Перилни препарати и омекотители – 51

• 74 838
  • 731
  •   1
Отговори
# 210

Какви са другите пропуски ?

Йоко, ако ти оставят бели следи по батерията в банята, водата е твърда. Така може да разбереш.
Иначе аз скоро рових в гаранцията на пералнята, и там имаше приложена в упътването тест лентичка и я ползвах - показа това, което вече знаех  - че водата ни е твърда. Не съм от София.
Оставя и още как.

# 211
Сега трябва и да ти се извиня?!
Квалификации не съм поставяла!
Не съм се изказвала за мненията ти като цяло!

# 212
  • Русе
Йоко, не знам къде живееш, но ако местното ви ВиК има сайт, може би там ще има информация с каква твърдост е водата при вас.

# 213
  • София
На Ариел ленор тъч прах, нито на този Маунтин спринг не пише изрично да са за бяло. Вярвам ви като казвате, че съдържат избелители, ама на някои прахове тогава защо изрично пише прах за бяло пране?

Много ми харесваше в Карфур гръцкият прах Планет, беше много фин като пудра и не оставяше следи по дрехите. Някой знае ли в София дали се продава и къде?

Ползвал съм таблетки за пране Денкмит от DM, изобщо не съм доволен, все едно с Рекс съм прал.

# 214
  • Враца
Вече десетина пранета пера с прах за цветно Изи и мога да кажа, че съм много доволна как изпира.  Peace
Даже изпра без забележки бяла кърпа на кучето, която естествено беше захабена.
Освен това е "фин като пудра".
Ще използвам опаковката и вероятно ще си взема пак.

# 215
Кевин, правилото е следното:
Ако на опаковката пише "color", зночи прахът е за цветно.
Липсва ли такъв надпис, прахът е с избелители. Понякога го пишат по табелките в могазина универсален, което е същото.
Може да видиш и съдържанието...там са вписани кислородните избелители...

# 216
Аз пък съм доволна от Омо за цветно,снощи дребната повръщаше и се наложи да пуснем 2 перални.

# 217
Аз пък го дебна над година сигурно, да се появи някъде на промоция....но искам от новата опаковка. Бяха пускали май в ДМ преди доооостааа време, но беше в старите ...

# 218
Тете,този нали:
Скрит текст:

# 219
Ахъм....мераклийка съм му. Simple Smile

# 220
Аз взех за бялото ,сега и този искам.
На 8 лв.  и стотинки го взех.

# 221
Гледам, че сега ОМО гел е намален в DM на 6,89 лв. за 20 пранета, обаче може и прахът да е намален без да е в брошурата.

# 222
Гледам, че сега ОМО гел е намален в DM на 6,89 лв. за 20 пранета, обаче може и прахът да е намален без да е в брошурата.
О ако е така да отивам  Flutter

# 223
Не знам дали е така. Току-що видях брошурата и предположих, понеже друг път така са правили. Ще отида да видя, че магазинът ми е на две крачки, и ще пиша какво е положението, за да не се разкарвате излишно.

# 224
Не се разкарвай, то и без това е различно в различните градове...... и при нас сигурно още старите торби се търкалят....
Когато при вас имаше от новите, при нас не бяха още дошли. Няма и сега да са дошли ми се чини.....

Общи условия

Активация на акаунт