Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 1
Здравейте! Бих искала да ви попитам дали знаете има ли развитие за строеж на многопрофилна детска болница в София? Знам за недостроената огромна сграда в двора на Александровска болница, че е имало идеи да бъде многопрофилна болница, но в момента не се работи по строежа. Някой има ли информация дали ще се строи многопрофилна болница за деца в София?

# 1
  • София
  • Мнения: 2 190
Някъде в интернет пространството преди Коледа срещах информация, че има проект за строеж на многопрофилен педиатричен медицински център за доболнична помощ. Идеята беше, че водиш детето на преглед при педиатър и имаш достъп до всички други детски специалисти + лаборатория и образна диагностика, ако се наложи, за да не се кръстосват различни медицински заведения с болно дете на ръце. Но никъде повече не срещнах тази информация и не знам има ли развитие. Но не почмня да се споменаваше болнична помощ. Обаче ми се върти в главата, че май все още търсеха начини да финансират идеята си, така че едва ли ще е скоро.
Това е по спомен, може и да не съм започнила точно.
Друго не съм чувала аз.

Общи условия

Активация на акаунт