Перилни препарати и омекотители – 51

• 74 832
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Аз си взех,но от друго място.
Засега спирам с покупките.
 Mr. Green

# 226
Където ходих, и прахът ОМО е намален, но само този за бяло. За цветно си стои с цена 10,60 лв., така че не знам

# 227
# 228
  • София
Сега идвам от нашия dm, и двата вида Омо прах са намалени.

# 229
Тия са луди. Аз затова завърших, че не знам, защото може да са забравили етикета, може и в различните магазини да е различно... Както и се оказа.

# 230
Вече не смятат дори за нужно да споменат за прахообразния в брошурата...😐
Капсули и гел....това стига за привличане на клиенти...
Иначе не знам как да го тълкувам...

# 231
Нещо ново за новия Денкмит? Grinning
Не намирам малка кутия Персил,никъде,в ДМ в Перник има доволно количество от стария Денкмит,естествено взех.
Вчера изпрах бели дрехи с прах Ариел за бяло,на две от тениските има кафяви черти,нещо като от утаена мръсотия!!!Аз си знаех,че не става за нищо,ама...с Денкмит това не се случва.Бясна съм,че една кутия е 2.70 и е 300 грама,и не изпира.

# 232
Никак. Праховете няма да изчезнат, спокойно. Но ако могат да привлекат повече хора към това, което им носи по-голяма печалба, защо не.

Не намирам малка кутия Персил,никъде,в ДМ в Перник има доволно количество от стария Денкмит,естествено взех.
Вчера изпрах бели дрехи с прах Ариел за бяло,на две от тениските има кафяви черти,нещо като от утаена мръсотия!!!Аз си знаех,че не става за нищо,ама...с Денкмит това не се случва.Бясна съм,че една кутия е 2.70 и е 300 грама,и не изпира.
Обикновено по-малките, местни вериги имат от малките кутии, защото при тях не се плаща за всяка стока, изложена на рафта, или ако се плаща, не е колкото в Кауфланд, Билла и подобните им. Там има и по-голямо разнообразие от екзотики.
Ти май си намери твоя прах, а? Сега никой друг няма да ти се струва хубав.

# 233
Значи ще търся из малките магазинчета Simple Smile
В Кауфланд са свели до минимум кутиите прах,има само Бонукс,в Лили има само Савекс кутии Grinning
Иде ми да ги попитам защо?!

# 234
  • На изток от Ада
Днес видях Савекс капсулите за 7 и 50

# 235
  • оттам, откъдето започва България
Никак. Праховете няма да изчезнат, спокойно. Но ако могат да привлекат повече хора към това, което им носи по-голяма печалба, защо не.

Обикновено по-малките, местни вериги имат от малките кутии, защото при тях не се плаща за всяка стока, изложена на рафта, или ако се плаща, не е колкото в Кауфланд, Билла и подобните им. Там има и по-голямо разнообразие от екзотики.
Ти май си намери твоя прах, а? Сега никой друг няма да ти се струва хубав.

Това е много вярно, поне за момента, предвид наличните прахове на пазара.

# 236
  • Русе
Аз пък го дебна над година сигурно, да се появи някъде на промоция....но искам от новата опаковка. Бяха пускали май в ДМ преди доооостааа време, но беше в старите ...
Дебнеш, ама май си се разсеяла преди Коледа. 😉 Нали беше намален в Кауфланд? 40 пранета за 13 лв. и нещо. Аз тогава си взех прах за бяло, но и за цветните беше намален.

# 237
И аз съм решила, че ще чакам точно това Омо. Имам малко останали запаси Денкмит. Като свършат, ще вземам малки разфасовки Персил. Докато се появи Омо на промоция.
Вики, в Кауфланд не беше намалено това май. Даже май не съм го виждала там... Може и да бъркам...

# 238
Днес видях Савекс капсулите за 7 и 50

Хаха тези наред ли са? Те са по-скъпи от капсули Персил пауър микс на промоция. Как ли пък няма да си дам парите за миризливите им гелове.

# 239
  • Русе
И аз съм решила, че ще чакам точно това Омо. Имам малко останали запаси Денкмит. Като свършат, ще вземам малки разфасовки Персил. Докато се появи Омо на промоция.
Вики, в Кауфланд не беше намалено това май. Даже май не съм го виждала там... Може и да бъркам...
Аа, беше. Помня, че пращах ММ да го купува, за да не го мъкна на ръка и го предупреждавах да не ми вземе от праха за цветни. Даже сега намерих брошурата(нали съм си Плюшкин 😂).  11,95 лв е струвал. Защо си мислех, че е бил 13 лв?

Общи условия

Активация на акаунт