Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ИТАЛИАНСКА кухня

  • 87 324
  • 934
  •   1
Отговори
# 930
  • Мнения: 217
Вкъщи имаме една най-любима рецепта с риба тон. Просто е велика! Само като се сетих и ми се напълни устата. Мисля, че на нея би й паснала цветната паста.
https://youtu.be/8t6ddIzPy0k

Ах, красота! Ще ги направя още днес.

# 931
  • на острова на мечтите
  • Мнения: 4 490
Когато написах трицветни спагети с пресни домати и босилек, рецептата я дръпнах от giallo zafferano един популярен сайт за рецепти. Доматите леко се сваряват, по-скоро попарени, овкусяват се със зехтин, сол, слага се пастата и накрая се добавят листенца от босилек за украса е вкус.
Карбонара се прави с guanciale(свински бузи), или pancetta(шарена пушена сланина), която се продава нарязана на кубчета и  яйца. Толкоз. Никаква сметана. Италианската кухня е много обикновена, простичка, но продуктите са качествени и почти всичко се готви половин час преди сервиране.

# 932
  • Мнения: 643
За домашна лазания корите по-изсъхнали или пресни са за предпочитане?
Притеснява ме ако ги направя на момента да не се разкашкат.

# 933
  • In transit
  • Мнения: 6 149
Няма такава опастност. Като ги разточите ги наредете върху памучни кърпи наръсени с малко семола. Те бързо ще позасъхнат.

# 934
  • MI
  • Мнения: 11 150
Ако е хубаво брашното, няма да се разкашкат. Всъщност доста хора ги и минават през вряла вода за секунди преди да ги наредят, пак не се разкашкват. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт