ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2018

• 54 975
  • 717
  •   1
Отговори
# 165
Аз съм с котка, която е на близо годинка и скоро и предстой кастрация.. Малко ми е филм дали няма да се наложи да търсим временно обежище някъде, ама ако доктора каже ще го направя

Ти нали знаеш, че трябва да избягваш да и се въртиш около тоалетната, не трябва ти да я чистиш докато си бременнна. На мен дори в официалната брошура от GPто ми го пише, не просто “бабини дивитини“.

Иначе аз днес си получих бременската здравна карта, до 2019 всички лекарски, зъболекарски услуги и фармацефтични продукти са ми безплатни Wink Въпреки, че то тука е ... не ти е работа да се занимаваш с тях, платени или безплатни.

# 166
  • София
Пуснах мейл за групата и аз Simple Smile
Иначе днес надзърнахме трохичката, имам си хубаво сакче и следващата седмица ще гледаме за ембрионче и сърчице Simple Smile

# 167
Аз съм с котка, която е на близо годинка и скоро и предстой кастрация.. Малко ми е филм дали няма да се наложи да търсим временно обежище някъде, ама ако доктора каже ще го направя

Ти нали знаеш, че трябва да избягваш да и се въртиш около тоалетната, не трябва ти да я чистиш докато си бременнна. На мен дори в официалната брошура от GPто ми го пише, не просто “бабини дивитини“.

Иначе аз днес си получих бременската здравна карта, до 2019 всички лекарски, зъболекарски услуги и фармацефтични продукти са ми безплатни Wink Въпреки, че то тука е ... не ти е работа да се занимаваш с тях, платени или безплатни.

Факт, хич не са бабини девитинини, но както каза пумпалче, дръж се далеч от тоалетната и всичко ще е точно Simple Smile

# 168
Докато ви изчета 😥, но пък хубаво, че групичката расте.🤗
И аз в групичката на еутирокс.Взимам го от 2 дни, след като миналата седмица пуснах кръвни и ТСХ ми беше 3.22.Приемала съм го и по време на успешната ми бременност и не съм имала проблеми.Важното е да си взимаме медикамента редовно и всичко ще е наред.
Радвам се и аз на хубавите новини.😊

# 169
  • Монтана
Привет момичета,пиша плахо на 30-ти, видях 2-те чертички.На 1.02 бях на преглед,тъй като почнах да се разболявам А от първата си бременност,зная че не може да пия каквото и да е било....Но за жалост не се видя нищо...( Надявам се да е било рано и да съм с късна уволация) Утре е "деня на страшния съд" пак съм на преглед, да видим какво се случва. На 26г съм и съм горда майка на прекрасно Януарче 2015г Simple Smile

# 170
Добро утро момичета! Как сте днес? На мен вчера ми се гадеше почти през целия ден и не се чувствах много адекватна.
ivinka0722, добре дошла. Нормално е да не се види нищо още, спокойно. Всичко ще е наред.
Хубав ден пожелавам на всички...

# 171
ivinka0722 - стискаме ти палци, да се види, всчико неободимо.

Аз започнах да сънувам кошмари, много и често, толкова реални, че се събуждам разплакана или трепереща - от гняв или страх...  Не мога да се позная, не е типична реакция за мен. Дано е нещо на хормонална основа. Има ли кърмещи майки и получават ли дискомфорт?

# 172
Добро утро и от мен. Simple Smile Ние с точица сме добре..вече в 5та седмица и 1 дена спрямо О и все още без гадене или повръщане.... За сега съм само с наедрели гърди, сънища, които като чели поотслабват или вече им посвикнах, чести посещения на WC -то. Нощен глад, който поне за сега успявам да задържам до сутринта. Joy

# 173
  • Blondeville
И аз имам кошмари отскоро и доста странни и ярки сънища.

Още кърмя, засега нямам дискомфорт, но мисля да отбивам скоро.

ivinka0722 - стискаме ти палци, да се види, всчико неободимо.

Аз започнах да сънувам кошмари, много и често, толкова реални, че се събуждам разплакана или трепереща - от гняв или страх...  Не мога да се позная, не е типична реакция за мен. Дано е нещо на хормонална основа. Има ли кърмещи майки и получават ли дискомфорт?

# 174
Аз лично не виждам причина да навредят, по моята логика. Ако някой друг има друго мнение да каже. Успех и бързо оздравяване.

# 175
Аз лично не виждам причина да навредят, по моята логика. Ако някой друг има друго мнение да каже. Успех и бързо оздравяване.

Благодаря ви! Дано да е по скорошно!

# 176
Тампоните с ракия няма как да навредят на бебето, защото то все още изгражда плацентата и нищо не достига до него. Намерих нещо много интересно и полезно, филмчета обстойно показващи, развитието на бебето вътреутробно по седмици. Научно популярен филм, има и нови, щ опитам да ги намеря и да сложа линк към тях, много са интересни.

https://www.youtube.com/watch?v=SgD4OGRtJzc

# 177
  • Монтана
Вече съм спокойна имам си точица в 5г.с. Simple Smile

# 178
Честита точица Simple Smile

# 179
Прекрасни новини Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт