С руйно вино и любов сега, чакаме бебето през есента! Бебеправене тема 335

• 48 252
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте, момичета, и аз се хопвам в новата тема.
Лаленце, много красиво си я оформила, много е уютна.
И не е случайно, че започваме с положителния тест на Фелин, тихичко честито.
Честит бебок и на Етоал, да е здрав и усмихнат!
Да се отчета и при мен какво става - вчера трябваше да ми дойде, не дойде, но пък днес имам леко кафеничкаво зацапване, та сигурно лелката е на път...

# 46
 animal085 Джъмппп

Госпожице, чудна тема baby_neutral , намирисва ми на близнаци  newsm30 newsm30 също като на CoII3t  Peace

Честит МЪЖ на Етойле  smile3525 ще си чакам памперсите

Успех на всички ! fingerscrossed

# 47
Лаленце, може и мен да махнеш от  късметлийската списъче. След два дни закъснение и два отрицателни теста, лелката дойде и при мен.

# 48
  • Бургас
Fallingstars, другия месец !  Hug

# 49
  • Стара Загора
Честито бебе Тео на Етойле! Да е жив и здрав малкия юнак! 🌺
Явно близнаците са мечта на много от нас! Много успехи на всички и много положителни тестчета в тази слънчева тема!

# 50
Ехаа, да е живо и здраво бебе Тео!!!
Честито на И на Фелин! Да има една спокойна и безпроблемна бременност!
Страхотен старт на новата тема( и самата тема е страхотна). На чакащитете- по един тест като на Фелин, а на всички останали- да хванат момента за рогата този месец Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз в сряда съм на преглед, стискайте палци всичконда е наред! Дано новата тема ми е на късмет и ме зарадват с едни близнаци Joy Hug Heart

# 51
Много хубава темичка Heart Eyes
Дано да донесе много положителни тестове  ..и за които иска нека има два бебока Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз лично се ужасява от идеята за близнаци... Grinning ама каквото дойде...

# 52
  • София
Госпожицата,
не е ли рано за преглед. Само ще се притесняваш излишно.

Хера,  твоето е едничко Hug

# 53
Ооо аз много искам близнаци за да минават през всичко заедно. Майка ми има три дъщери (аз съм средната) и много грешки е правила, но винаги ще съм и благодарна, че дори след като тя и повечето ми роднини си отидат, ще имам близки хора до мен (живот и здраве, естествено). Дядо ми има близнак, аз също съм имала, сестра ми има едно момче, така че ще видим дали ще ме "пропусне". Знам, че е трудно с близнаци, но дори 18 години "страдание" си заслужава за това, което ще имат цял живот.

# 54
huligankata , с доки изчислихме, че тогава ще имам 10 дни закъснение. Добре че хванахме О на преглед, иначе щеше да е голямо чудене дали всичко е наред, тъй като не ми е идвало от 7.12.2017. В петък чхг беше 900 и нещо и със сигурност ще се види каквото трябва в сряда Hug

# 55
  • София
Gospojicata, стискам палци за прегледа! Да се похвалиш после Simple Smile
Радвам се, че ви харесва близнашката тема - на мен също са ми мечта, но в случая са пожелание най-вече за Сън, а и за всички, на които им е на сърце.

# 56
Лаленце, прегръдки. Сега имаш задача да ме превариш, пък мен дали ще ме огреят близнаци за рожденния ден...
Ще разберем:)

# 57
  • Пловдив
И аз влизам в хубавата темичка Simple Smile Момичета, къде е този къметлийски списък? Rolling Eyes

# 58
Кукумявче, късметлийското списъче можеш да го видиш в пост 26 на Госпожа Лаленце на втора страница. Ако искаш да се запишеш в него, прати на Госпожа Лаленце лс със съответната информация.

# 59
  • София
Благодаря на всички за стиснатите палчета!
Скрит текст:
Както ви бях казала, януари беше за мен месец за изследвания, след 2 биохимични бременности. На 10ти ден от МЦ нямах никакви фоликули и имах много тънка лигавица. Пуснах изследванията и зачакахме резултатите. Излезнаха Nk клетките и започнах прием на кортикостероиди.
Док ме предупреди, че може следващата М да закъснее (заради липсата на О). На 30ти ден от МЦ вече с двудневно закъснение и никакви признаци за идваща М си направих на шега едно изостанало престо, като въобще не очаквах това, което се появи след 2-3 мин. Не можех да се зарадвам, защото още не бяха готови всички изследвания, пък и вливките за Nk клетки се правят преди овулация, a на всичкото отгоре, не усещах абсолютно нищо (предните Б ги хванах по напрежението в гърдите). Пуснах си кръвен, чхг 19 и чаках 4 часа пред кабинета на док., за да ми каже какво може да се направи. Аз просто не исках да преживявам за 3ти път целия кошмар.Тя не беше много очарована и не ми вдъхна особени надежди, предвид, че сме изпуснали О, за да направим терапия, обаче веднага ме прати на вливка интралипид и препоръча да започна инжекции с фраксипарин, независимо , че все още нямахме резултати за тромбофилия.
В петък (02.02) отидох на УЗ, но се наложи да ме прегледа друг лекар, който каза: „Ама тоо е мноооого мъничко“ и записа в картона „Съмнение за околоплоден сак 5мм“. Изгледа ме тъжно и ме прати на чхг. Резултата беше 1572
(Тук бележка към момичетата видели 2 чертички – не избързвайте с прегледа! Ако бях изчакала 3 дни, много притеснения щях да си спестя!)
Та така...вчера на монитора на док видяхме плоден сак 8мм , който отговаря на 5та г.с., а по календар съм 6+2. Ама с О около 22 ден, какво да се очаква.  Док каза , нека расте както трябва, пък седмиците ще ги наместим по-нататък.
Предстои ни много, мнооого дълъг път, тъй като съм и с тромбофилия и Nk клетки, но ще правя всичко, което е необходимо, пък дано да имаме късмет. Не смея дори да надникна в мечтаните темички.
Благодарности на всички за подкрепата и ще имам нужда още много дълго време от вашата положителна енергия и стиснати палци!
Целувки на всички! Heart Kissing Heart Hug
Специално на Дели и Сънчето Hug HugHug(които ме хванаха из „проблемните“ темички)

Общи условия

Активация на акаунт