Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~184

• 54 043
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте мили момичета понедлнично.

Първо - благодаря на Ани и Златинчето, че се сещате за мен и ми пускате  снимчици и видео.

2.

Скрит текст:
Сутринта като ходих  при доктора УНГ  ми взе секрет  от   глътката и ме изпрати в  лабораторията  да го занеса.
Там лаборантката ми каза, че резултатите ще бъдат  готови  на 14.02.  сряда в 12 часа на обед. Да отида, да ги  взема и да ги занеса на доктора.
Тогава той  ще  ми  определи  диагнозата и  терапията.  До  тогава ще   търпя.

3. Благодарение на  Бризчето и  Лу, вече ме лекувате - купих си  киви и  нар и го консумирам.
Купих и  клеева прополисова  тинктута и  след 1 час  ще си  отброя  капките.
Ще ме изцерите без  този доктор.

4.  Обръщам се към  всички момичета. Вярвам, че  всички имате  линкове в Контакта.

И аз имам,  но от  1  месец  не ме  пускат  там.  Излиза  ми  една празна страница и  на нея  пише  това:
"Ние  открихме  подозрителна активност и  временно  блокирахме  Вашата страница, за да не  попадне в  ръцете  на  злоумишленици.

За да отблокирате  страницата,  Ви  молим  да  потвърдите  че Вие сте  собственик  на страницата и да  промените  паролата.

Тази страница  е  замразена  заради  подозрителни отметки " харесва  ми" включително и по отношение  на  този  потребител.

/тук аз  пиша:  даден е един  квадрат, може би с  размери  3/3 см. не съм  ги  гледала точно.
В този квадрат  отгоре  има снимка на мъж  и  жена,  прегърнати, а отдолу има 2  имена:
                                     Елена
                                     Тимко.

Най-отдолу има текст на английски, който нищо не го  разбирам.
Така пише: ididi  it myselfq so whats wrong?  ididnt  do it.

Това е всичко.  Питам  сина ми, той ми казва, че сигурно е  някакъв  вирус и не трябва да го  пипам.

Питам ви вас - имате ли  такъв  проблем при  вас или  нямате ???
Моля, пишете ми.

За сега не ме пуска  в  Контакта.

Предварително ви  благодаря.

# 661
Сиси - относно контакта...
Скрит текст:
Не само аз и Цвети от темата на Туба имаше същите проблеми, не съм я питала дали се е оправила с тях.
Мен също ме бяха блокирали. Влязох в линка, който бяха дали и следвах указанията. Имаше вариант да кликна на едно място, за да ме разблокират автоматично, или ако не успея, да вляза на друго място. С автоматичното не стана. Трябваше да вляза на другото място.Те се свързаха с мен по телефона - предполагам някакъв робот...Там ми направиха тест, дали аз не съм робот. Казаха цифри на английски. Първия път не успях да се справя, защото не казват цифрите на чист английски, а с някакво рускоанглийско произношение.... Тренирах и успях да запиша правилните цифри. Попълних ги в квадратчето както беше указано и слава богу  Praynig ме разблокираха.....
Трябва да влизаш в контакта само от браузера който си използвала при регистрацията. В противен случай ми изпращат съобщение, че някой друг е влизал чрез моя профил....Абе да ти кажа...луда работа...Не зная дали това го правят само на нас, които не сме руснаци, но създават такъв проблем.....Не зная как да ти помогна...Работата за мен беше много сложна...особено когато не знаеш английски.... ooooh!

Злати мерси за думичките преведени от Галина за фрагмана. Сигурно и на български да ги прочета, няма да си променя мнението.....Чувствам, че Бегюм има огромна омраза към Сюрея....А Сюрея с нищо не е заслужила такова отношение.....Вместо проблема на Бегюм да събужда у мен съжаление...състрадание....Бегюм ме отблъсква с това си държание....Дори не искам да й гледам физиономията на разярена тигрица...Да ми се маха от главата - да заминава на сватбено пътешествие с Джан, или където и да е, само да не ми я навират постоянно.....

# 662
Сиси - относно контакта...
Скрит текст:
Не само аз и Цвети от темата на Туба имаше същите проблеми, не съм я питала дали се е оправила с тях.
Мен също ме бяха блокирали. Влязох в линка, който бяха дали и следвах указанията. Имаше вариант да кликна на едно място, за да ме разблокират автоматично, или ако не успея, да вляза на друго място. С автоматичното не стана. Трябваше да вляза на другото място.Те се свързаха с мен по телефона - предполагам някакъв робот...Там ми направиха тест, дали аз не съм робот. Казаха цифри на английски. Първия път не успях да се справя, защото не казват цифрите на чист английски, а с някакво рускоанглийско произношение.... Тренирах и успях да запиша правилните цифри. Попълних ги в квадратчето както беше указано и слава богу  Praynig ме разблокираха.....
Трябва да влизаш в контакта само от браузера който си използвала при регистрацията. В противен случай ми изпращат съобщение, че някой друг е влизал чрез моя профил....Абе да ти кажа...луда работа...Не зная дали това го правят само на нас, които не сме руснаци, но създават такъв проблем.....Не зная как да ти помогна...Работата за мен беше много сложна...особено когато не знаеш английски.... ooooh!

Злати мерси за думичките преведени от Галина за фрагмана. Сигурно и на български да ги прочета, няма да си променя мнението.....Чувствам, че Бегюм има огромна омраза към Сюрея....А Сюрея с нищо не е заслужила такова отношение.....Вместо проблема на Бегюм да събужда у мен съжаление...състрадание....Бегюм ме отблъсква с това си държание....Дори не искам да й гледам физиономията на разярена тигрица...Да ми се маха от главата - да заминава на сватбено пътешествие с Джан, или където и да е, само да не ми я навират постоянно.....

Любима, благодаря ти. Явно руснаците не ни искат при тях.  Може би защото ние не плащаме за преводите им от турски на руски, а направо ги  вземаме и  превеждаме.  Ами, така е, защото ние знаем руски, а те не знаят  български.
Обаче, Вюсал Мамедов не е руснак, а е азърбайджанец, а   може и да е турчин, но определено  живее  в  Баку. От  Ростов на Дон  имам приятелка Наташа и с нея  си  пишем  за  тези руски  сериали. Та често ходи в Баку и е в  течение на работата на Вюсал. Той обаче има добро отношение към  нас - българките.
Ама тази  година  не сме го  ползвали  за преводи.
Всичко хубаво.

# 663
  • Плевен / София
Здравете момичета
Благодаря за фрага...какво да кажа....Бегюм никога няма да приеме Сюрея....колкото и лицемерно да твърди, че е "щастлива", че Фарук и Сюрея са заедно...Упрекът и към Сюрея е безпочвен, защото Сюрея не знае за моментното и състояние.....и какво значи последните 7 дни....тя нали ще се бори...как определи, че са 7.....Бегюм е гневна на съдбата....тя не може да понесе, че съдбата може да раздаде други карти.....още повече, че Емир си хареса Сюрея още от самото начало....

# 664
Не бих съдила трагично болен човек. Самият образ и неговият драматизъм са ми в повече в този сериал.

# 665
Здравейте! Благодаря за фрагмана!
Вместо проблема на Бегюм да събужда у мен съжаление...състрадание....Бегюм ме отблъсква с това си държание....Дори не искам да й гледам физиономията на разярена тигрица...Да ми се маха от главата - да заминава на сватбено пътешествие с Джан, или където и да е, само да не ми я навират постоянно.....
и какво значи последните 7 дни....тя нали ще се бори...как определи, че са 7.....

Момичета взели сте ми думите от устата. Аз сега какво ще коментира?

# 666
  • Плевен / София
Виктория, не съдя Бегюм....изразявам само мнение относно реакцията и на молбата на Сюрея....Бегюм я упреква, че винаги всичко се върти около нея....кое е това "всичко"....

# 667
Пак няма да взема отношение. Само да кажа, че за мен не е ОК да се "рита паднал човек".

# 668
Пак няма да взема отношение. Само да кажа, че за мен не е ОК да се "рита паднал човек".

# 669
Виктория, не съдя Бегюм....изразявам само мнение относно реакцията и на молбата на Сюрея....Бегюм я упреква, че винаги всичко се върти около нея....кое е това "всичко"....
Не случайно не съм цитирала никого. Нямам предвид вашето конкретно изказване. Действително човек не е на себе си при такива новини. Чувството за несправедливост е тотално, уплашен си. Но в тази семейна история подобен образ и развой на събитията не ми допринася с нищо. Вярно е, че има много сюжетни линии. Към съдбата на болен човек обаче трябва да се гледа малко по-внимателно. Тук показват Бегюм като налудничава невротичка със зле възпитано дете. Така се слага сянка върху нормалното съчуствие към съдбата и, към съдбата на болна жена- състояние, което не е необичайно, но изисква финес за да се покаже. В този сериал това не ми е нужно. Натъжава ме.

# 670
  • Плевен / София
Много неща в турските сериали не са логични и разбираеми за нас...В първи сезон имаше такъв момент, който беше много добре изпипан от СЦ /бременността на Сюрея и отказа и от аборт при условие, че плода беше увреден/....но образът на Бегюм от самото начало за мен не е от най логичните....В момент, като този реакцията на Бегюм е човешка....нормално е да се питаш защо на мен....да те е яд на съдбата....и си го "изкарваш" на околните..... но наистина показването на болната бегюм ни беше реалистично показано в сериала до тук....
Надявам се и други да изкажат мнение....в крайна сметка това е целта на темата...да обсъждаме и чуем различни гледни точки на видяното...

# 671
Навярно съм ви подразнила с моето изказване.
За мен Бегюм не е права да се държи и да обижда човек, който не знае нищо и няма никаква вина за проблема й....
С какво Сюрея е виновна на Бегюм - може би вината й е, че се е омъжила за Фарук, друга вина не виждам. Но сега Бегюм е гневна и на още нещо....

Цитат
И каза на Сюрея,че гнева и е към нея да...защото може би сина ми ще се наложи да прекара остатъка от живота си,точно с тебе,а не с мен!
Конечно я злюсь ..Мой гнев из-за тебя Сурейя. Потому что , я буду вынуждена уйти и оставить все ночи тебе Сурейя.

Тук Бегюм крещи на Сюрея, че да тя е точно гневна на нея, защото Сюрея ще има много нощи с Емир, а не тя....

Това дори и в гнева си човек не трябва да го изрича....Защото тук Бегюм потвърждава, че обвинява  Сюрея  за връщането на болестта й.....

Ами да погледнем другата страна....След аборта Сюрея не може да забременее...Преживява си го...Страхува се, че може би никога няма да стане майка.......Но не обвинява никой за това. Преживява си сама мъката....Въпреки своето страдание, Сюрея искрено се зарадва, че леля й е бременна.......

Половината първи сезон не писах нищо за Бегюм...От сега занапред отново спирам......Не харесвам играта на актрисата, не харесвам образа на героинята и не виждам защо да пиша....

# 672
  • Плевен / София

Ами да погледнем другата страна....След аборта Сюрея не може да забременее...Преживява си го...Страхува се, че може би никога няма да стане майка.......Но не обвинява никой за това. Преживява си сама мъката....Въпреки своето страдание, Сюрея искрено се зарадва, че леля й е бременна.......

Половината първи сезон не писах нищо за Бегюм...От сега занапред отново спирам......Не харесвам играта на актрисата, не харесвам образа на героинята и не виждам защо да пиша....

Hands Plus1  за маркираното съм съгласна...но за другото не съм...защо да не коментираме образа на Бегюм....по тази логика да спрем да коментираме и Сюрея....защото някой може да не харесва пък нея....Силата на човек си личи как понася е болката и радостта....който иска да види разликата между двата образа...на Сюрея и Бегюм...да я вижда, който не иска...нека си затваря очите...но от това истината няма да се промени...

# 673
Не искам да натрапвам мнението си.Искам само да споделя.
Ще сложа това в скрит текст, защото е лично
Скрит текст:
Не знам колко от коментиращите са били в положение да чуят - лечение или....Колко са били в положение да чуят любовницата или съпругата на мъжът ти / или бившият ти мъж/ ще бъде до това същество, което е най-скъпото за теб...В такъв момент оставаш съвсем сам. И започваш да размишляваш..Единственото според мен, което ти идва на ум е да си кажеш "нека детето ми да е добре" , независимо какво ще ми струва...Ако трябва договор с дявола ще сключа.Не приемам неща като "гняв" , "отказ от живота" и т.н.
Не искам да натрапвам мнението си. Само си мисля, че по-измислени и нереалистичен образ от този на Бегюм не искам да виждам.

# 674
Гости  Hug Ивман  Hug

За мен постите започнаха и затова ще се въздържам от коментари.....

Общи условия

Активация на акаунт