в Есма....дано да е трайна, а не от ден до пладне.... Praynig
Нощес подавах разни неща на НАП и докато изчаквах потвърждение погледнах едно видео публикувано в инстаграм с Бегюм и режисьорката Зейнеп Тан....нищо интересно, но с преводача полюбопитствах какво пишат зрителите - нямаше един положителен коментар - за играта на актрисата  newsm11 и за образа на героинята  newsm11 Определят я като най-слабото актьорско участие и най-измисления и излишен образ......И аз се чудя на упоритостта на екипа режисьори и сценаристи, защо продължават да упорстват и да ни навират този образ.....И както беше написала една дама - драма, драма, ама ние зрителите не сме слепи......героинята дори не може да се разплаче.......
Мисля, че тенденцията за следващите епизоди ще бъде засилено присъствието на Бегюм в епизодите...Операция, лечение, възстановяване....Бих им предложила да я изпратят в Лондон и да присъства само като глас по телефона...но никой не ме пита.....
Вече изгледах епизода с руски превод, сега ще чакам утре фрагмана и  след това снимки, озет и българския превод....
Интересно ще продължи ли престоя си Сирен - на срещата в конака каза, че ще остане два дни....а Есма и Бурджу ще ходят на покупки за годежа.....Може би годежа, случая с Рейхан и болестта на Бегюм  ще бъдат в основата на следващия епизод....

Обеците на Серен....

LOBSTER ST. BARTS EARRINGS
CRYSTAL
1.300 USD

Желая ви хубав почивен ден  Hug Hug

Злати  Hug
Скрит текст:
бързо оздравяване на внучката - сигурно заболяването е вирусно, затова са го открили само с рентген....Колкото и да се стараем да предпазим децата не се получава, защото в детските заведения и училищата  ходят неизлекувани деца и разнасят вирусите....

А и Злати се е присъединила към нашата компания за кафето  Coffee Coffee

# 637
  • Варна
Привет в днешния заснежен ден! Hug Hug Hug Hug
  Дори при нас се опита да вали сняг, вярно –беше за не повече от десетина минутки. Joy Joy Joy Побеляха покривите, но вече няма и следа от него. Mr. Green В кварталите може и да има, но от моя прозорец се вижда морето и при нас почти не се задържа… Thinking
Сисонка, Hug
Скрит текст:
Снощи сме писали почти едновременно и не съм те отразила в поста си, но пък те прочетох. Много е упорита гадюхата!!!! Тоя грип вкара в болница много хора около мен и някой от тях все още не могат да се оправят. Лекувай с всичко, което сметнеш за полезно. Не се отказвай и от неща, които ако не ти помогнат, поне знаеш, че няма да ти навредят. В тази връзка като дърта баба пак ще повторя това, което всяка зима ви казвам и някой вече със сигурност си казва: „Тая пък с нейните глупости не се спря!“ ама на мен ми помага, а и всеки, който ме е послушал, макар и невярващо наистина изкарва грипа по-леко. Та става дума за нар и киви. Един по-големичък нар – изяждаш зърната/не на сок, а зърната/ и няколко – 3,4,5 кивита. Само че това трябва да се случи не само веднъж, а да се повтори няколко последователни дни. От както са обявили, че върлува грипната епидемия не съм оставала и ден, в който да няма вкъщи киви и нар. За сега – Слава Богу – вкъщи няма болни, макар че в петък се върнах с главоболие и дразнене в гърлото точно аз. Днес обаче нещата отново са си по местата. Научното обяснение на действието на моята рецепта с нар и киви е „Бомба с витамин С“. Нали казват и лекарите, че гриповете се лекуват само с витамин С. Най вероятно организма усвоява леко и бързо витамина от плодовете и ако в зърната на нара пък има и допълнителни елементи и „магията“-лечението се получава. Не зная дали ще ти помогне, но пък съм сигурна, че няма да ти навреди, така че според мен си струва да опиташ.
                                     За Калинчо, не се притеснявай, скъпа! Вярно е, че тежи и със сигурност теб те боли повече точно заради неговата болка, но ще се оправи детето и дано никога повече не му се случват такива неприятности!
Злати, Hug
Скрит текст:
Бързо да оздравява принцесата!!!! Нали знаеш, че детските градини и особено училищата/защото в тях няма медицински филтър, както би трябвало да е в ДГ/ са своеобразен инкубатор на всички вирусни заболявания. Достатъчно е да има едно болно или недоизлекувано детенце и всички СМЕ под ножа – и децата и учителите. Пак ще кажа, че има недобросъвестни родители, които изпращат недоизлекуваните си деца, понякога за да се отърват, защото са палави, а понякога и защото системата ни е скапана и не дават болнични на мама за да си гледа болното детенце, но за мен е неоправдано да виждаш, че детето ти не е добре и да го водиш в учебното заведение. При мен, на една мама в петък се наложи направо да вдигна скандал….. От сряда ми го води болно и аз всеки ден ѝ звъня да дойде да го прибере и да го заведе на лекар. Сутрин го води до двора на училището и изчезва. Даже телефона си изключва. Докато открия телефоните на комшии и познати  около дома им, детето стои в класната стая….. Няма къде да е на друго място! Медицинската сестра е с работно време, което започва половин час след началото на учебните занятия. Не мога да оставя детето в коридора или на двора. И….. естествено то е в контакт със здравите деца. Резултата – в петък още две деца бяха болни, а какво ме очаква утре и аз не зная.
                                     И накрая и на теб ще препоръчам рецептата ми с нар и киви. Зная, че бронхит не се лекува с това, но пък може да подпомогне усвояването на другите лекарства и наистина детенце да се излекува по-бързо.

Започнах този пост за да споделя мисли за Бааде и Мурат. До сега Мурат ни го представяха като най-малкия глезльо на семейството. И аз като Бааде имам много съмнения в искреността му и дълбочината на чувствата, въпреки че като зрител съм видяла много повече от характера и душевните му преживявания, отколкото Бааде. Това, което той преживя, несъмнено го е променило, но доколко???? Дали наистина това не е любов само защото вижда, че губи „любимата играчка“. Това, че в момент, когато е ядосан на мама, прави предложение за женитба, и аз като Бааде бих приела за несериозно и като вид отмъщение. Но… Все пак, като зрител, който е видял повече от Бааде, се надявам чувствата му да са истински и  случилото се с Есма, просто да му е дало куража да отстоява на тази любов. Наистина да е готов да защити чувствата и на двамата, а не да се огъне пред първото повдигане на веждата на Есма султан, защото ако това действително се случи, това ще е краят на Бааде. Тя не би могла да понесе още веднъж едно такова разочарование и най-вече унижение. Мурат полетя в облаците като разбра, че с Корай са само приятели. Искрено се надявам сега да ни покаже цялата сила на чувствата си. Вярвам, че като братята си е способен да създава невероятни романтични мигове, а защо не и да ги превъзхожда. Стискам му палци да успее да покаже на своето момиче, че тя за него е повече от кралица, а не бедното слугинче-сираче от кухнята.
                    И още нещо Беркай/Мурат/ - първа роля в киноиндустрията – страхотно !!!!! Справя се по-добре от актьори и актриси с богат опит. Пожелавам му да върви все напред и нагоре- има потенциал момчето. Браво и на Хира! Дано наистина да има усет, защото това случайно нейно предложение да се яви Беркай на каста за сериала се оказа точно и печелившо. Някой твърдят, че са се запознали в първия ден на снимките, но аз съм склонна да вярвам на първите, защото снимки на двамата имаше доста по-рано от първите снимки на сериала.
Вече съм писала как се е случило – според писанията на пресата и блогърите, но не ми пречи да го напиша отново за да си го припомним. Беркай и Хира се запознават няколко месеца преди каста на сериала. Някой твърдят, че по онова време вече са гаджета, други пък казват, че са само познати, но за мен това няма никакво значение. Хира- на шега, най-напред, а после и по-сериозно предлага на Беркай да се яви на каста. Той, може би в желанието си да „свали“ мацката, ако все още не са били гаджета наистина, се съгласява и съвсем на шега се явява на този каст./дори бях чела в един пост, че са сключили облог-бас, ако се яви на каста, тя ще му даде шанс да са заедно. Дали е така те си знаят, но момчето не само се явява, а и печели. Само че освен той, май спечелихме и ние, защото Беркай наистина играе истински/

# 638
Здравейте мили момичета, благодаря ви за съпричасността.
Разбира се, че ще се оправя, ама сигурно  ще  минат още 2 седмици докато ми открият  диагнозата и терапията.
Така е в България.

Ани,  Златинчето ми, специални благодарности
 за  линковете, които сте ми постнали.
След обед ще ги  пробвам. Първи сезон  епизодите направо са изтрити, пишат си го.
Тая, Серен като я  гледам  ми  прилича на  маймуна, само, че на маймуните  голите гъзове са  червени, а нейния е бял. Въобще не ми харесват  бедрата й, за да ги  показва  голи. Този модел  рокля е  за  някое  5 годишно  красиво детенце, че да му се радваме и на още  по-красивото  дупенце.  Тези сценаристи само заради  рейтинга ще направят  всичките  на  умопобъркани.
Кога най-после  ще снимат  нормални  персонажи, а не луди, умопобъркани  макаци ????
Стига толкова.
Скрит текст:
До сега готвих  набързо и за  мързелива домакиня  италианска  паста със  сос   Болонезе.
Имам от  вчера  зрял боб със кисело  зеле.
Нищо не ми се готви.
Приятен ден. Хиляди мили привети.

Последна редакция: нд, 11 фев 2018, 12:11 от sisi55

# 639
Бризче благодаря за подробната информация относно Беркай и Хира. Наистина Беркай с малко уроци по актьорско майсторство и подходящи роли / имам в предвид, че когато играеш с големи и утвърдени имена несъмнено техният опит и старанието да бъдеш на по-високо ниво, оказват положително влияние/.
Интересни неща си споделила и за техните образи Мурат и Бааде. Единствено искам да добавя, че за мен Бааде се справи чудесно в този епизод. Толкова умни и истински неща му каза. И както казваш да видим....Дано сценаристите са направили така, че надграждането на техните образи да е положително. На мен лично и двата образа ми допадат. Мурат с това, че като най-малък успя да каже на майка си " нашият живот е твой и твоят живот си е твой"това по памет, може и да не е точно. Бааде с това, че е много умна и прозорлива. Успя да си стъпи на краката, изучи се, държи се достойно и знае къде и е мястото.

# 640
Обеден привет момичета  wavey

Бризче  Hug Сиси  Hug
Не знам дали трябва да съм щастлива или нещастна... Thinking.....
Скрит текст:
Нашия град се изравни със столицата....по замърсяване на въздуха....Все пак с нещо влязохме в новините и се доближихме до столичани....
Де да се бяхме изравнили с редовността на  градския транспорт, места за работа или нещо друго, което да ни създава комфорт и спокойствие.... Thinking

Но, нямам никакво колебание  Naughty Тези двамата ме правят щастлива само като ги погледна.... newsm53

Щастлив следобяд А мен ме чака ДДС-то  ooooh!

# 641

Ани, то пък в София едно спокойствие.....

Благодаря и аз на Бризчето за тази инфопмация! Аз нали късно се зарибих по този вълнуващ сериал и не знам никакви подробности. Но никога нямаше да предположа, че Мурад е абсолютно начинаещ. Има и хубаво мъжкарско излъчване. А Баде е толкова женствена.

# 642
Морското Бризче, здравей, писали сме едновременно пак. Прочетох те, ама да сложа масата за  храна, после обяда и сега ти пиша.
Благодаря за рецептата с  кивито и  нара. Сигурно си я писала  по-рано, ама съм я  забравила.
Изпратих ММ да отиде до пазара и да купи.  Ще го правя. Ами как да махна сока на зърната? Мисля си дали имам такава някаква пресичка и да я приспособя.
Ще намеря  нещо. Няма страшно.

Скрит текст:
За Калинчо,  Краси казва, че е добре, ама сутринта са ходили при  някой  професор ортопед и той
 казал, че  този гипс от лакътя  до дланта няма да го  махнат  сега. Изрязал е пръстите, само  палеца е в
 гипс и на 3 см. от лакътя  надолу към  китката. Ще го  махнат  изцяло  след 15  дни. Лоша работа, ама
 няма  как,  ще го  търпи  детето.

# 643
Привет! Hug

По Южното Черноморие заваля сняг следобяд! Simple Smile

Ани HugБризче Hug,благодаря! Peace
Скрит текст:
Наистина е така в ДГ тъй като и други майки са казали на дъщеря ми,че децата им са били болни с бронхопневмония!Ако бяха отишли на лекар в Бургас след като направиха снимката щеше да ги спрат в болницата!Но те говориха с ЛЛ и се прибраха!Иначе няма температура, а само кашлица,но вече минава!Весела е и си хапва добре!Дъщерята не я пуска на ДГ докато не се възстанови!Сменят се в работата за да има кой да е гледа!Сега тази седмица ние се занимавахме!
Бризче,аз доста киви си хапвам,но не съм взимала нар тази година!Преди време когато писа в темата го пробвах!Има ефект!
Сиси Hug,дано по-бързо ти определят диагнозта! Praynig Ако си регистрирана в контакта можеш да гледаш впизодите,аз ги пробвах и работят! Peace

Още не съм гледала епизода,предполага че направо с бг.субт. ще го изгледам като се приберем! Peace

Хира/Бааде съм я гледала и в ''Моят живот''! Peace Чела съм също за двамата с Беркай,но някои неща научих сега от пуснатото от Бризчето Hug

# 644
  • Варна
Време е за следобедна отмора! Hug Hug Hug Hug

И малко настроение:

♥♥Искам да съм╰♥╮Thelo na 'mai╰♥╮Nikos Oikonomopoulos♥♥

Сиси, имах предвид да си хапваш нара със зърната- да не се опитваш да цедиш само сока! Joy Хайде не търси приспособления разни ами хапвай!

Общи условия

Активация на акаунт