Първо - благодаря на Ани и Златинчето, че се сещате за мен и ми пускате снимчици и видео.
2.
Там лаборантката ми каза, че резултатите ще бъдат готови на 14.02. сряда в 12 часа на обед. Да отида, да ги взема и да ги занеса на доктора.
Тогава той ще ми определи диагнозата и терапията. До тогава ще търпя.
3. Благодарение на Бризчето и Лу, вече ме лекувате - купих си киви и нар и го консумирам.
Купих и клеева прополисова тинктута и след 1 час ще си отброя капките.
Ще ме изцерите без този доктор.
4. Обръщам се към всички момичета. Вярвам, че всички имате линкове в Контакта.
И аз имам, но от 1 месец не ме пускат там. Излиза ми една празна страница и на нея пише това:
"Ние открихме подозрителна активност и временно блокирахме Вашата страница, за да не попадне в ръцете на злоумишленици.
За да отблокирате страницата, Ви молим да потвърдите че Вие сте собственик на страницата и да промените паролата.
Тази страница е замразена заради подозрителни отметки " харесва ми" включително и по отношение на този потребител.
/тук аз пиша: даден е един квадрат, може би с размери 3/3 см. не съм ги гледала точно.
В този квадрат отгоре има снимка на мъж и жена, прегърнати, а отдолу има 2 имена:
Елена
Тимко.
Най-отдолу има текст на английски, който нищо не го разбирам.
Така пише: ididi it myselfq so whats wrong? ididnt do it.
Това е всичко. Питам сина ми, той ми казва, че сигурно е някакъв вирус и не трябва да го пипам.
Питам ви вас - имате ли такъв проблем при вас или нямате ???
Моля, пишете ми.
За сега не ме пуска в Контакта.
Предварително ви благодаря.
ме разблокираха.....
за маркираното съм съгласна...но за другото не съм...защо да не коментираме образа на Бегюм....по тази логика да спрем да коментираме и Сюрея....защото някой може да не харесва пък нея....Силата на човек си личи как понася е болката и радостта....който иска да види разликата между двата образа...на Сюрея и Бегюм...да я вижда, който не иска...нека си затваря очите...но от това истината няма да се промени...
Ивман