Перилни препарати и омекотители – 51

• 74 817
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
Да, нали ги задължават да има етикет на български...аз там се дзверя, много дребно етикетчето бе.... гледах преди де, сега вече си знам Simple Smile

# 256
Guess Who, очаквах да е химическо название.  bouquet Благодаря!

Тета, ще се позверя и аз довечера  Grinning

# 257
  • София
GrinSmile
.аз там се дзверя, много дребно етикетчето бе....

Аз затова си нося лупа. И като ме видят с нея, като Шерлок Холмс... респект! Smiley

# 258
Абе нещо с окси гледай, ако е на ингилизки....

# 259
GrinSmile
.аз там се дзверя, много дребно етикетчето бе....

Аз затова си нося лупа. И като ме видят с нея, като Шерлок Холмс... респект! Smiley

Аааа ......респект...дрънци. За кукувейки видни минаваме JoyJoy

Аз пък веднАж посегнах несъзнателно някак към телефона си да се обадя на Гес да я питам за един прах, и вдявам, че й нямам номера.....мислех си, че още съм във виртуала, демек тук...а бях в ДМ-то  Satisfied

# 260
  • На изток от Ада
Мнение за Сани Максима ,моля

# 261
Ами то си е химическо название. Mr. Green
Избелители на кислородна основа, избелители на основата на кислород, кислородни избелители – така го пишат по пакетите. Oxygen based bleaching agents е на английски. Bleichmittel auf Sauerstoffbasis е на немски. Мога да продължавам с преводите. Знам го на още много езици. Whistling

Сано Максима какво? Прах, омекотител?
Ако е прах – зле. Освен ако не слагаш поне двойно и тройно на препоръчаната доза както установих след известно ползване.

# 262
Ами то си е химическо название. Mr. Green
Избелители на кислородна основа, избелители на основата на кислород, кислородни избелители – така го пишат по пакетите. Oxygen based bleaching agents е на английски. Bleichmittel auf Sauerstoffbasis е на немски. Мога да продължавам с преводите. Знам го на още много езици. Whistling

Скрит текст:
Сано Максима какво? Прах, омекотител?
Ако е прах – зле. Освен ако не слагаш поне двойно и тройно на препоръчаната доза както установих след известно ползване.

А, ето това търсех, да няма тайни в етикетите на различни езици /ще ги чета вече преди да купя/.

# 263
  • Karlovo
За кое Омо пишете ? Нещо се омотах .Трябва ми прах за цветно и бяло пране .Напоследък перях с течни ,но прочетох  че е по добре праха .Така им се радвах на течните от една страница във фейса ,италиански .Днес ми донесоха от ДМ праха за цветно Денкмит,но е нямало за бяло .За омекотителите съм влюбена във FELCE AZZURRA ,класическия и този
Скрит текст:
.Имат много траен аромат на свежо и чисто ,за съжаление в нашия град не ги намирам ,само онлайн.

# 264
За единственото ОМО:
Скрит текст:

# 265
  • На изток от Ада
Сано прах питам  разбрах мерси.

Омо е намален и в нашия Дм и праха

# 266
Ма това Фелче Азура пере ли изобщо?

# 267
Не, защото е омекотител.

# 268
  • Karlovo
Guess Who благодаря . Вече има и течен перилен препарат Фелче Азура ,за прахообразен не знам ,но не съм ползвала .Само омекотител .

# 269
Течен има много отдавна. И прахообразен има в малка кутия за 35 пранета и в голяма за 100 пранета.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт