Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~184

• 54 040
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Скрит текст:
Не искам да натрапвам мнението си.Искам само да споделя.
Ще сложа това в скрит текст, защото е лично
Скрит текст:
Не знам колко от коментиращите са били в положение да чуят - лечение или....Колко са били в положение да чуят любовницата или съпругата на мъжът ти / или бившият ти мъж/ ще бъде до това същество, което е най-скъпото за теб...В такъв момент оставаш съвсем сам. И започваш да размишляваш..Единственото според мен, което ти идва на ум е да си кажеш "нека детето ми да е добре" , независимо какво ще ми струва...Ако трябва договор с дявола ще сключа.Не приемам неща като "гняв" , "отказ от живота" и т.н.
Не искам да натрапвам мнението си. Само си мисля, че по-измислени и нереалистичен образ от този на Бегюм не искам да виждам.

Точно това казах и аз вчера, макар и с повече думички!!!!! Naughty
Да, паднал човек не се рита! Но.... нашият паднал човек изобщо не е представен с поведение на такъв и затова се гневим.
Специално аз, дадох толеранс на героинята, заради преживяното, заради заболяването, което е пряко следствие от преживяното, но този толеранс отдавна се изчерпи. Може би е грешка на сценария - не са запознати точно как реагира човек в такива моменти, но как да приема, че е грешка като сценаристите работят с психолог? Или може би ще се окажат верни клюките/жълтините/, които бяха писали, че актрисата е на тати принцесата и тати, понеже е име в дизииндустрията се опитва да изпълнява капризите ѝ като влияе на сценаристите за образа на Бегюм. Ако е така, тати изобщо не ѝ прави добра услуга, защото все по-малко хора проявяват симпатия към нея. Макар и в това да не вярвам, защото пък зная от сигурен източник, че Йозджан Дениз изобщо не толерира такива неща в дизитата, в които участва и много трудно могат да му затворят устата, още повече, че героинята има отношение и към неговия герой. Тогава????? Каква ли е причината да гледаме почти цял сериал един толкова нелогичен образ? newsm78

# 676
Добро утро  Hug
Хубав ден с усмивки зареден  Grinning

Прекрасен вторник ви пожелавам  Hug

Приемам героите в сериалите, такива каквито ни ги представят, макар, че и аз като Бризчето отдавна имам съмнения за влиянието на тати.....

# 677
Добро утро! Hug

Ани Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията! Hug

Сиси Hug,за Контакта не съм имала такъв проблем!Понякога не ме пускат,но като пиша паролата и се оправя! Peace

Относно актрисата Йозге Борак,бях писала че съм я гледала в 3 сериала,но като че ли в ИН най-не ми допада играта и! Peace Трябва да има опит да играе болна тъй като и в сериала ''Под липите'' имаше подобна роля(там героинята и беше болна,роди и после почина)! Peace

Приятен ден! bouquet

# 678
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Бризче,Ани HeartHeart
Знаете колко коментирахме появата на Бегюм...как всички мислехме, че е онеправдана от съдбата...разделена насила от любимия...отгледала сама детето си...а сега се връща, за да му осигури семейство, защото е много болна....да но това, което гледахме след това не ме убеди в целта на завръщането на Бегюм ...нито в това, че заминаването и преди 10 години е грешка само на Есма...Няма да се повтарям, но се надявам, че актрисата ще направи и невъзможното да изгради правдив образ за героинята си...
"Животът е поредица от уроци, които трябва да се изживеят, за да бъдат разбрани." Хелън Келър
Хубав ден...
Благодаря за кафето и пожеланията....
Ани, постите понякога са противопоказни
Скрит текст:
Да кажеш как е минал ЯМР
п.п. Злати, пишем едновременно...

# 679
Злати  Hug Гости  Hug

Мисля, че ще ми се отразят добре постите  Wink

Сиси, миличка....Погледни твоя човек и ще бъдеш шен.... Grinning

# 680
Нямам хамам, ама в момента много ми се искаше да имам....

Така ми се иска да съм на мястото на султанката... Wink
Представям си колко е топличко и приятно......

Но сега ще се задоволя с  чай и  горещ душ....

Скрит текст:

# 681
  • Плевен / София
Ани, от мен музикалното оформление за хамама... Joy

# 682
Привет! Hug

Aни Hug,и аз съм на чай! Wink

Гости Hug,за музиката! Wink

Започнах да гледам ИН! Peace

Сиси Hug,как си днес?

# 683
Гости - опитваш се да ме дразниш ли  newsm78 Grinning Бастър копчето  и преминах на следващата....

https://www.youtube.com/watch?v=PGQyAs-vPp8

Злати и ти ли си на чай, или вече е  късно за кафе.... Thinking

Скрит текст:
От както ни спираха парното за аварията, имам парно само в кухнята....Сега съм на комбинирано отопление - парно и климатик...То ще си покаже като дойдат сметките....Но нямам избор...страхувам се да рискувам....

Малко спомени....

# 684
  • Плевен / София
Гости - опитваш се да ме дразниш ли  newsm78 Grinning Бастър копчето  и преминах на следващата....

https://www.youtube.com/watch?v=PGQyAs-vPp8

Whistling Whistling Whistling
Не ....но за да не ме обвинят в дискриминация....

# 685
Здравейте!
Ани, Гости разменяте си музикални поздравчета. Е така и ние да  видим...
Злати радвам се, че започваш да гледаш!

# 686
# 687
Тъкмо и аз го видях,но ме изпревари! Wink Все още не е качен в ЮТуб и В Бокс! Peace
Благодаря на екипа за превода! bouquet bouquet bouquet

# 688
Ивман наистина приятна изненада - благодаря на целия екип, че ни зарадваха предпразнично  Hug Нека любовта да ги прави истински щастливи  Hug

Злати и аз го потърсих на друго място, но още не са го качили...а в контакта ми е трудно за гледане...Не мога да избягвам нежелани сцени.... Wink

Гости - хм... за да не те обвинят в дискриминация и реши да ме поздравиш  с този клип...Хубаво, но чакай, ще те изненадам с нещо...подобаващо  Joy Joy Joy
Затова вече не слагам снимки....Не мога да си кривя душата...

# 689
Благодаря на екипа за превода!
Злати чиста случайност.

Общи условия

Активация на акаунт