Перилни препарати и омекотители – 51

• 74 825
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Прах Омо (от новия вид, вече не съм виждала от стария) е намален в Елитис в София на цена 8.69 лв. или нещо подобно. Тази вечер минах оттам, имаше доста пакети. Възможно е и в другите градове да е намален.
Купих малка кутия Тема за бяло за 3 пранета да видя как е, след като го похвалихте няколко пъти. Не възлагам голяма надежда, но може пък и да ме изненада приятно. Тъкмо да пробвам нещо различно.
От по-горните постове - учудена съм, че Ариел за бяло не е могъл да изпере петна върху тениски. Според мен това е един от най-избелващите прахове на нашия пазар, особено варианта Mountain spring. Не съм ползвала праха на Денкмит за бяло, за да ги сравня, но пробвах таблетките им, даже имам още останали някъде в шкафа, и какво да кажа... не са нещо невиждано като изпиране и избелване. Освен това се пенят много, дрехите стават твърди като картон и няколко пъти не се разтвориха в чекмеджето, та ги слагах в барабана, за да си спестя главоболия. Накратко, не бих повторила.
Като цяло прахове с такова количество зеолити малко ме притесняват. Виждам какво остава по дъното на легена дори след няколко изплаквания на дрехите при пране на ръка и не ми се струва добра идея да ги ползвам дълго време в пералнята.

# 241
Много съм заспала аз, значи....Тогава питах даже и в темата аз. И се бях наканила да отида да взема, ама незнайно как реших, че е универсалният само и не отидох.
Сега ще си чакам.

Елитис нямаме у наше село, уви...

# 242
Ахъм....мераклийка съм му. Simple Smile

И аз! Отдавна го дебна и много ме е яд, че скоро го имаше на промоция в Емаг - и универсален /за бяло/, и за цветно. За 80 пранета 23.99 лв. /, а беше 44.99/ - почти 50 %. Докато се начудя и хоп - на следващия ден 44.99 лв. ooooh!

# 243
С доставката не е изгодно от емаг.

# 244
  • София
В нашия dm има даже от Омо-то в старите опаковки. Прах.

# 245
  • Ловеч
Гес, този прах има ли много кислородни избелители? Дали ще изсветляват цветните дрехи?

# 246
По-малко отколкото в родното ОМО, но все пак със сигурност ще избели при много пранета с него.

# 247
  • Ловеч
Много благодаря!
Може да се ползва за чаршафи и хавлии 😊
Искам да купя прах за бяло, но да не ми избелва прекалено много чаршафите.
Харесвам много Ариела, но до колкото разбрах има доста кислородни избелители.

# 248
С доставката не е изгодно от емаг.

Зная, безплатна беше над 40 лв., винаги така съм поръчвала до сега. Мислех да грабна 2-та вида, но видях, че не ми достигат 2-3 лв. и трябваше да добавя нещо, неочаквано безплатната доставка е променена и е за покупка над 50 лв. Та... затова я пропуснах промоцията - докато се начудя какво да добавя, тя свърши. Peace

# 249
Търгаши....
Изчакай от реален - често ги пускат.

# 250
Търгаши....
Изчакай от реален - често ги пускат.

Да, така ще направя. Обичам си Омо-то, въпреки силния аромат в началото. Изпира добре и премахва петна, които не съм мислила, че могат да се махнат с нещо. Последно ме изненада /защото не съм имала никакви очаквания/, че премахна стари петна от ръжда, кръв и мазно върху стари хавлии, които ползваме не по предназначение /естествено/.  Whistling

# 251
Сега идвам от нашия dm, и двата вида Омо прах са намалени.

Нали разбра, че в някои ДМ-та в страната в момента е намалено Омото....

И в Елитис София също.........

# 252
Който си няма ДМ... се налага да търси други алтернативи. Confused

# 253
Извинявам се, ако сте писали и повтарям  Peace
Как са изписани на етикета кислородните избелители? Какво е наименованието им?

# 254
Кислородни избелители.

Общи условия

Активация на акаунт