Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~184

• 54 045
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Охо и кафе сте пили и музика сте слушали....имам много да наваксвам  Grinning

Късно е за кафе, затова ви предлагам нещо за сън....

Скрит текст:
Това например ще върви с гръцката музика...

И нещо като за мен...и който харесва това...

Не знам какви мезета са подходящи, но ще стане и това....

С пожелание за хубава вечер  Hug

И един хубавец да си оплакнем очите.... newsm03

Днес свърших хубава работа, но недостатъчна.... Wink Затова продължавам....

# 646
Добро утро с пожелание за прекрасен ден и успешна нова седмица

Много ми харесва джаджичката в косата на Сюрея.....съжалявам, но не знам как се казва  Embarassed Но да ви насоча, пък вие сигурно ще знаете.... Peace

Един хубав колаж, който мога да използвам за начален в следващата тема..... smile3503

# 647
Добро утро с пожелание за прекрасен ден и успешна нова седмица

Много ми харесва джаджичката в косата на Сюрея.....съжалявам, но не знам как се казва  Embarassed Но да ви насоча, пък вие сигурно ще знаете.... Peace

Един хубав колаж, който мога да използвам за начален в следващата тема..... smile3503

Колажът е разкошен!

А за украсата на Сюрея се сещам да един израз, но дали ми е правилен, косичник! Някъде съм чела по повод на златни украшения, намирани в находки при разкопки. И на мен ми направи впечатление и ми даде идея да купя нещо сребърно и с две фиби, внучка ми да го слага на косата си, когато я прибира с по два кичура отпред-назад! Че не й е далече много и роденият ден.

Благодаря за почерпката! Снощи си била в разнообразно настроение, майй!? 

Ето и от мен пожелание към вас за новата седмица"

# 648
Добро утро! Hug

Ани HugКриси Hug
,благодаря за кафенцето и красивите колажи! Hug

Цитат
Много ми харесва джаджичката в косата на Сюрея.....съжалявам, но не знам как се казва  Embarassed Но да ви насоча, пък вие сигурно ще знаете.... Peace
Ани, за мен е дамски аксесоар,вид фиба или шнола за коса!Косичникът е лента с пендари и е допълнение към народната носия! Peace

Седмичният рейтинг....в събота започна Сървайвър....да видим в кои дни ще го дават...

1.   Sen Anlat Karadeniz   ATV   % 18,44   % 35,77   14,90 Milyon
2.   Diriliş Ertuğrul   TRT 1   % 14,62   % 28,62   11,81 Milyon
3.   Söz   STAR TV   % 12,44   % 25,31   10,05 Milyon
4.   Çukur   SHOW TV   % 10,81   % 22,02   8,74 Milyon
5.   Kadın   FOX TV   % 10,70   % 23,08   8,65 Milyon
6.   Survivor 2017: Ünlüler-Gönüllüler   TV8   % 10,15   % 20,45   8,20 Milyon
7.   Arka Sokaklar   KANAL D   % 9,02   % 18,75   7,29 Milyon
8.   Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz   ATV   % 8,88   % 18,08   7,18 Milyon
9.   Ufak Tefek Cinayetler   STAR TV   % 8,28   % 17,84   6,69 Milyon
10.   Savaşçı   FOX TV   % 7,92   % 16,43   6,40 Milyon
11.   Aşk ve Mavi   ATV   % 7,73   % 16,47   6,25 Milyon
12.   Bizim Hikaye   FOX TV   % 7,29   % 15,77   5,89 Milyon
13.   İstanbullu Gelin   STAR TV   % 6,40   % 13,45   5,17 Milyon
14.   Çocuklar Duymasın   KANAL D   % 6,21   % 12,95   5,02 Milyon
15.   Yeni Gelin   SHOW TV   % 6,21   % 12,71   5,02 Milyon
16.   Mehmetçik Kut'ül Amare   TRT 1   % 5,82   % 11,89   4,70 Milyon
17.   Siyah Beyaz Aşk   KANAL D   % 5,80   % 11,84   4,69 Milyon
18.   Kim Milyoner Olmak İster   ATV   % 5,61   % 15,91   4,53 Milyon
19.   Cennet'in Gözyaşları   ATV   % 5,36   % 11,22   4,33 Milyon
20.   Şevkat Yerimdar   FOX TV   % 5,23   % 11,00   4,23 Milyon

Приятен ден и щастлива седмица! lovekiss

# 649
Криси  Hug- идеята за подарък на внучката е хубава, стига и на детето да му хареса  Peace
Струва ми се, че е закачено за ухото, а от другата страна дали е като фиба, или отново е закачено за ухото, нямам представа...
Злати мерси за седмичния рейтинг. Миналата седмица те нямаше и пропуснахме тази информация, но четох при рускините, че за предишната седмица Невестата е била на 12-то място, сега отново са на фаталното 13-то....Важното е рейтинга да е достатъчен да продължават  Peace
Тази седмица е седмицата на Любовта

Много шегички има за празника..."Главните герои" в повечето случай  са мъжете.... Party

Скрит текст:

Но за нашия герой любимата му Сюрея е единствена.....

Специално за Сиси с пожелание за бързо оздравяване и късмет....

# 650
Цитат
Злати мерси за седмичния рейтинг. Миналата седмица те нямаше и пропуснахме тази информация, но четох при рускините, че за предишната седмица Невестата е била на 12-то място, сега отново са на фаталното 13-то....Важното е рейтинга да е достатъчен да продължават  Peace
Ани Hug,и миналия понеделник го пуснах! Peace Сега се върнах само да видя кой пост е-п.380,на стр. 26!ИН пак беше на 13 място!В някои рейтинги бяха изпуснали сериала от неделя,за това рускините са писали,че е на 12 място! Тогава Новата булка беше пред нашия,а тази е по- назад-на 15м.,но се намести Сървайвър! Peace

Ето го пренесен.....от 05.02.
Цитат
Седмичният рейтинг.....

1.   Sen Anlat Karadeniz   ATV   % 16,75   % 33,91   13,19 Milyon
2.   Diriliş Ertuğrul   TRT 1   % 14,94   % 29,66   11,76 Milyon
3.   Söz   STAR TV   % 13,08   % 26,32   10,30 Milyon
4.   Çukur   SHOW TV   % 10,73   % 21,59   8,45 Milyon
5.   Kadın   FOX TV   % 9,45   % 19,64   7,44 Milyon
6.   Bizim Hikaye   FOX TV   % 9,06   % 19,19   7,13 Milyon
7.   Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz   ATV   % 8,88   % 18,08   6,99 Milyon
8.   Arka Sokaklar   KANAL D   % 8,78   % 18,07   6,91 Milyon
9.   Savaşçı   FOX TV   % 8,15   % 17,54   6,42 Milyon
10.   Aşk ve Mavi   ATV   % 8,06   % 16,74   6,35 Milyon
11.   Ufak Tefek Cinayetler   STAR TV   % 8,01   % 16,67   6,31 Milyon
12.   Yeni Gelin   SHOW TV   % 7,22   % 15,89   5,69 Milyon
13.   İstanbullu Gelin   STAR TV   % 6,37   % 13,18   5,02 Milyon
14.   Şevkat Yerimdar   FOX TV   % 6,07   % 12,51   4,78 Milyon
15.   Mehmetçik Kut'ül Amare   TRT 1   % 6,06   % 12,37   4,77 Milyon
16.   Siyah Beyaz Aşk   KANAL D   % 6,02   % 12,15   4,74 Milyon
17.   Kalbimdeki Deniz   FOX TV   % 5,63   % 12,31   4,43 Milyon
18.   Cennet'in Gözyaşları   ATV   % 5,27   % 11,51   4,15 Milyon
19.   Çocuklar Duymasın   KANAL D   % 5,20   % 11,02   4,09 Milyon
20.   Kanatsız Kuşlar   ATV   % 4,91   % 10,43   3,87 Milyon

Сиси Hug, и от мен нещо! Wink

Еркан с Джано.....
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video41836462_456239265%2F47edc0a78cd3af52d6%2Fpl_wall_-58520450

https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video41836462_456239264%2F8e4 … t_-58520450_32699

# 651
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Благодаря ви за кафето и пожеланията...
Ани колажът е супер...Злати на мен ми е късметлийско числото 13...дай боже и за Невестата да е...Като гледам какви сериали са в първите 5...не искам толкова драма в нашия ...
хубав ден...

# 652
Привет. Привърших последния епизод с руски титри. Сцената с балоните я имаше в един друг сериал- ако се не лъжа „Двете лица на Истанбул”. Да повториш същия мотив в същия контекст не ми се вижда добра идея. Преекспонирана беше и майката Сирен. Вярно , че в съседната ни страна всичко „западно” може би в момента трябва да изглежда така гротескно и да се наблегне на традициите, но този типаж граничеше с шизофрения. Джан като че ли искрено съчувства на Б., но честно казано тази линия я минах с мишката. Тази драма ми идва в повече и не ми е интересна. Искам да видя развитието между Бааде и Мурат. Ще могат ли да измислят нещо добро? Малко циклят на едно място в момента и се губи интригата. Ипек и натиска върху Фикрет с детето също не е новост. Ако следващата и стъпка е да тръгне да се самоубива ще стане съвсем банално. С изключение на някои наистина смешни моменти серията не е нищо особено. Допускате ли, че е възпитано да се подбутваш с жена си пред гостите. Не им отива на високите претенции. Много битово взе да става.

# 653
Злати забравила съм за миналия понеделник, но за 12-тото място ми е останало някъде в главата....Извинявай  Praynig

Гости - 13-то е моето родно  число... Peace Така, че си го харесвам....

Скрит текст:
След обяд отивам на доктор - проучих, одобрена съм от здравната каса за ЯМР, сега трябва да отида да си взема документ от неврохирурга и да си запиша час за процедурата....Неприятна е, ама нямам друг избор....

А на вас хубав следобяд, когато се върна ще пием кафето....

Цитат
Тамер Левент (Гарип) и доктор Гюльсерен Будайиджиоглу в телевизионной программе.
Напомним, что сериал основан на реальных событиях. Дочь Сюрейи и Фарука Ала лечилась у доктора Гюльсерен в её психиатрической клинике в Анкаре. О событиях жизни Алы и её родителей, а также о других пациентах доктор написала в своей книге "Вернись к жизни" #hayatadön
Госпожа Гюльсерен принимает участие в работе над сериалом.
Кроме этого, сцены приёмов Адема (Фырат Таныш) у доктора Идиль (Тильбе Саран) снимают в клинике Гюльсерен Будайиджиоглу - в стамбульском филиале.

https://youtu.be/Wuba1Vd_Y1c

# 654
Вики

Цитат
Допускате ли, че е възпитано да се подбутваш с жена си пред гостите. Не им отива на високите претенции. Много битово взе да става.

Имаш предвид Фарук и Сюрея....А възпитано ли е да отидеш на гости при хора, които виждаш за първи път и да си говориш по телефона пред всички и то на чужд език.... Thinking

# 655
Вики

Цитат
Допускате ли, че е възпитано да се подбутваш с жена си пред гостите. Не им отива на високите претенции. Много битово взе да става.

Имаш предвид Фарук и Сюрея....А възпитано ли е да отидеш на гости при хора, които виждаш за първи път и да си говориш по телефона пред всички и то на чужд език.... Thinking
Това поведение дори не го коментирам. Нарекох го шизофренно. Може би има и такива жени. Но е попресилено- от тоалета, до наричането на Фарукт "Осман" и Есма "баба". До нелепите разговори и по телефона, и на живо с хората, на които си на гости и ще даваш дъщеря си. Може би има такива случаи, но на мен показването тук ми е в повече и целта е да се унижи "западът" и неговата "култура", което не може да е така.

# 656
https://www.youtube.com/watch?v=TwZXupVRjKQ&feature=share

Превод на Сафие Бекирова -  Сюрея искаше от Бегюм разрешение една вечер Емир да остане с тях,или може би някъде искаше да ходят с него,и Сюрея се ядоса и каза ,какво толкова Бегюм поисках от теб само една вечер? А ти правиш така? И тогава Бегюм и каза ,да не си мисли Сюрея ,че целия свят се върти около нея,и че не всичко е свързано с нея..И каза,че тази една вечер е може би една от седемте последни , които може би ще прекара със сина и! И аз не искам и минутка да загубя от времето,което ми е останало! И каза на Сюрея,че гнева и е към нея да...защото може би сина ми ще се наложи да прекара остатъка от живота си,точно с тебе,а не с мен! И последно и каза,аз обещах на себе си да не го
оставям Сюрея!

# 657
Сирен или Серен, не зная кое е правилното, макар, че при произнасянето на името чувам Сирен....но имаше много просташко държание......Ок! жената видяла свят, живяла в чужбина, но това, което направи и каза.... липсват й първите 7 години......
Така, че подбутването, смеха и физиономиите, бяха съвсем нормални....за мен....

# 658

Превод на Сафие Бекирова -  Сюрея искаше от Бегюм разрешение една вечер Емир да остане с тях,или може би някъде искаше да ходят с него,и Сюрея се ядоса и каза ,какво толкова Бегюм поисках от теб само една вечер? А ти правиш така? И тогава Бегюм и каза ,да не си мисли Сюрея ,че целия свят се върти около нея,и че не всичко е свързано с нея..И каза,че тази една вечер е може би една от седемте последни , които може би ще прекара със сина и! И аз не искам и минутка да загубя от времето,което ми е останало! И каза на Сюрея,че гнева и е към нея да...защото може би сина ми ще се наложи да прекара остатъка от живота си,точно с тебе,а не с мен! И последно и каза,аз обещах на себе си да не го
оставям Сюрея!

Мери мерси за фрагмана...Тъкмо щях да го слагам и видях, че си го пуснала....
Горката Сюрея.....Прощавайте, но не я разбирам Бегюм с това агресивно поведение.....Отвратителна ми е.....Сюрея няма как да знае, че Бегюм има проблем и ще ходи на операция....Бегюм си изкарва гнева за собствените си грешки върху Сюрея.....Напротив, Бегюм си мисли, че целия свят се върти около нея.....

# 659
Ани HugГости HugМери HugВики Hug

Наминавам късничко,но пътувахме след обяд и докато оправя багажите! Simple Smile

Благодаря за фрагмана! bouquet

Ето превода на репликите от Галина Телман! Peace

Цитат
Галина Тильман
С...-Бегюм , все , что ты говорила в дверях , до сих пор у меня в голове. Не волнуйся , я очень хорошо все поняла , что ты пыталась сказать.. Если твоя проблема в этом....Бегюм ..- Все -то тебя касается Сурея! Все касается тебя ! Весь мир вертится вокруг тебя.Ты самая важная , так ведь ?.....Стук в дверь ....Бегюм ..— Ты же выяснила аспект проблемы !?.... Сурея ...— Почему преувеличиваешь Бегюм ? Я у тебя попросила всего одну ночь и все !....Бегюм...- Не только одну ночь Сурейя. Может это одна из последних ночей , которую я проведу с сыном...Конечно я злюсь ..Мой гнев из-за тебя Сурейя. Потому что , я буду вынуждена уйти и оставить все ночи тебе Сурейя. Поэтому , из тех ночей , что мне отпущено, ни одну секунду не хочу его оставлять и убегать...Я дала слово ..Я не могу его оставить !!

Общи условия

Активация на акаунт